.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo

Kak bihte priznali 4uvstvata si na mom4eto,koeto haresvate??

Kak bihte priznali 4uvstvata si na mom4eto,koeto haresvate??

Момиче съм ! ! !

аз вече го направих умрях от срам казах някой неща и той каза чв ще излезем обаче проблема е в скапаното даскало и за тва не можем да се разберем кога да излезем
    Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}

Мега фен Аватара на koalka
    Ами срам те е,но пък все пак човек трябва да се престраши.Ами бих говорила НА ЖИВО с него и бих му казала,че го харесвам или обичам и вече той решава дали ще стане нещо между нас.Но не да му кажа по чат да кажем.Друго си е на живо.

dati kaja taka si e po dobre na jivo naprimer vikni go nastrani kogat go vidi6 i my kaji kakvo 4yvstva6 i 4e iska6 da izlezete no toi re6ava !!! moje malko da se iz4ervi6 no ni6to posle ako ne6to stane nqma da se 4ydi6 dali si napravila gre6ka i nqma da si taka 4e proibvai se
    Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}

Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от MeTaLcHeNcE
    dati kaja taka si e po dobre na jivo naprimer vikni go nastrani kogat go vidi6 i my kaji kakvo 4yvstva6 i 4e iska6 da izlezete no toi re6ava !!! moje malko da se iz4ervi6 no ni6to posle ako ne6to stane nqma da se 4ydi6 dali si napravila gre6ka i nqma da si taka 4e proibvai se
    mersi mn za saveta o6te utre 6te probvam

Момиче съм ! ! !

Фен
    Град
    out of the reality
    "Ей идиотче, страшно много те харесвам!"
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Мега фен Аватара на iiirish
    честно казано аз никога не съм разкривала чувствата си пред момче. колкото и странно да звучи предпочитам да изчакам той да поеме инициативата. по принцип си падам малко срамежливка и не смея първа да изразя чувствата си

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами срам те е,но пък все пак човек трябва да се престраши.Ами бих говорила НА ЖИВО с него и бих му казала,че го харесвам или обичам и вече той решава дали ще стане нещо между нас.Но не да му кажа по чат да кажем.Друго си е на живо.
    face to face mu e maikata!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Фен
    Град
    България
    WOW!!!!Това е много хубав бъпрос, но ми е много трудно да отговоря!Имало е случау , в които толкова силно съм искала да призная чувствата си , че просто ми е итдвало да опида до него, и да си му кажа всичко-в прав текст!Но за жалост все ен ми е стигало смелост , стигала съм до предпоследната права , но не съм прекрачвала ФИНАЛА!НМисл , че е нужна много смелост и "да не ти пука"

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    честно казано аз никога не съм разкривала чувствата си пред момче. колкото и странно да звучи предпочитам да изчакам той да поеме инициативата. по принцип си падам малко срамежливка и не смея първа да изразя чувствата си
    Същият случай

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Колко ми е познато...
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Супер фен
    По общоприетия начин на дришлеметата - Ше ми дадеш ли скайпа ти да ти пратя една песен - и вечерта го почваш. Ма много те така и така....
    2т. системно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Просто го му го казвам и го целувам-ако отвърне на целувката не ми е нужно друго да знам,че ще има продължение,ако ли не-майната му!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Отивам и му казвам - Наистина се пръвързах към теб и мисля ,че приятелските ми чувства са прераснали в нещо повече.Надявам се и за теб да е така . . . и тн!

Повече от фен
    ...

Ето как аз лично бих искал да стане:
    От около 1 седмица да ми показва че ме харесва момичето, като разговаря повече с мен, казва ми че съм готин и такива.
    Да ме прегръща, уж приятелски. Да ми каже- "Кефиш ме, и много те харесвам"... и подобни на някое по усамотено място.
    Това би било... супер, само дето не става никога, нищо по план.
    Иначе и аз предпочитам очи в очи. Не по скайпа, не по чата, не чрез някой приятел, който уж тайно ми го казва това, не докато ми гледа улицата и се изчервява- НЕ. Аз искам в очите ми.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az si padam po otforenka.. i nikoga ne moga da se sdyrja da ne mu kaja ako haresvam nqkogo.. Shte razkaja kakvo napravih s poslednite mi 2 lubovi..
    1.Nie bqhme priateli ot mnogo dylgo vreme i izlizahme zaedno.. i v edin moment usetih che toi za mene ne e samo priatel.. Reshih pyrvo da zapochna temata po chata.. I toi nali si e lubopitko me iznudi da kaja poveche ot neobhodimoto.. Sled tova vecherta se vidqhme i govorihme strashno mnogo.. Cqla vecher mu obqsnqvah kolko mnogo go obicham i che nikoga predi ne sym useshtala takoa chuvstvo.. Otnachaloto go imashe pritesnenieto i straha da ne byda othvyrlena no (tova go imashe v nechii podpis) Ili sybirash smelost i izlizash na scenata ili ostavash zavinagi zad kolisite :P
    2.Zapoznahme se i oshte ot pyrvia moment mi napravi vpechatlenie.. Zapochnahme da se opoznavame i az razbrah che iskam tova momche da e moe.. Minaha se nqkyde 2 meseca.. i mu servirah vsichko koeto mislq.. Toi go ochakvashe.. shtoto za tia 2 meseca veche bqhme dostatachno blizki i predpolagam che mi e lichalo..

I taka .. syveta mi e.. otivash i govorish s nego.. face to face!

Град
    V hrastite otlqvo
    mersi za otgovorite no vse pka moje da pi6ete o6te \/

Момиче съм ! ! !

А защо трябва да му ги признаваш, казваш и т.н. Според мен в тези ситуации думичките са излишни. Просто, когато излезеш няколко пъти с него веднага ще усетиш дали изпитва нещо към теб и дали си струва да се занимаваш. Ние жените имаме дарбата да ги усещаме тези неща! Нали?
    Просто му загатни чрез действията си, че изпитваш нещо към него. Ако е достатъчно умен, ще се досети. Нека бъде като някаква игра.. Поне аз така права и мисля, че номерът минава.
    Ако тръгна да му се обеснявам какво изпитвам към него е много вероятно да се уплаши и избяга...ще ме вземе прекалено сериозно.
    Това казвам от опит! Упех!

Град
    V hrastite otlqvo
    Dobre a ako nali mu priznaq a toi ne otvyrne na 4uvstvata mi ?!

Момиче съм ! ! !

Той по никакъв начин ли не ти е подсказал дали изпитва нещо към теб?
    Това ти казвам, че може би е по-разумно да не ги признаваш, а да му ги намекнеш чрез действия.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Risk pecheli Risk gubi.. :P No spored men e po dobre da probvash.. nqmash kakvo da zagubish..

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    Цитирай Първоначално написано от mp3f
    е това ще е много гадно,а колкото до тебе ще се почувстваш много тъпо затова риск печели риск губи от къде да знаеш че той не момчето мечта не се знае знели се

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от mp3f
    ами като стане така има 2 на4ина - да го забравиш или да из4акаш малко и пак да пробваш - нали в приказките и филмите вс става на третия път
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    V hrastite otlqvo

Момиче съм ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове