- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гласова поща
някой би ли ми казал как да си махна гласовата поща?
на м-тел съм.
Обаждаш се на *88 и се свързваш с оператор.
Казваш му,че искаш да я премахнеш и си готов...
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
obajda6 se na *88 mai be6e(ili na 1111 i taq ti kazva da natisne6 5 za da se svurje6 s centura za abonati) i kazva6,4e iska6 da ti q mahnat.
Мерси!
И аз съм на М-тел... беше отдавна като си я махнах, но да-така е - *88 и после като следваш инструкциите те ще те свържат с мацето и й казваш че би искал да си я изключиш, след което те питат за номера ти(ако не греша така беше) и ти казва че до няколко часа ще бъде изключена. Не е трудно, успех!![]()
Първоначално написано от tra^la^la
ако съм на работа и се обадиш на *88 ще ти я махна ако се паднеш при мен
Напълно възможно! При мен се падна мацетоПървоначално написано от GLeZoRanA
И от приятели съм чувала само за f-4e, но защо пък и момче да не е!!!
![]()
при мен и двата пола са ми са се падали![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
i az taka mislq =D>Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Жената говори като мангалка. Мъж не ми се е падал. По темата *88 и натиксаш 4. Тя/той ти казва за деактивиране/активиране на гласова поща настиснете .. Услугата ще бъде изпълненена до 2 часа.
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Тфа "са" е излишно!Първоначално написано от cvetityy
Сори за поправката, прекалено издребнявам, но ми стана малко смешно, извинявай наистина!
![]()