- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo koga i s kogo?
kakvo pu6ite ili priemate koga zapo4naxte i s kogo ?
Дъ бест аватар от галерията
mi a ob6to vzeto trevi4ka si popu6vam...i e qko...a propu6ih s edni fr koito za tva jiveqt mai=))
xa xa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
попринцип амфетамини основно.. и хапове понякога.. беше на един мой рожден ден и с кой.. еми с приятели. Но не взимам често .. само по купони и такива неща
И аз общо взето съм така,ама по принцип първия път когато взех някъкъв вид опиат(трева пушех тогава) беше на един купон с адски много хораПървоначално написано от Love_You_Baby
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
xa xaniama li niakoi TREVOMAN
Ami treva kogato ima pafkam.Probvah v edna priqtelka s edni moi priqteli-trevomani .Predi okolo 1-2 meseca.Po4ti na 15 sumNe pu6a mnoo 4esto...posledno pu6ih golqmoto mejdy4asie v daskalo
![]()
![]()
probal sam treva extazy amfeti.. marZi me da razkazvam kade i s kOI :P
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Q kaji a amfetite 4e mi e golqm merakПървоначално написано от HaPKoMaHqk
![]()
горда сам да призная че не сам опитвала хапчета и така нататак ....и не смятам ...а тревата много рядко ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Пуша цигари. За първи път пробвах като бях на 12, баща ми ми даде да си дръпна за да ме увери, че е гадно. По-късно пробвах пак, но вече със съученички. Започнах да пуша преди 4-5 години. Първоначално си купувах кутия с една приятелка. После почнах сама да си купувам. От 1 кутия на седмица ги увелих на 1 кутия за два дена. От 2 години пуша по 1 кутия на ден. Почнах с виктори, бяло. Трева пробвах за пръв път в шести клас. Пушила съм чат-пат, но вече изобщо не пуша.
Цигарите ги почнах, защото бях малка и тъпа, имах ги за някакъв вид екзотика и ми беше интересно.. и си мислех, че и аз ще съм интересна. Сега вече са ми навик и част от кашлящото ми ежедневие.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
kakwo iskash da znaesh za komfeta?Първоначално написано от *Thug_AngeL*
Еба ти темата!![]()
Пафкам само чисти Мауборо и само с гаджето ,щото нямам пари за цигари ,той ми дава...аз не му ги връщам ,ма...добър човек ,какво да го правиш?![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
ami ne sam pristrastena kum cigarite,daje moje da se kaje 4e ne pu6a,opitah za pruv put tazi godina i ne mi haresa osobeno,bqh s priqtelki