- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- malko help
Mi da zapo4na s priqtelkata mi hodim 8mes i predi 2 go naprawihme za 1-wi pyt i na 2mata ni be6e sevte no ot togawa ne sme go prawili, pitah q za6to taka tq kaza 4e i e stranno da e w nas ili wyw tqh. predlojkih i w nas da byde tq kaza 4e moje no ot togawa ni6to??? malko help nqma da e izliza6en mersi mn
Спокоен терен, неква романтика вкарваш, приглушена музика и светлина, и шансовете се умножават.
Ако има желание, има и начин. Ако няма начин има причина.
Огънят е добър слуга и лош господар.
Мноо филми гледаш.Първоначално написано от Gaming
teren ima w nas sam sym si na 2-riqt etaj oba4e nz dali ne q pritiskam ili ne6to podobno kakwo to4no da naprawq?
nikoi ni6to li ne izmisli momi4eta kajete wie kakwo bihte jelali?? kak 6te wi e dobre i nqma da se pritesnqwate
А сега сериозно-може би просто първия път не е бил хубав и е оставил в нея някаква психическа травма.Или пък я е срам не знам.Аз лично 2-3 дни след първия си път можех да правя секс,а и гаджето заминаваше в казармата за 3 седмици и знаех,че докато не се върне секс няма да правим.Но просто ме беше страх да не ме боли и да не съм пълна скръб в леглото и предпочетох да почакаме.Поговори с нея и я попитай от какво се притеснява!
напълно съм съгласна с крем4ет0,поговори с нея,аз лично мисля,че се срамува,но задължително си поприказвайте
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
emi nie sno6ti si pogoworihme i tq kaza 4e i e nqkak stranno ne 4e q e sram ili neiska kaje 4e mn i se iska no i e nqkak stranno
Emi qvno prosto kakto pri vsi4ki momi4eta pyrviqt pyt ne i e haresal ,a i ti si bil novak i edva li si bil tolkova sposoben i za tova moje bi q e strah ,4e i za napred 6te e taka.
Predrazpoloji q!
Проблемът - може да се срамува,може да я е боляло и да не иска повече,може да не й е харесало,може да я е страх от забременяване,може да е говорила с някоя приятелка,която да й е казала нещо си и т.н. и сега тя да не иска,може да се страхува,че вашите има опасност да се върнат и да ви заварят в леглото(нищо чудно,че не иска у тях,то и аз не искам у нас да го правя) и изобщо,причината може да е всякаква.Това ти го изброих,за да имаш представа и да не си мислиш,че след 8-месечна връзка,проблемът задължително е в теб.А сега,какво можеш да направиш?Първо,не се уговаряйте "Днес ще правим секс" или нещо от този род.Остави всичко да стане от само себе си.Никога не й казвай "Хайде сега да го направим,защото после няма да имаме време".Никога не искай секс от нея,ако не е възбудена поне малко.Както някой спомена по-горе,първо се понатискайте,а после секса.След като се възбудите,тя може и сама да поиска,а ако не,попитай я нежно "Искаш ли?" и ако получиш отрицателен отговор,не се сдухвай,а продължавай да я галиш,целуваш,гушкаш и така ще й покажеш нещо много важно - че ако не иска секс(или каквото и да е) ти няма да я принуждаваш и ще продължаваш да я обичаш и приемаш такава,каквато е с нейните желания(или нежелания).Това ще й помогне да се отпусне повече и е много вероятно след 2-3 пъти така(след като се убеди,че колкото и да ти отказва,ти няма да се сърдиш и ще я обичаш много независимо какво става) тя да се съгласи да го правите.Трябва да я увериш(не само с думи),че може да ти има доверие,да споделя чувствата си и да разчита на теб в трудни моменти.
Еми до кат у вас терена с свободен...
Извикай я.. предразположи я. Разгорещи обстановката![]()
Лека по лека..
Пък ако каже нещо.. примири се..и и кажи "Ще ида до банята за.. сещаш се какво, че се превъзбудих"
Нека разбере, че и ти си човек.. но вместо да го правиш с нея .. се възползваш от ръцете си.
Бе да тръгне един път.. поне 1-2 месеца полов живот до тогава ще разбере, че секса не е удоволстие само за момчетата.
Понеже сигурно не и е харесало и сега много много не е навита..
Пфу ако пиша прекалено много простотии нека бъде извинена в даскало съм =)
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
zna4i toku 6to razgovarqhme i q pitah kakwo ima i pak mi kaza s6toto 4e i e"stranno w was ili wyw nas molq te dai mi o6te wreme" taka i naprawih no nz kakwo 6te byde
kaza mi 4e edinstwena pri4ina e 4e prosto i e mn mn stranno i kofti
Нещо не мога да разбера-"странно" в какъв смисъл,има ли тя нещо в предвид с тази думичка,иска ми се да ти помогна,но усещането което сте преживели може да се опише всякак ама..."странно" някакси не ми се вързва
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
popitah q dali ima ne6to ob6to s 1wiqt pyt tq mi otgowori s NE kaza mi 4e mnogo i e haresalo 4e iska pak da go naprawim. no i az nz kakwo da mislq wyob6te ne me oriantira kazah i 4e 6te i dam kolkoto wreme i e nujno. No nz i az kolko 6te e tova wreme a nz za6to kaza tova 4e i e "mn mn stranno i kofti" nz kakwo i da mislq
И на мен ми беше странно-събудих се на другата сутрин и си казах-боже,вече съм ЖЕНА. И не можех да възприема фактът,че най-сетне с гаджето ми сме правили секс(та ние ходехме от година и половина).Опреелено като всяко ново нещо ти се струва странно,че вече не си невинно момиченце,а вече жена,че си интимна с някого,че му разголваш тялото и душата си.Наистина и трябва време да асимилира новия си статус.Уверявам те-няма да е много!
много си права ....Първоначално написано от krem4et0
а иначе по темата .... може пак да я заведеш в вас но не за да правите нещо а просто за да гледате филм или нещо такова .... сещаш ли се !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
da za tova goworihme i kaza 4e za tova da gledame film ili prosto gokato e studeno da ne izlizame nqkade da idwa w nas kaza 4e we4e nqma problem i nadqwam se 4e sled kato nqkolko pyti idwa w nas sled tova da se pootpusne. mn blagodarq za sywetite poospokoihte me i ako nqkoi ima o6te ne6to koeto 6t e ot polza 6te se radwam da go 4uq 10xx {}{}
брау брау ... ! казваи как върви развитието с приятелката ти ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....