.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

kakvo koga i s kogo?

kakvo pu6ite ili priemate koga zapo4naxte i s kogo ?
    Дъ бест аватар от галерията

Guest
    mi a ob6to vzeto trevi4ka si popu6vam...i e qko...a propu6ih s edni fr koito za tva jiveqt mai=))

xa xa

попринцип амфетамини основно.. и хапове понякога.. беше на един мой рожден ден и с кой.. еми с приятели. Но не взимам често .. само по купони и такива неща

Град
    BOURGAS
    Цитирай Първоначално написано от Love_You_Baby
    попринцип амфетамини основно.. и хапове понякога.. беше на един мой рожден ден и с кой.. еми с приятели. Но не взимам често .. само по купони и такива неща
    И аз общо взето съм така,ама по принцип първия път когато взех някъкъв вид опиат(трева пушех тогава) беше на един купон с адски много хора
    OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!

xa xa niama li niakoi TREVOMAN

Ami treva kogato ima pafkam.Probvah v edna priqtelka s edni moi priqteli-trevomani .Predi okolo 1-2 meseca.Po4ti na 15 sum Ne pu6a mnoo 4esto...posledno pu6ih golqmoto mejdy4asie v daskalo

Голям фен
    probal sam treva extazy amfeti.. marZi me da razkazvam kade i s kOI :P
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    Q kaji a amfetite 4e mi e golqm merak

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    горда сам да призная че не сам опитвала хапчета и така нататак ....и не смятам ...а тревата много рядко ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Sofia
    Пуша цигари. За първи път пробвах като бях на 12, баща ми ми даде да си дръпна за да ме увери, че е гадно. По-късно пробвах пак, но вече със съученички. Започнах да пуша преди 4-5 години. Първоначално си купувах кутия с една приятелка. После почнах сама да си купувам. От 1 кутия на седмица ги увелих на 1 кутия за два дена. От 2 години пуша по 1 кутия на ден. Почнах с виктори, бяло. Трева пробвах за пръв път в шести клас. Пушила съм чат-пат, но вече изобщо не пуша.

Цигарите ги почнах, защото бях малка и тъпа, имах ги за някакъв вид екзотика и ми беше интересно.. и си мислех, че и аз ще съм интересна. Сега вече са ми навик и част от кашлящото ми ежедневие.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    Q kaji a amfetite 4e mi e golqm merak
    kakwo iskash da znaesh za komfeta?

Еба ти темата!
    Пафкам само чисти Мауборо и само с гаджето ,щото нямам пари за цигари ,той ми дава...аз не му ги връщам ,ма...добър човек ,какво да го правиш?
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ami ne sam pristrastena kum cigarite,daje moje da se kaje 4e ne pu6a,opitah za pruv put tazi godina i ne mi haresa osobeno,bqh s priqtelki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си