.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: help

help

neshto ne se poluchava,blizo ot mes.sam s novo gadje,no kogato i da se opitvame da pravim normalen sex,vse ne se poluchava,v povecheto sluchai,do liubovnata igra vsichko e idealno,no sled tova,chlena prosto spada v momenta na pronikvaneto ili minuti sled tova.pls help

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    mnogo kofti pi4 ;| ama neznam kak da ti pomogna ...moje problema da e v gadjeto
    no exit

Всичко е в главата... обикновено тези проблеми са свързани със стрес... без значение от какво, стрес от неуспех, че няма да се справиш, че няма да успееш да я задоволиш, стрес дори в училище или нещо такова. Може и да е неосъзнато. Имайте търпение. Постепенно всичко ще се нареди.
    I don`t use drugs, I AM DRUG!

Повреме на любовната игра, в началото си леко надървен, после отшумява, и като дойде момента да проникнеш, трябва да го размърдаш малко, или пък момичето да си поиграе с патката ти \/ Това със стреса никога не съм могъл да го разбера

Цитирай Първоначално написано от Petkova
    Всичко е в главата... обикновено тези проблеми са свързани със стрес... без значение от какво, стрес от неуспех, че няма да се справиш, че няма да успееш да я задоволиш, стрес дори в училище или нещо такова. Може и да е неосъзнато. Имайте търпение. Постепенно всичко ще се нареди.
    ММмммхмм Отпусни се.. Дай го небрежно..

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    nqkade si
    Има доста подобни теми тук
    Искам ги YOUR EYES,
    защото са VERY NICE.
    Първо LOOK AT ME,
    после DON'T FORGET ME.

Цитирай Първоначално написано от rosenceto
    Има доста подобни теми тук
    Е то момчето с какво е виновно. Таман се е регнал и .. решил да сподели за проблема си ...

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си