.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    Zna4i az mai trqbva da se pritesnqvam.Az sym po4ti na 16 i o6te ne sym se vlubvala,ili puk da sum ludnala po nqkoi do sega.?
    Глупости. Аз съм на 16, пък и любовта идва без да пита и коато тя реши
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mi predi godina i polovina se vlubih istinski no toi me narani mnogo i se razdelihme.ina4e s tova mom4e s koeto sum sega sum mnogo 6tastliva i mnogo go obi4am!!!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Лятото след 7 клас . Връзката ни беше кратка, но незабравима.

Повече от фен
    ...

Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Аз се запознах с мойта любов като бях на 16,сега съм на 20 и вече сме женени.Може и да е странно,но не знам точно кога се влюбих наистина,просто знам че го обичам.Между другото ми е първия и единствения,ако това има някакво значение за вас...
    Малко с тоя пост доказвам че съм минала тинейджърската възраст, ама честно да ви кажа все още ме вълнуват същите проблеми,а и "възрастните"форуми са много сухарски Така че дано нямате нищо против
    Това е яко..
    Забелязах, че повечето които са писали са си все още с първата си любов. Браво. Надявам се и аз да изкарам много ама много време с моята първа

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Това е яко..
    Забелязах, че повечето които са писали са си все още с първата си любов. Браво. Надявам се и аз да изкарам много ама много време с моята първа

pojelavam ti go iskreno

Guest
    Ami predi 5 meseca ama zavurshi tragi4no

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Бях истински влюбена,в пълния смисъл на думата,когато бях на 14 и половина почти 15...И от тогава за мен няма и скоро няма да има друго момче в живота ми....Просто чувството е неомисуемо...
    f@nt@zi@

никога - за добро или за лошо.

П.П. на 16 съм
    vengeance knows no mercy

Фен
    Град
    out of the reality
    Ми колкото и да им се смешно на някои и да им се струва невъзможно...бях някъде на 14-15(точно не мога да кажа,защото всичко стана с времето). Но беше твърде сериозно,за да е поредното харесване или просто симпатия.
    П.П. Мисля,че като за първи път тази възраст си е нормална.Все пак не говорим за зряла,а за съвсем чиста и невинна любов. :P
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Голям фен
    Град
    София
    Влюбих се истински миналата година, на 15. И все още обичам до лудост това момче и съм щастлива, че сме заедно

Като гледам толкова щастливи хора чак яко ми става - всички сте още с първата си любов...ехх блазе ви.А за първи път се влюбих на 17 години.Сега съм на 18 и за съжаление вече не сме заедно, но още по лошото е че май още съм влюбен... .Та за всички, които са влюбени им пожелавам да съхранят това чувство помежду си, защото е невероятно...просто няма друг такъв толкова силен наркотик.Обичайте се и бъдете щастливи

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Az se vlubih za parvi pat na 13godini.Toi mi e nai-dobar priqtel!

I don`t want miss a thing
    Guest
    Za purvi put se vluobih(po to4no edinstveniq mi put sqkash ) kogato bqh na 14-toi be6e na 16 ..... moje neshtata da ne se polu4iha mn dobre,daje voobshte-sega 4 godini po-kusno oshte sme v dobri vzaimootnosheniq ,nooo..Daje moga da zaqvq ,che oshte go obicham i kogato sum s drug -az pak se se6tam za nego

Фен
    Град
    Варна
    Не съм се влюбвал ... а и момичетата не заслужавате да се влюбя в някоя от вас
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз се влюбих до лудост на 18,но той беше с извинение курвар и аз не исках да съм поредната му бройка.трашно беше просто,когато го оставих,но така беше редно.Много ме боля-половин година не бях на себе си.Но сега от дистанцията на времето виждам,че съм била обзета от някаква лудост не знам как да я нарека по-точно.Че просто съм била влюбена,но не съм го обичала истински.От 2 години съм с момче,без което не мога да дишам.Въпреки,че през този период е имало спадове и възходи в чувствата ми знам,че той ще си остане един от най-важните мъже в моя живот.не искам да си представям дори,че може да не прекарам животът си с него.Като го помисля ме хваща страх-та аз без него съм нищо.Просто го усещам-той е моята половинка.Като образ в огладалото е за мен-приличаме си,но ако се задълбочиш ще видиш колко се различаваме,за това се и привличаме.Щеше ми се и моята първа любов да е голяма и дълготрайна,но не беше!Тя беше буен огън,който изгоря.сега имам любовта,която искам-започнала плахо от малко дим,но с времето пораснала в горски пожар!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Когато станах 5ти клас обичаш едно момче 4 години!

Mного се надявам да сте щастливи още много далго време !
    Аз бях на 15 гогато стещнах 1 вата си любов ... И то беше любов от пръв поглед ... Срещнах го на летиштето във Франция ... После имахме вразка около година ... но накрая нищо не излезе по много логични причини - все пак той беше от Франция ...
    Но въпреки всичко , вапреки , че сега сам влюбена в друг , никога няма да го забравя ... Това си ми беше 1вата любов все пак

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Ами кажи речи тфа лято да го кажем на 16
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Az se vlubih za purvi pat na 17 godini,sega sam na 20 I o6te sme zaedno,daje jiveem zaedno ot okolo godina[/list][/quote]
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Фен
    Град
    Смолян
    на 14ти октомври ... стават 3 месеца от както се влюбих... за първи път... толкова истински и чисто...

Коте, обичам те страшно много... и винаги ще съм тук - до теб и за теб!

FiRe_LaDy
    Guest
    Radvam se za vas.Az se vlubih istinski,kogato bqh na 14.Tova beshe predi 7 meseca i neshto.I se oshte go obicham mnogo.(za razlika ot teb,obache moqta lubov e nespodelena )

Супер фен
    миии..преди месец..но за съжаление момчето не иска да иаме нищо общо вече ..иначе за 1 път в него се влюбих истински..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    bqh na 13 sega sm na 16 i vse oshte go obicham mnogo mnogo mnogo
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен
    Град
    в сърцето на....
    mm zaprav pat..... na 25.11.05 i vseo6te go obi4am mnogo,mnogo,mnogo!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си