.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Guest

Кога за пръв път се вблюбихте истински?

По темата аз бях на 13 и наистина я обичах истински.Сега съм на 19 и пак съм със същото момиче и го обичам все повече...

Guest
    tova e mnogo hubavo dano oshte mn dulgo vreme da ste si dvamkata i da se obi4ate mnogo,ami az se po4uvstvah istinski vlubena na 12 po4ti 13 i vse oshte obi4am tozi 4ovek

Guest
    A mi kvo da ti kaja bqh na 15 .. i go sre6tnah zapoznahme se i taka do dnes na 18 sum ve4e.. obiknah go .. i nqkude tuk blizo do temata ti imam edna istoiika .. da obi4am go i ne mi puka za drugo ...

A mi kvo da ti kaja bqh na 15 .. i go sre6tnah zapoznahme se i taka do dnes na 18 sum ve4e.. obiknah go .. i nqkude tuk blizo do temata ti imam edna istoiika .. da obi4am go i ne mi puka za drugo ...

-tova predi malko bqh az
    Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..

Guest
    na 14 i vse o6te go obi4am nz kak 6te spra..."starata liubov rajda ne hva6ta"

Истинската си любов срещнах, когато бях на 16 години. Сега съм вече на 18 и все още съм с това момче. Мога да кажа с ръка на сърцето, че обичам това момче с най-истинската и чиста любов на света и не искам никога да се разделяме.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Da i az sum na su6toto mnenie :} "STARATA LUBOV RUJDA NE HVA6TA"
    Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..

Мега фен Аватара на koalka
    За първи път се влюбих на 15 години(сега съм на 16) и съм много щастлива.За първи път съм влюбена до лудост не искам никога да се разделяме с най-прекрасното момче за мен.Искам винаги да съм с него.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    За първи път се влюбих на 15 години(сега съм на 16) и съм много щастлива.За първи път съм влюбена до лудост не искам никога да се разделяме с най-прекрасното момче за мен.Искам винаги да съм с него.
    И аз много те обичам бебо!Е,тя отговори вместо мен Смятам,че човек обича само веднъж истински и именно затова искам винаги да съм с момичето,с което съм сега(и завинаги ).

За първи път се влюбих малко преди да навърша 17 (тоест преди 5 месеца). При това стана в момент, когато си мислих, че никога няма да срещна някого, когото да обичам, и който да ме обича. Но го срещнах, сега сме заедно и съм толкова щастлива...нищо че го познавам доста от скоро,знам, че той е човекът, с когото искам да бъда завинаги...
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    И аз много те обичам бебо!Е,тя отговори вместо мен Смятам,че човек обича само веднъж истински и именно затова искам винаги да съм с момичето,с което съм сега(и завинаги ).
    Леле , какви сте сладки Айде дано има повече като вас

Иначе относно мен : Първа любов в пълния смисъл на думата - това е сегашният ми приятел . Познаваме се от около 2 год. Заедно сме от година и седем месеца (почти). Срещнах го на 14 и нещо - сега съм на 16 и нещо. Обичам го , ще го обичам .. той е / ще бъде най-хубавото , за което мога да се сетя при думите обич и любов.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Почувствах че съм истински влюбена когато бях на 14.Много си го обичам,не мога да го забравя вече почти 2 години Просто няма друг като него,във всеки търся нещичко което ми напомня за него Все пак първата любов ....
    Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!

до сега ни ми се е случвало

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Guest
    Ей така най ви обичам! Кой на 14, кой на 15 и всичките срещнали любовта на живота си. Я излезте от сапунените сериали и се огледайте. Едва ли ще бъдете заедно цял живот. Пак ще поговорим след няколко години...

Преди една година
    И сега чувствата излезнаха отнова.. а аз мислех че съм я забравил

Мега фен Аватара на iiirish
    за пръв път се влюбих миналата година. сега съм на 18 и продължавам да обожавам този мъж

Az bqh na 14,no beshe v greshniq chovek..no tova si ostava moita edinstvena detska,iskrena i nespodelena lubov..viangi she si spomnqm za neq..a i ostanaha tolkova neizqsneni neshta...Ako bqh po golqma i imah poveche opit,shteshe da se poluchi po dobre,mislq che..No sichku e minalo, nali ?
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    за пръв път се влюбих миналата година. сега съм на 18 и продължавам да обожавам този мъж
    Пусни си скупе трябва да ти разкажа какво стана...
    Чуда се да се смея или да плача

Фен
    Град
    sf
    zna4i:.......
    kogato se vlubih istinski za 1 pat be6e predi godina i polovina-zna4i sam bila na 16 i ne6to
    toi be6e na 18
    zapoznahme se oktomvri 2004
    no 4ak qnuari stanahme gadjeta
    prez fevruari 2006 skasahme,no ot 24 mai otnovo sme zaedno(pupupu da ne sa ni uruki i da ne 4ue dqvol):}}}}}}}
    opredeleno znam 4e toi e 4oveka(da uto4nq maja)koito obi4am istinski i s cqloto si sarce,dori bih kazala pove4e ot sebesi!
    :}}}}}}}

Голям фен
    Град
    Sofia
    Как пък така всички сте се влюбили на по 13 години.. То верно изключения има ама чак пък толкова...
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    ами мисля,че м/у 6-ти и 7-ми клас..ама не съм много сигурна...
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

za purvi put se vliubih otdavna,pone sum ostanala s vpe4atlenie 4e e bilo liubov
    A istinski se vliubih predi okolo godina i edin,dva meseca

Август месец миналата година .. когато бях на 16 и половинка... Сега съм на 17 и половина. Ама така де. Тогава се влюбих истински за първи път и все още съм с него. След месец правим 1г. Много го обичам макар, че сме от различни градове това не ме спира по никакъв начин.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Ами преди малко повече от 2 месеца и съм толкова щастлива и не искам и никога няма да искам друг освен него безумно съм влюбена ....
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Повече от фен
    Zna4i az mai trqbva da se pritesnqvam.Az sym po4ti na 16 i o6te ne sym se vlubvala,ili puk da sum ludnala po nqkoi do sega.?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си