.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

За и против груповия секс

Какво е мнението Ви за груповия секс?

Против
    имам си гадже и с нея си правя страхотен секс. Не мисля да го споделям с други хора.

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    И аз съм против
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Против-сексът е израз на чувствата между двама.Трети е излишен!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    protiv sum

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Против-сексът е израз на чувствата между двама.Трети е излишен!
    =D>

Фен
    Град
    nqkade si
    Абсолютно ПРОТИВ!
    Искам ги YOUR EYES,
    защото са VERY NICE.
    Първо LOOK AT ME,
    после DON'T FORGET ME.

Груповият секс е много хубаво нещо, стига да е с подходящите хора.
    Но когато си на 13-14 години светът ти изглежда различен, разбирам ви
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Град
    Свищов
    Аз съм на 21 и ми се вижда отвратителен!не е въпрос на възраст,а на това какво влагаш в сексът-аз влагам сърце и душа!

Голям фен
    Град
    Stz
    И аз съм твърдо против!Може би ако е тройка и нито един от двамата да не ти е гадже...просто ей тъй да пробваш!Но приятеля ми няма да го дам на никоя друга в леглото,било то и с мен!Все пак се обичаме....както казаха по-горе третия ще е излишен!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest
    Аз съм на 21 и ми се вижда отвратителен!не е въпрос на възраст,а на това какво влагаш в сексът-аз влагам сърце и душа!
    Сърце и душа може да вложиш и в груповия. До като се обичаш с единия участник, другият да ти го ръга здравата, а на третия, когото въобще не обичаш пък да му масажираш половия орган.

Тъй че любовта не е извинение.

Аз съм категорично ЗА! Това е същинско удоволствие, от което нормален човек не би трябвало да се лишава, стига да му се отдаде възможност.

=D>

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Сърце и душа може да вложиш и в груповия. До като се обичаш с единия участник, другият да ти го ръга здравата, а на третия, когото въобще не обичаш пък да му масажираш половия орган.

Аз съм категорично ЗА! Това е същинско удоволствие, от което нормален човек не би трябвало да се лишава, стига да му се отдаде възможност.
    Да бе да!това не е секс-това си е чукане.Сексът се прави с чувство,с нежност и с внимание към партньора,а не просто да ръгаш там каквото стърчи в някоя дупка!

Повече от фен
    ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Да бе да!това не е секс-това си е чукане.Сексът се прави с чувство,с нежност и с внимание към партньора,а не просто да ръгаш там каквото стърчи в някоя дупка!
    E, ако не харесваш по-грубичък секс...
    Все пак сношението е това.."ръгаш там каквото стърчи в някоя дупка"
    Ти май бъркаш секса с любовта. Вярно е, че в такова съчетание е по-хубав, но има и други варианти за секс.
    Ако гаджето ти и ти участвате с друга двойка която се обичат също като вас, и за разнообразие го правите заедно и си разменяте партньорите не пречи на чувствата.
    На мен ми се е случвало поне и мога да кажа, че е невероятно изживяване.

Град
    Свищов
    Предпочитам да го правя само с гаджето си.Изобщо няма да ми е приятно той да целува и прегръща друга,тя да го докосва и гали,а той да изпитва удоволствие от съприкосновението с друга жена.Да,егоистично звучи,но си го искам само за мен и не искам да го деля с никой друг под каквата и да е форма.че аз побеснявам като подаде ръка на някое момиче за здрасти.А той се нервира като говоря с момчета.Любовта и сексът вървят ръка за ръка.Да по принцип се свежда до ръгане,но е важно как ще стане-дали в резултат на дълга и нежна любовна игра,леко и внимателно,с нужното отношение и уважение към партньорката или просто ей така за спорта!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

=D> az puk sum na 19 i mislq 4e seksa e samo mejdu dvama za treti mqsto nqma! i az kato krem4et0 vlagam surce i du6a v seksa!!!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    че аз побеснявам като подаде ръка на някое момиче за здрасти.А той се нервира като говоря с момчета.
    Ако това е вярно, вий имате ли приятели с които излизате заедно ? А и любовта и секса не винаги са в един пакет. На английски им викат one night stand, т.е. секс за една нощ. Там няма никаква любов, но секса хич не е лош. Даже понякога по-хубав.

Guest
    аз побеснявам като подаде ръка на някое момиче за здрасти.А той се нервира като говоря с момчета.
    Това идва да покаже, че и двамата нещо не сте съвсем нормални. Не се обиждай, ама не е нормално и меко казано са смешни подобни взаимоотношения. Има си и термин - Болна ревност.

Повече от фен
    ...

аз познавам 2 момичета,които са правили тройка (с 2 момчета) и спокойно мога да кажа,че и двете са курви...даже едната на скоро чух,че са я е*али 5 човека един след друг...та,може да се каже,че познавам не малко момичета и впечатлението ми е,че само курвите са готови да правят тройки и такива разни ...

И според мен трети е излишен.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    Смолян
    Цитирай Първоначално написано от DitmataMC
    аз познавам 2 момичета,които са правили тройка (с 2 момчета)...
    Аз вече познавам човек, който не знае че 2 + 2 = 4

по темата: мисля че бих опитал... каквото и да си говорим, това е често срещана еротична фантазия при момчетата( която не е подминала и мен)...
    мисля че при съгласие и от двамата партньори нещо подобно, еднократно, би попречило много... просто трябва и двамата да са експериментатори, и което е най-важно да си имат голямо доверие. НО това е идея за Чукане както някой каза... секса си е нещо за двама... в което и аз не виждам трети... това бих го приел само еднократно, под формата на подарък.. с цел да се изпълни някоя фантазия и тн. НО само ако и двамата във връзката го искат... иначе за необвързаните, според мен е вапрос на момент и чувство... ако е само за вечерта.. само за еб*нето не мисля че някой би имал нещо против но си е до човек.. не всички са толкова освободени за да го приемат

Мега фен Аватара на quench
    Нищо против,особено ако не държа на партньора си (тоест имаме връзка с цел секс). За мен (не ме разбирайте погрешно,не съм го правил 1000 пъти,нито се хваля,затова няма и да кажа бройката) винаги е било по-лесно да се отпусна и да дам всичко от себе си ако съм с две жени. Някак си успявам да извлеча и да дам възможно най-много. Винаги съм изпитвал неудобство от присъствието на друг мъж - усещал съм как другият се напряга от факта,че дели лъвсия пай. Хормони,кво да правиш. Но номера е,че подкрепям със седем ръце и 5 крака (що,при вас по-малко ли са?!)

Град
    Младост 1А
    Под "групов" секс повечето хора асоциират тройка.

Под "тройка" обаче жените си мислят за двама мъже, а мъжете - за две жени.

Та конкретизирайте, моля.
    Огънят е добър слуга и лош господар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си