.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Roditelite mi sa

asd43223
    Guest

Roditelite mi sa

Maika mi i ba6ta mi ne sa dobre s mozaka. I 2mata im prai kef da se gavrqt s men da me nakazvat da mi vikat i me ynijavat pred drygi hora.GOlqm kef prai na ba6ta mi da mi spira neta(toi e 1 prostak igrae internet igri na 42 godini e i se predstavq za momi4e za da gi izpolzva, s16to taka my prai kef da gleda kak drygite si 4atqt i da vliza smoite nickove v irc i da se predstavq za men...) igrae 3 pati pove4e ot men na igri4ki ot 7 4asa kato se pribere visi na pc do 5 sytrinta stava 11 otiva na rabota i pak ot 7.. taka seki boji den ot kakto imam pc (7-godini.Tova normalno li e?Maika mi i prai kef da vika na horata osobeno na men i brat mi iska da sme otli4nici osobeno az pravi me lyd ako donesa 2 ka .. za segaimam 1. pravqt hilqdi glyposti koito az nemoga da izdarja prosotnegi ponasqm otka4am.Dneska mi ide6e po 1vreme da zema boksa i da go prebiq ot boi.revah pone 1 4as te daje ne zabelqzaha minaha pokrai men 5-6 pati.prosto neznam.Imam 4yvstvoto 4e sam hvanat ot gorata nekaf i ne sa mi roditeli..govoril sam s tqh milioni pati zaradi tova te sepraqt na glyhi......
    HORA OTKA4aam

най=краткото,което мога да кажа е;изнесете се с брат ти.А на колко години сте?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    brat mi e 2ri klas ne my znamgodinite , az sam na 16...... + tova nqma kade da otida osven pri nqkoi rodnina a neiskam te da razbirat kfi sa otka4alki na6te.....

ахаааа еми пич в гадно положение си...и едва ли трябва да ти го казвам.А защо пък твоите роднини не трябва да разбират какви са родителите ви?Щом не са стока значи всички трябва да разберат и да помогнат на теб и на брат ти.Най-разумното решение според мен е да потърсите помощ от роднини или пък да поговориш с родителите си сериозно,ако мислиш,че след такъв разговор ще разберат от дума
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Guest
    Ba6ta mi se misli za gospod a az sam negov rob nikoga nqma da se sprat milioni pati sam im kazval ........

А защо пък твоите роднини не трябва да разбират какви са родителите ви?Щом не са стока значи всички трябва да разберат и да помогнат на теб и на брат ти.Най-разумното решение според мен е да потърсите помощ от роднини
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Guest
    vednaj kazah na dqdo mi ko prai tatko , toi dqdo se opita da govori posle mi tatko mi vika kak mojelo tai da laja dqdo...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си