- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отвориха ме рано
Разпечатиха ме сравнително рано, около 13. Не това е най-важното. Искам да посъветвам момиченцата да не губят детството си до като могат. Не ви трябват никакви момчета, любов и простотии. Сега като съм понатрупала опит и съм доста отворена, а бройката няма да спомена защото веднага ще ме определите за К, но искам да ви кажа, не правете тази грешка! Не се отпечатвайте в ранна възраст, а го правете когато сте поне на 18 и сте си изживяли детството.
"okolo 13" okolo 13 e i 10Kaji broikata de
![]()
Бъди,какъвто си!!!
mn pravilno,az vodq polov jivot ot okolo 3 meseca,a sam na 18godini i mn se radvam,4e iz4akah...prosto trapkata,jelanieto,vsi4ko e po istinsko i go izjivqva6 po saznatelno,dokato edva li na 13-14godi6na vazrast 6te znam kakvo pravq i iskam vaob6te...![]()
Така го казваш, сякаш са те изнасилили. Ти не искаше ли?Първоначално написано от разочарована
Огънят е добър слуга и лош господар.
За какво толкова съжаляваш???Станало станало ,освен ако ...не са те изнасилили...
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Щом си го осъзнала,това е добре.Гадното е че е малко късно.Аз мисля че е можело и по-рано да помислиш за всичко това,но не искам да те упреквам-ти си знаеш.А иначе като послание към другите малко бих го попроменила-"Направете го не когато другите искат или го очакват от вас,а тогава когато наистина се чувствате готови и отговорни до такава степен,че после да не съжалявате нито за времето,нито за човека с когото сте загубили девственоста си!"
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
SixT до някъде си права, но на 13 години човек не може да се контролира толкова колкото на 16 примерно, просто всичко тогава е по - интересно и нека пробваме и ала бала и опа след 5 години човек разбира колко глупав е бил. Това е се едно да се сетиш за някоя смешна ситуация от детството си и да се смееш и да си кажеш Ох колко съм бил гламав![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
4e si kurva kurva si ama odi na carkwa da se izpowiadash tuk na izpowedalnia li ti prilicha? mn mi e zor koga sa te otworili a kat si prosta da te dawash da te ebe toia naprawo se 4uda kak ne sa te otworili oshte na 7...
дам дам дам .... така си е ..... тря6е да ми го кажеш преди време ....но може би тогава нямаше да ти повярвам ..не че сега съм много голяма ..вобще даже ...аз съм си дете и ми харесва да съм ..Първоначално написано от разочарована
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Abe vsichko mn hubavo si go kazala ama tva "Otpechataha me" mi zvuchi vse edno si nqkva stoka i kato te otpechatat i stavash za obshto polzvane...![]()
Mn sorry za izraza ama tochno taka mi prozvucha - po dobre go promeni na "ZAgubih devstvenosta si" kato che li zvuchi po dopustimo spored men ....
![]()
Можеше да спестиш тоя коментарПървоначално написано от Анонимко
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
кво ше чакаш бе ? аз ако бях жена щях секи ден да се еба ! видя ли някое хубаво момченце : "я ела тука в храстчетата!". оправям го за 10 минути и той доволен и аз ! хахах ! така че женки нема 18 от 12 почвате сички
а на ли сещаш, че ни наричат "курви" ако го правим? ако небеше така, а бяхме пичове като вас, щеше да е такаПървоначално написано от извиняай
Тва ми напомня на историята на една моя много близка приятелка. Последния път когато беше в Бъгария се разплака по тоя повод-загубеното й детство...осъзна колко глупава е била през всички тези години. Осъзна, че 'величието' й е едно голямо нищо. А тя го направи наистина рано-12. И все пак добре че се осъзна....някога.
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
то това само говори по себеси че си малка ку***чкатака е като почвате от 13 годишни да се правите на какички и да се натискате на по големите няма да ви гледат я ! и после голямото самосъжеление което няма смисъл от него на време да си мислила
![]()
А и тези съвети дето ги даваш мислиш ли че някой 13 годишна ще ги осъзнае след като на тях им е у главата да се возят у колите на големите батковци и после да им лапат.........
еми незнам защо ама немога да повярвам че на по 13,14 години правят секс момичетата,някакси ми е много странно,ама явно това е реалността
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Колкото по рано толкова по добре за нас момчетата![]()
![]()
oshe edna kurvi4ka
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
така е...и аз съжалявам,вьпреки че бях на 16,но не се чувствах готова
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
ХАхахахаххах Спука ме от смях нямаш равна ей. На теб пък кой ти е дал акъл на 13 да те отворят? И да определямте за К (каквото и да значи тва за теб и май само ти си знаеш какво означава)и за Курва. На тая възраст се взема пример от родителите. Баща ти и майка ти да не са ги отворили на 10 години или в яслата?Първоначално написано от разочарована
Акъл ши даа. Само един въпрос. До кой квартал стигна че да се приготвя да ти го пусна в устичката?
ХАПНИ СИ!!!