.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    mitnica
    Guest

bremennost...sled kolko

sled kolko vreme se poqvqvat pyrvite simptomi na bremennosta??molq ako nqkoi znae da mi kaje.sled 2-3 dena ili mesec,sedmica????blagodarq VI.

Guest
    po princip vdimite belezi zapo4vat ot 1-q mesec i svyr6vat kym 3-q,est moje i da nqma belezi no tova sa mnogo redki slu4ai,nadqvam se znae6 belezite:sutre6no prilo6avane,golqm apetit i est SPIRANE NA MENSTRUACIQTA

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Хм ... една позната разбра чак в 4-тия месец ... цветна бременност ...

Guest
    nqma takovane6to kato svetna bremennost,nz kolko trqbva da vi se nabiva glavite,tva ponqtie e mn uslovno,kogato zabremenee6 ima malka veroqtnost samo pyrviq mesec da ti doide i to da te4e adski ama adski malko i to mex 2 dena,posle nqma takova ne6to

...

Още първият месец. Болка в гърдите и болка в яйниците.
    SY

Моята приятелка разбра на края на втория месец.Ами то това си е индивидуално.Всяка жена по различен начин преживява всичко
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nqma takovane6to kato svetna bremennost,nz kolko trqbva da vi se nabiva glavite,tva ponqtie e mn uslovno,kogato zabremenee6 ima malka veroqtnost samo pyrviq mesec da ti doide i to da te4e adski ama adski malko i to mex 2 dena,posle nqma takova ne6to
    Абе щом гинеколог и го каза на момичето си мисля, че ще да е така, а това какво количество тече и колко време е ИНДИВИДУАЛНО !!

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    При всеки е индивидуално.При някой жени симптомите могат да се появят още 1-я месец...при някой 2-я... а при цветната бременост при 4-я или 5-я ...
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

mi edna priqtelka razbra vtoriq mesec i si ima6e pylen paket simptomi gadene bolki v gyrdite apetit i taka natatyk...puk za cvetnata bremennost sy6testvuva za dokazatelstvo moga da vi dam brat mi toi e stanal slu4aino i dylgo vreme ne sa go razbrali na6te 6toto maika e imala cvetna bremennost...prosto pri vseki se slu4va razli4no
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си