.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...

Тампони + девствено момиче = ?!?

а бе, тва лято на морето нямаше кво да се прави, та ми се наложи да използвам тампони, пък аз съм си девствена всеизвестен факт е, че не би трябвало това да е проблем при експлоатацията на тва санитарно средство.. обаче.. малиии, овидя ми се света с първия, пък с втория - хептен!! а не да съм го ръчкала наслуки.. неправилно ли съм го поставяла или просто съм дефектна ?!?
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Има тампони за девствени, и за обработени момичета

Фен
    Град
    nqkade si
    Мила,просто не си свикнала как да ги поставяш иначе и mini и normal стават за девствени!
    Искам ги YOUR EYES,
    защото са VERY NICE.
    Първо LOOK AT ME,
    после DON'T FORGET ME.

Guest
    Ае много сте специални вие момичетата- тампони за отворени и за девствени цък цк ъцк ъцкъ . Смяяятай да има презервативи за девствени момчета- слагаш си го на члена и на него пише какво да правиш. Сядаш и са зачиташ....хахахаахах КАМА СУТРА НА ПРЕЗЕРВАТИВ + БАТЕРИЙ за автоматично ползване и гласови инструкции
    мамоооооооо

ако това си ти и си девствена .. уау

Фен
    Град
    nqkade si
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Мога да ти кажа само,че в повечето случай момичета,които не си и помисляш,че някога са го правили са по-опини от момичета с адската визия.И на мен това ми е интересно-как вие ги избирате тях пред хубавите.
    Искам ги YOUR EYES,
    защото са VERY NICE.
    Първо LOOK AT ME,
    после DON'T FORGET ME.

Цитирай Първоначално написано от rosenceto
    Мога да ти кажа само,че в повечето случай момичета,които не си и помисляш,че някога са го правили са по-опини от момичета с адската визия.И на мен това ми е интересно-как вие ги избирате тях пред хубавите.
    хах аз не съм така.
    Та чудно ми е, защото ако не го неправила е, защото тя не е искала. Не вярвам да е от липса на кандидати.

А за снимката - ако беше без сутиен щеше да е по-готина.

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Аз тампони никога не съм използвала...
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Голям фен
    Град
    Stz
    Просто още не си свинкала!И аз с първия ми тампон бях още девстевена и имах чувството че не е сложен правилно!Но трябва да го напъхаш по-навътре и тва е!Той си се разполага!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest

Ако това е тя, никак не изглежда да е много девствена

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

aide ostavete samata tq da kaje(ako iska estestveno) dali e devstvena ili ne.a i tolkova li e vajno?kakvo 4udno ima v tova da si nad 13 i da si o6te devtsven?a i tq ne e pusnala temata da obsujdate snimkata i(ako e neina),a da spodeli problema si.ako nqmate kakvo da kajete po temata,nqma smisul izob6to da pi6ete.

Guest

aide ostavete samata tq da kaje(ako iska estestveno) dali e devstvena ili ne.a i tolkova li e vajno?kakvo 4udno ima v tova da si nad 13 i da si o6te devtsven?a i tq ne e pusnala temata da obsujdate snimkata i(ako e neina),a da spodeli problema si.ako nqmate kakvo da kajete po temata,nqma smisul izob6to da pi6ete.
    В контекста на темата обсъждаме снимката. Чети внимателно и ще разбереш. Пък и щом си е сложила снимка и то такава, няма начин да не бъде оценена и обсъдена във форум.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Vuv foruma moje i da bude otcenena no ne e tuk mqstoto ima dostatuchno temi za snimki avatari i tn..Incahe milichka prosto ne si svkinla sigurno i za tova ti se e storilo tolkova ujasno...Purviq put kogato olzvah tampon i az bqh devstvena no nqmam spomeni da mi e bilo koi zne kolko trudno da go postavq...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    емм.. това, че не съм свикнала е ясно.. все пак за пръв път съм го пробвала, но въпросът е там дали е възможно да съм чак пък толкова тясна или просто не съм оцелила навигацията както трябва :Р

P.S. момчета, кой от вас е толкова вещ по тоя въпрос, че и вие трябва да се пляснете на тая тема да си изразявате мнението ?!?

