.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен

Нормално ли е да е така..

Имах голям проблем със един от кътните зъби .. 6-тия на долния ред..както и да е..неможаха да го излекуват и вчера ми го извадиха.Когато излизах от упойка имаше болка..неможех да си намеря място,но мина..Сега мястото е потдуто и има кръв(не кърви раната,просто кръвта е някак си засъхнала),та според вас нормално ли е това със потдуването и трябва ли да ида пак на зъболекар ?
    Благодаря предварително на отговорилите
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Нормално е кръвта да е засъхнала и мястото да е подуто, понеже ваденето на зъб е травма.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

ddddd
    Guest
    Da ti prili4am na dr Livain?! Vie ve4e ne mojete da se izpi6kate bez da imate odobrenieto i mnenieto na polovinata forum, internet maniaci

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ddddd
    Da ti prili4am na dr Livain?! Vie ve4e ne mojete da se izpi6kate bez da imate odobrenieto i mnenieto na polovinata forum, internet maniaci
    Мисля,че нямах нужда от коментара ти
    За първи път ми вадят зъб и незнаех какво е...а сега ме боли и ми е потдуто,притесних се,затова реших и да питам,не виждам нищо лошо..Не ме упреквай без причина !
    Поздрави !
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Голям фен
    До два-три дни ще се пооправиш.Ако започне да тупти или отока не спада пак иди на зъболекаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си