V na4aloto pih "Qsmin"- malko sa skypi4ki v sravnenie s regividon. Izpisa mi gi li4niq mi ginekolog- mnogo bili hubavi, nqmali strani4ni efekti, da, ama pyrvite trimeseca bqha nqkakyv koshmar- postoqnno povryshtane, gadene pri vsqkakvi mirizmi,promqna v apetite, iznervenost i kyrvene. E, imashe i dobra strana- otkazah cigarite ot neponosimost kym mirizmata im. Pih gi shest meseca, kato bqh kato bremenna- postoqnno ti se priqjda neshto i .. gadno beshe. Sled tova mi kazaha da spra za tri meseca, zashtot ima veroqtnost organizma ti da privikne kym hormonite i qicekletkite da stanat neshto kato "myrzelivi". Zatova se pravila i po4ivkata. Sled tri meseca, poradi ginekologi4no zabolqvane mi predpisaha drugi- "Lindinet 30".Sravnitelno po- evtini sa i nqmat nikakvi strani4ni efekti, obshto vzeto sa dosta dobre No ne trqbva da se vzimat po sobstveno usmotrenie, zashtoto ima tolkova mnogo vidove- s hormoni, bez hormoni, moje da se predpishat po razli4ni pri4ini, taka 4e ginekologa moje nai- dobre da kaje koi i po kakva shema otnosno mesecite da gi priema.