.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    честно казано аз никога не съм разкривала чувствата си пред момче. колкото и странно да звучи предпочитам да изчакам той да поеме инициативата. по принцип си падам малко срамежливка и не смея първа да изразя чувствата си
    на мен също ми е много познато

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    2 Words
    ... SUCK IT
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Одавна сам ги признала
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Естествено
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

sldainka i milinka
    Guest
    OoOo az odavna gi priznah otidoh govorih s mom4eto , no se okaza 4e ne izpitva tova koeto az izpitvam kum nego i se otkazaha , no mesec sled tova doide i pogovori s men i v momenta mejdu nas stava ne6to golqmo i krasivo

АТАКАБГ
    Guest
    деба,как все не мога да случа на момиче,което то първо да ми каже,че ме харесва и така нататък. Винаги трябва все аз да правя първата крачка и винаги аз да рискувам. Къде ги тея момичета,които първи предлагат. Искам и аз такова

Град
    Еl-eI City
    Аз лично - Не....По принцип съм такъв човек, който е влюбен до уши, но да не си показва с нищо това, което чувства!

Град
    In my world
    вече ме е страх да признавам, че пак ще бъда неразбрана
    Be yourself no matter what the others say!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Когато харесам някое момче му правя намеци с някой убийствен поглед
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от АТАКАБГ
    деба,как все не мога да случа на момиче,което то първо да ми каже,че ме харесва и така нататък. Винаги трябва все аз да правя първата крачка и винаги аз да рискувам. Къде ги тея момичета,които първи предлагат. Искам и аз такова
    Аааааами сто процента си случил. Проблема е че посто не си забелязъл, щото за едно момиче да направи първата крачка означава да ти изпрати такова постлание където и с машината Енигма не можеш да го разкодираш. Примерно да си отметне косата ама не наляво ми надясно (сигурен знак предвещаващ секс) да де ама ти пък понеже много си разбрал кво става си го преместваш от левия в десния крачол. И тя после си вика - тоя па тъпак изобщо не разбира от намеци....
    2т. системно

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от the_destiny
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    честно казано аз никога не съм разкривала чувствата си пред момче. колкото и странно да звучи предпочитам да изчакам той да поеме инициативата. по принцип си падам малко срамежливка и не смея първа да изразя чувствата си
    Същият случай
    Мда,и аз съм така
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Очи в очи ми е по-лесно , да мога да следя реакциите му . Не си мисля думите месеци преди това , изръсвам най-често нещо , което на момента мисля и изпитвам.

Е.. случвало ми се е веднъж да си тренирам пред огледалото у нас де

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    Луната
    И аз бих предпочел директно защото така може да следиш реакцията на човека.Ако те отрежат горе главата и преминаваш на следващия.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    А авторката да обади какво стана че ми е много интересно айде казвай казвайййй нямам търпение да разбера

Guest

Re: Kak bihte priznali 4uvstvata si na mom4eto,koeto haresva

Цитирай Първоначално написано от mp3f
    Kak bihte priznali 4uvstvata si na mom4eto,koeto haresvate??
    Ako ne si gadna debela i grozna...tfa 6e e mn polezno...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от gIrL__
    Аз лично - Не....По принцип съм такъв човек, който е влюбен до уши, но да не си показва с нищо това, което чувства!
    Попринцип съм мн малка и има още мн да живея и т.н.Но до сега съм била така,въпреки че се е случвало 2 пъти...
    А към авторката,аз лично не мога да я посъветвам нещо по-различно...Просто ако иска да го направи,пък се надявам да не същаляваш после...

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от АТАКАБГ
    Аааааами сто процента си случил. Проблема е че посто не си забелязъл, щото за едно момиче да направи първата крачка означава да ти изпрати такова постлание където и с машината Енигма не можеш да го разкодираш. Примерно да си отметне косата ама не наляво ми надясно (сигурен знак предвещаващ секс) да де ама ти пък понеже много си разбрал кво става си го преместваш от левия в десния крачол. И тя после си вика - тоя па тъпак изобщо не разбира от намеци....
    Тва за намеците ясно. Момичето и с поглед може да ти намекне. И дори с това,че иска да прекарвате повече време заедно. Случвало ми се е да ми направят намек,но аз говоря директно да ми предложи тя... Не ми се е случвало,както и на повечето мои познати и приятели. Много са малко момичетата,които предлагат първи. Та за тва се чудя.

Супер фен
    с ляв, прав и ъперкът за десерт

Ami az 6e vi kaja edin li4en opit.6e se napikaete ot smiah... Na4i toi be6e ot drug klas i hodihme zaedno na zanimania s o6te edna fr ot klasa. Vseki den si hodihme zaedno. Toi produlgava6e s tramvaia a poniakoga ni izpra6ta6e. Vednuj se pribirahme i az se 4udeh dali da mu kaja i to4no kogato trugnahme s moita priatelka i se razdelihme s mom4eto koeto haresvam mu izkre6tiah ot drugia krai na ulicata OBI4AM TE . Sled tva si trugnahme s fr mi. Na drugia den go pitam dali e 4ul tva koeto mu kazah i toi kaza 4e e 4ul samo 4e mu kazvam 4ao . Umriah ot smiah. nikoga ne kazvaite taka na mom4eto koeto haresvate! Az li4no mislia 4e triabva da mu go pokaje6 ne da mu kaje6(makar 4e nikoga ne go praia )!
    SAMO LOST!

Ммм по принцип аз не казвам за чувствата си ..а просто ги показвам Момчето веднага ще разбере,естесвено ако занеш точно как да му покажеш какво изпитваш Това е най-лесния начин според мен
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    ami znam 4e e typo oba4e obiknovewno go pravq v 4ata .. ne znam sqka6 mi e po -lesno ;]

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    еми казах и че я обичам........... по малко заобиколен начин не дирекно щото иначе ще се шашне ама ((((((( фаида нямаше (((((( от моите думички аи освен това се опитах и да се обесня в любов по точно мисля че успях ама....... тя просто не си пада по по малките от нея (((((( освен ако не съм някуф учен или гениии ...........
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    na men li4no v 4ata ili s sms-i mi e po-lesno sramuvam se ina4e NIKOGA ne pravq parvata kra4ka ako razbera 4e vaprosnoto mom4e sa6to izpitva ne6to kam men i se "zaribqvame"-primerno kogato sme sami 6te go celuna ako ne e toi parvi
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си