P.P.S. мисля, че достатъчно ясно съм написала, че СЪМ девствена и ми оставете снимката на мира!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Хуу де..к'во наистина обсъщате снимката. Мадамата..стаа..поне отзад Мусурата не съм и видял Забена е де

И...к'во ся...момчетат не можем да пишем? Туй като дискриминация ли да го приемаме? Щото и аз съм чел как се слага тампон и какви усложнения може да има. а и най-малкото..еми имам приятелки, с които представи си, може да съм си приказвал на таз тема! Ама не..ний (мъжките) сме бунаци и изобщо не знаем за к'во стаа дума!

Mi zna4i na sestra mi na bala bqh s bql pantalon i trqbva6e da si sloja tampon togava bqh o6te defstvena.1vo slojih 1 ot na sestra mi mn kofti mi be6e no posle si kupih ob pro comfort mini kato si go slojih kakto trqbva i ne go use6tah mn e udobno oba4e trqbva da si go smenq6 prez 2 4asa nai-mn za6toto e malak i barzo se palniuspeh
    .Life goes on :P

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Хуу де..к'во наистина обсъщате снимката. Мадамата..стаа..поне отзад Мусурата не съм и видял Забена е де

И...к'во ся...момчетат не можем да пишем? Туй като дискриминация ли да го приемаме? Щото и аз съм чел как се слага тампон и какви усложнения може да има. а и най-малкото..еми имам приятелки, с които представи си, може да съм си приказвал на таз тема! Ама не..ний (мъжките) сме бунаци и изобщо не знаем за к'во стаа дума!
    кхх!! и аз съм чела опътването - учудващо, нали??? само че идеята е, че ти не си си слагал и просто няма как да знаеш какво е, докато по-опитните биха могли да ме посъветват нещо.. не мога да разбера защо трябва да се пишат толкова празни приказки.. но щом пък си нямате друга работа - микрофонът е ваш... и без това не мога да ви спра..

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    ми, XpuC` и аз си сложих ob pro-comfort mini, но имам чувството, че беше застрашително голям.. а бе може и да ви е смешно, но какво да се прави..

Амелия, я се дръж малко по-прилично и оценявай всяка помощ, която ти бъде оказвана, защотото с тая голяма уста, скоро може никой да не ти помага.

P.S. Май много ти вдигнаха акциите с тоз аватар

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Ае много сте специални вие момичетата- тампони за отворени и за девствени цък цк ъцк ъцкъ . Смяяятай да има презервативи за девствени момчета- слагаш си го на члена и на него пише какво да правиш. Сядаш и са зачиташ....хахахаахах КАМА СУТРА НА ПРЕЗЕРВАТИВ + БАТЕРИЙ за автоматично ползване и гласови инструкции
    мамоооооооо
    Ти представяш ли си капут с гласова инструкция Само такава простотия май още не са измислили тъпите американци

Мега фен Аватара на koalka
    Ами опитай тампони за девствени,не от по-големите.

Супер фен Аватара на maybelline
    И аз като си сложих тампон за пръв път бях девствена и това не ми повлия по никакъв начин.Но аз бях прочела доста материали по въпроса и знаех как точно да го поставя.Важното е да се пъхне възможно по-навътре иначе ще го усещаш.Не съм пробвала разни тампони за девствени и т.н.,а просто отидох до аптеката,взех едни "O.B." нормален размер и готово.Тампонът не може да скъса девствена ципа.За това е необходим полов член,а вероятно сама се досещаш,че разликата в дебелината на двете си е доста солидна.А дори да се е скъсал хименът,ти продължаваш да си девствена докато не започнеш да водиш полов живот.

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами опитай тампони за девствени,не от по-големите.
    ei koala moooo mnogo rano si stanala ma biva li taka be bace
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    Цитирай Първоначално написано от shalqlqlqlq
    Амелия, я се дръж малко по-прилично и оценявай всяка помощ, която ти бъде оказвана, защотото с тая голяма уста, скоро може никой да не ти помага.

P.S. Май много ти вдигнаха акциите с тоз аватар
    мммдааа, Аз съм БЪЛГАРЧЕ наистина ми помогна, изключително много съм му задължена!!
    shalqlqlqlq, само дето не разбрах какво ми е неприличното?? пък щом аватара ми толкова ти пречи специално заради теб ще го сменя!! кх.. злобни хора ..

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от The`G_i_r_l
    Аз тампони никога не съм използвала...
    И аз
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Правила за публикуване