.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}

Moderated:Гимназия в София,която има непрофилирана паралелка

Zna4i az sum ot Pleven i u4a v gimnaziq v neprofilirana paralelka . Iskam da vi pomolq da mi kajete nqkoq gimnaziq v Sofia koqto ima neprofilirana paraleklka. Molq vi mnogo e spe6no trqbva vuzmojno nai skoro da se premestq ! MOLQ POMOGNETE MI ! Blagodarq predvaritelno

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Повече от фен
    Град
    sofia
    има много такива гимназии в софия,под непрофилирана хуманитарна ли имаш предвид или каква???
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

Guest
    Във всяко училище паралелките, за които НЕ се кандидатства след 7 клас са непрофилирани. В смисъл - в 8 клас учат всички общообразователни предмети, без да се отделя специално внимание на който и да е от тях.
    Остава да си избереш училище

ти
    Guest
    http://www2.minedu.government.bg/adm...lFillFrame.asp

това е за непрофилирани- успех

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от BE_MINE
    има много такива гимназии в софия,под непрофилирана хуманитарна ли имаш предвид или каква???
    ami ne ne humanitaren ... prosto nqmame opredelem profil i se vodim neprofilirani imame samo ZIP-ove...kato naprrimer tazi godina sum 10-ti klas i zipovete sa mi Itoriq Geografiq Ruski delovi i Muzika.. i otdelna si u4a vsi4ki normalni predmeti lele nemoga da namera takava paralelka a mnogo mi trqbva
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

еми идваш в софия и се записваш в първото квартално училище
    69 СОУ
    145 СОУ
    118 СОУ
    108 СОУ
    89 СОУ
    68 СОУ
    125 СОУ

мим
    Guest
    влез на сайта на МОН в рубриката регистри- на средните училища и търси непрофилирани
    http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си