- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупава постъпка ли е да си признаеш чувствата?
Да кажеш на някого "Обичам те" и този накой да е сигурен в теб, че си му предан. Да ли не е много глупаво?
И какво му е глупавото по-добре да го разбере от теб а не от някой друг!
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Няма нищо глупаво в тази постъпка.Както зададе въпроса...ако под "знае,че си му предан" имаш в предвид,че въпростният човек те използва,то тогава глупакът е той.И ако наистина го прави,по-добре не му се връзвай!
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Не,не е глупаво.Според мен това да кажеш на някой обичам те е много по-добре,отколкото вечно да се притесняваш как да му признаеш.Става неприятно,когато човека,когото обичаш не ти отвърне на чувствата,но пък и той има...е тогава вече е прекрасно.
Не мисля че това да кажеш на любимия"Обичам те" е глупаво,мисля че това е прекрасно чувство и то трябва да се казва и доказва а не да се крие.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
За мен е по-глупаво да замълчиш. Най-добре да го разбере от теб, а не от някой друг.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ебаси якото така най обичам някой да ми каже каво изпитва към мене
Da kajesh "OBICHAM TE" na nqkogo ne oznachava che si glupav.. a smel![]()
Според майка ми, ако разкриеш чувствата си, на отсрещният му ставаш някак безинтересен, в смисъл, че си му в кърпа вързан и започва да се оглежда на страни в търсене на ново предизвикателство.
Едва ли особено ако изпитва същото това ще го направи истински щастлив едва ли ще тръгне да търси друга!Първоначално написано от Анонимко
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Не мисля,че е глупаво!По-добре неуспешен опит,отколкото пропуснат шанс...:}
f@nt@zi@
Ne,ne mislq,che e glupavo.Kazvala sym go samo vednyj i ne sajelqvam.Kakto kazaha drugite po - dobre da mu kajesh ti ot kolkoto da nauchi ot nqkoi drug.Glupavo moje bi ne,no kofti moje da se kaje,ako tozi chovek ne ti otvyrne na chuvstvata,togava boli.![]()
Първоначално написано от Aleandra
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
според мен не е глупаво----така че по-добре си кажи всичко защото е мноого по-добре да го разбере от теб от колкото от някой приятел или приятелка пък и дори след тово да те отхвърлят то поне ще знаеш че не си пропуснал шанса и няма да се чудим ами какно щеше да стане ако бях казал ОБИЧАМ ТЕ
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Saglasna sam!Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
![]()
да обаче трябва наистина да го мислиш
а не като повечето, които са свикнали да употребяват тези думи за щяло и нещяло![]()
по този начин само се обезсмисля и когато го чуеш от някой, който е искрен, се чудиш дали да вярваш![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
zavisi kakuv chovek si - ako si takuv , koito mnogo se pritesnqva ot mnenieto na drugite za sebe si - ne go pravi
no ako ne ti puka ot nishto i nikoi - napravi go
Вие на колко 14 години сте? Най много да получиш отговор от типа не ме занимавай с глупости.
2т. системно