Има една поговорка - "Хубавите ябълки, свинете ги ядът!"
Значи, момиченцата ходят с по-големи батковци, защото са малки глупави и неориентирани, и се мислят за голяма работа, като се хванат с някой по-голям. Значи, Оливе, нормално е да получат повече в леглото, те по-големите за това и тръгват с по-малки, защото вас с близалка можем да ви излъжем, и докато вие получавате повече от нас, ние просто получаваме....нищо, просто секс, който често ни кара да се чувстваме некрофили За мен лично, тези, които си хващат някакви лигли са жалки, и не само за мен, те не могат да си хванат, някоя на тяхната възраст, защото са задръстени, всички знаем, че ще му е 10000 пъти по-добре с по-голяма отколкото с по-малка. Има и друго, големите ходят с още по-големи, но ако знаеш какво правиш.... \/ Също така има разлика....когато момичето е на 15 а момчето на 20 и отгоре, е отвратително, но ако момичето е на 20 а момчето на 25 применро, тогава нещата са по-различни, но ако правилно съм разбрал, говорим за първия случай....там мъжете са жалки, а момичетата глупави