- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Простотията в този живот
...
пхах ние за това живеем в един илюзорен свят, защото всеки се надява. на теория - много - на практика 0 свършена работа. ДА - това е бъдещето на България - да - пропада. просто няма измъкване, вече множеството от тиинейджъри са глупаци, а както всички знаем - в лудницата, единствено здравият е луд. и при нас така ще стане, на власт ще се качват още по тъпи личности, а още по-тъпото поколение ще се наслушва на глупости и никой нищо няма да прави - парите въртят света, така е било, е и ще бъде ever ! няма оправия. и все пак, да вярваме в доброто, не значи да бъдем наивни.
vengeance knows no mercy
ха а учителките кво? нищо. блеят.
ми,бате Акселчо,кво да ти кажа.. от нас тряя да излезе решението ама такива като теб се броят на пръстите на едната ми ръка.. и какво могат да направят тези хора? какво могат да променят? нищо.. масово децата са такива.. за съжаление.
Все нещо трябва да може да се направи..."Всяко действие си има равно по сила и противоположно по посока противодействие".Нещата трябва да се затегнат.Как може оня да излезе съблечен пред учителката и тя да си излезе...правилата са направени, за да се спазват.За подобно действие трябва директно да се изключват.Знаете ли каква е рекацията на Бургаския Свободен Университет, когато хванат студент да преписва?1 година няма право да учи там...това означава да си повтори годината.Би ли посмял онзи урод да направи това там а?А защо мамка му нещата стават такива???Всичко някак си пропада...парче по парче.А сещате ли се за двете момичета от Пловдив убили една от приятелките си?Пак действие на болен мозък...а какво правим ние?Оправданието "децата гледат много филми, а там има насилие" е отново в действие.Колко удобно...и в крайна сметка пак няма виновни.Ами да се върна на случая на сценките заснети с мобилния телефон...как онова момиче (едва ли имаше 15) направо налапа оная работа на съученика си???Защо още от 4-ти клас момичетата почват с фон дьо тен, червила, бои, предизвикателни дрехи (в това няма нищо лошо, но в подходящата възраст).А какво правят родители и учители?Защо не се предприема нищо?А родителите после се вайкат като изнасилят дъщеричката им, или като се върне бременна ,или пребита...и всичко това от подобни уроди...Незнам дали се сещате за случая когато едно момиче осъди България за това, че не е направила нищо...момичето е било изнасилено...едва на 14 години изнасилена от двама мъже...Поредния Пример, че нищо не се прави в тази държава.Плаках на тази история...също като сега и тогава умирах от яд, че нищо не мога да направя...бога му, това ще се промени...Първоначално написано от priti_kiti
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
И какво? Има го и това. Въпроса е до възпитанието, а ок нещо се обърка е от децата. Това не значи, че ще станат престъпници или изналсивачи. Въпроса е в начича им на мислине в тези години. Нищо не може да ги промени.
нищо ново....те тея лапета като нямат дизциплина и от 10 боя не могат да се оправятГолеми лиглиовци са
![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Аз бях възмутена как една учителка по математика плачеше , защото я бяха заляли с бензин (май) и жената ревеше че имало малко дете на 7 г. и без мъж , знаете ли че само една искра е нужна за да пламне ?! Ето това е възмутителното ... ама училищата ни са боклуци , няма правила които трябва да се спазват и ще е хаос , за поколението което идва сега 1-2 клас няма учителки за него , защото всеки знае каква мъка е да си даскал в днешно време.Та нищо няма да се оправи няма кой да на оправи сами не можем то се е видяла че простотията е заляла държавата
за съжаление не съм гледала въпросното предаване. От днешното предаване на Милен, в което имаше нов клип от този род разбрах, че ги има в интернет. Някой можели да ми каже от къде да ги дръпна? Не намирам нищо...
Иначе моето мнение е, че на първо място са виновни родителите и оттам нантатък цялото ни общество. неискам да задълбавам, защото темата емного дълга, но съм убедена, че всичко тръгва от семейството.
sekvi goveda ima![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Според мен ще става все по-зле и по-зле. Поколенията се израждат, няма спасение...
Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Днес отново гледах същото предаване...Хората направили "Снимай нередностите на България".Днес успях да видя как едно 15 годишно момиче се съблече чисто голо в училището.Казаха, че било пред директорския кабинет...аз поне не успях да разбера къде точно е...както и да е.Говориха с директора на даскалото и се оказа, че разбрали кое е момичето и то отричало и сега е била много разстроена и в болнични...Баси майката...Какво правят хората за да ги покажат някъде и после да кажат "Вижте това съм аз".Как можеш да се кефиш с това, че са те снимали как духаш на някакъв...или как се събличаш гола в училище.Или аз съм старомоден или нещата наистина отиват на зле.Милен Цветков си го каза "Всички казват, че училищата са елитни...а в същото време направо се вижда какво всъщност става там".Абе аз и родителите не мога да ги разберя.Ако имам син или дъщеря и видя нещо подобно с моите деца...Ще ги смачкам от бой...Незнам..направо да те е страх да имаш деца...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Ave tova sa nekvi ligli,na koi normalen 4ovek 6te my rodi mozyka,i to na momi4eta da se ritat za takiva ne6ta.Super ludi idiotki.![]()
Kamo li da se sybli4a6 pred direktorskiq kabinet,i da te snimat,ti malko trqbva da polzva6 sivoto ve6testvo,4e posle tozi zapis 6te se izfabrikuva.A tiq deto sa go napravili tozi zapis,spored men super mnogo se kefqt!!!Luda rabota!![]()
1.Bahti kak moje vav 1vi i 2ri klas da vikat razni ne6ta koito sa prisa6ti pone 8 godini nad tqh ''batkovci''?
2.Spox 4e momi4etata sa se sbili za edin glanc,sas izvienie dne6nite momi4et sa ''crazy'',sa6alqvm no e istina nali vav moq klas vsi4ki sa takiva nalita6ti na boi typi kat...
3.Svirka vav daskalo vav klasna staq![]()
![]()
4.4e si po kazva gyza nqkav-pyberski ne6ta i az imam edin priqtel ot 9ti klas koito si pokazva ta6*ite,gaza i poloviqt organ na vseki koito vidi,ama tfa e prosto edna 4ista i prosta ebavka ni6to pove4e...
абе требе им на такива по един бой....
ама як бой....да си избият от главата такива тъпотий
то бива бива да са полигавиш малко....да стане малко смех
ама то тва просто е уникално....
аз втората част не можах да я глеам на предаването и нещо
не разбрах.... ко станало заляли даскалка с бензин ли ... ??![]()
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.