- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak bihte priznali 4uvstvata si na mom4eto,koeto haresvate??
на мен също ми е много познатоПървоначално написано от anito.sl
![]()
2 Words
... SUCK IT
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Одавна сам ги признала
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Естествено![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
OoOo az odavna gi priznah otidoh govorih s mom4eto , no se okaza 4e ne izpitva tova koeto az izpitvam kum nego i se otkazaha , no mesec sled tova doide i pogovori s men i v momenta mejdu nas stava ne6to golqmo i krasivo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
деба,как все не мога да случа на момиче,което то първо да ми каже,че ме харесва и така нататък. Винаги трябва все аз да правя първата крачка и винаги аз да рискувам. Къде ги тея момичета,които първи предлагат. Искам и аз такова![]()
Аз лично - Не....По принцип съм такъв човек, който е влюбен до уши, но да не си показва с нищо това, което чувства!
вече ме е страх да признавам, че пак ще бъда неразбрана![]()
Be yourself no matter what the others say!
Когато харесам някое момче му правя намеци с някой убийствен поглед
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Аааааами сто процента си случил. Проблема е че посто не си забелязъл, щото за едно момиче да направи първата крачка означава да ти изпрати такова постлание където и с машината Енигма не можеш да го разкодираш.Първоначално написано от АТАКАБГ
Примерно да си отметне косата ама не наляво ми надясно (сигурен знак предвещаващ секс) да де ама ти пък понеже много си разбрал кво става си го преместваш от левия в десния крачол. И тя после си вика - тоя па тъпак изобщо не разбира от намеци....
2т. системно
Мда,и аз съм такаПървоначално написано от the_destiny
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
И аз бих предпочел директно защото така може да следиш реакцията на човека.Ако те отрежат горе главата и преминаваш на следващия.![]()
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
А авторката да обади какво стана че ми е много интересноайде казвай казвайййй нямам търпение да разбера
![]()
Ako ne si gadna debela i grozna...tfa 6e e mn polezno...Първоначално написано от mp3f
Попринцип съм мн малка и има още мн да живея и т.н.Но до сега съм била така,въпреки че се е случвало 2 пъти...Първоначално написано от gIrL__
![]()
![]()
![]()
А към авторката,аз лично не мога да я посъветвам нещо по-различно...Просто ако иска да го направи,пък се надявам да не същаляваш после...![]()
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Тва за намеците ясно.Първоначално написано от Amayo
Момичето и с поглед може да ти намекне. И дори с това,че иска да прекарвате повече време заедно. Случвало ми се е да ми направят намек,но аз говоря директно да ми предложи тя... Не ми се е случвало,както и на повечето мои познати и приятели. Много са малко момичетата,които предлагат първи. Та за тва се чудя.
с ляв, прав и ъперкът за десерт
Ami az 6e vi kaja edin li4en opit.6e se napikaete ot smiah... Na4i toi be6e ot drug klas i hodihme zaedno na zanimania s o6te edna fr ot klasa. Vseki den si hodihme zaedno. Toi produlgava6e s tramvaia a poniakoga ni izpra6ta6e. Vednuj se pribirahme i az se 4udeh dali da mu kaja i to4no kogato trugnahme s moita priatelka i se razdelihme s mom4eto koeto haresvam mu izkre6tiah ot drugia krai na ulicata OBI4AM TE . Sled tva si trugnahme s fr mi. Na drugia den go pitam dali e 4ul tva koeto mu kazah i toi kaza 4e e 4ul samo 4e mu kazvam 4ao. Umriah ot smiah. nikoga ne kazvaite taka na mom4eto koeto haresvate! Az li4no mislia 4e triabva da mu go pokaje6 ne da mu kaje6(makar 4e nikoga ne go praia
)!
SAMO LOST!
Ммм по принцип аз не казвам за чувствата си ..а просто ги показвамМомчето веднага ще разбере,естесвено ако занеш точно как да му покажеш какво изпитваш
Това е най-лесния начин според мен
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ami znam 4e e typo oba4e obiknovewno go pravq v 4ata .. ne znam sqka6 mi e po -lesno ;]
еми казах и че я обичам........... по малко заобиколен начин не дирекно щото иначе ще се шашне ама((((((( фаида нямаше
(((((( от моите думички аи освен това се опитах и да се обесня в любов по точно мисля че успях ама....... тя просто не си пада по по малките от нея
(((((( освен ако не съм някуф учен или гениии
...........
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
na men li4no v 4ata ili s sms-i mi e po-lesno sramuvam seina4e NIKOGA ne pravq parvata kra4ka ako razbera 4e vaprosnoto mom4e sa6to izpitva ne6to kam men i se "zaribqvame"-primerno kogato sme sami 6te go celuna ako ne e toi parvi
![]()
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...