.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Outleet clothes shop

Zdraveite.Iskam da vi popitam kade v sofia ima magazini za drexi "Outleet"(originalni drexi koito sa ot minali kolekcii i sa napolovin cena)?ako moge nekade po kam centara ako znaete i da mi kagete kakvi gore-dolu sa cenite na drexite tam?za kolko moga da si namera bluza,danki,suitcher i tnt.?
    mersi predvaritelno

Guest
    are de 50 4oveka vidqli temata a pak nikoi ne mu pomaga.mi ima edin takaf magazin kam 5te kio6eta megdu krastovi6eto i baseina Madara.

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Има 2 такива магазина на Съдебната палата (спирката на трамваи №5 и №10) и ако не се лъжа на Солунска също има няколко.

Guest
    има магазин точно до южния парк,там кудето заеижа единицата кум спирката-няма как да не го видиш-точно на ъгъла е магазина....ае успех=)

Guest
    syper mersi,no 6e mi kage li nqkoi kakvi sa cenite tam gore-dolu.smisal za danki,za bluza s dalag/kas rakav,za syit4er?

Guest
    ami cenite ne sa nika niski...dasta e skupi4ko...

Guest
    koeto 6e re4e?

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    ами няма да намериш евтинчоци там
    ___to Be Continued___

Guest
    mi ob6to vzeto cenite sa kato na magazinite po vito6ka...max mara...victor uomo...za teq imam predvid...a vuv VICTOR UOMO edno qke ne pada pod 800-900lv.... ae uspex i ako si kupi6 ne6to se pohvali!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си