- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На какво попаднах...
Е нямам думи....
http://izpoved.com/confessions.asp?c...=misc&cnf=2080
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ц-ц-ц
![]()
![]()
ц-ц-ц
![]()
яккуууу !!! хаххахах баси извратеното маина
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
За пръв път искрено се моля да Е ебавка![]()
![]()
![]()
![]()
офф боже...тоя народ се изроди тотално...![]()
tva ne moje da e vqrno .................
kuchetata ne sa nenormalni![]()
![]()
![]()
![]()
Това не е възможно...някой си е направил шегичка..или поне не искам да повярвам. А ако е истина - NO COMMENT!
за разлика от хоратаПървоначално написано от OtherDimension
те са интелигентни създания и не биха направили подобно нещо с гнусното и извратено същество,наречено човек.
![]()
![]()
![]()
![]()
aaa ?
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Tova e sait za krainosti a ne za everyday people - ok? taka che tova ne triabva da vi ucudva - osven tova ako ste pod 18 nikoi ne vi i kara da go chetete.
ми явно за украсаПървоначално написано от No_LiMiTe^f
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Дайте да е минем да видим дали кучето ще и хареса повече ^^Първоначално написано от skate_warrior
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Ааа да бе.. някво куче я е ши*ало и после аз да я минавам.. бегай![]()
![]()
хахахахх, бахти забаватанякой си прави пишки с читателите.. а що просто не се замислим дали изобщо е възможно тва нещо..
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
Вече не знам как ще погледна куче, без в съзнанието ми да изникне тая сцена ...![]()
как ще погледна рибката си докато я храняПървоначално написано от the_destiny
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
на което момче да е казала нямаше да бъде отьжарлена![]()
eeeeeiiiiii nqma spasenie ot zle na po-zle otiva toq svqt.nqma da sa opravi skoro.pazi boje![]()
![]()
![]()
First you get the money, then you get the power, then you get the women!!!!!!!!!!!
Незнам дали съм попадала някога на нещо толкова гадно.Трябва да си призная,че се учудвам,колкото и да си мислех,че нищо неможе да ме изуми.Е това опртеделено успя.
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
sekvi gi ima!![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
може и да е истина и ако е... направо нямам коментар
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song