.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Kakvo da napravq ?

Guest

Kakvo da napravq ?

Zna4i ot tazi godina sam v nov klas i v klasa mi ima edno mn sladko mom4e, v koeto moje bi ve4e sam vlubena. Naposledak stavame vse po-blizki i az mn se radvam. A sega vaprosa mi ako slu4aino tragnem dali tova 6te ni pre4i 4e sme v edin klas i posle kogato sled vreme se razdelim dali 6te si ostanem pak priqteli? Mnogo mi e obarkano v momenta za6toto nikoga ne sam hodila s nqkoi ot klasa mi i sigurno e mn qko no nz . pls kajete mi kakvo da pravq

Guest
    zabravih da vi kaja az se premestih ot drig grad v negoviq i tova moje li da e pri4inata toi da se sbliji s men samo za da me nakar da se 4uvstvam dobre na novoto mqsto ? ili naistina 4uvstva ne6to kam men, za6toto samo toi ot mom4etata me zagovarq

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Spored men e po-dobre da si ostnete samo fr ... edno ot biv6ite mi be6e ot moq klas . predi da stanem gadjeta bqhme SUPER dobri fr , no kogato se razdelihme ne6tata se obyrkaha .... V momenta izob6to ne si govorim , VSE PAK IZBORA SI E TVOI I TI SI VZEMA6 RE6ENIQTA !

Момиче съм ! ! !

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    приятелството може да завърши с любов,но любовта с приятелство никога

Супер фен Аватара на maybelline
    Моето гадже е от класа ми и това не е създало някой сериозен проблем досега.Късали сме,бяхме приятели и пак тръгнахме.Та,общо взето,зависи от човека.

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    2 мои съученици ходят вече повече от година. Зависи от хората, но може и да е мн хубаво...
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Мега фен Аватара на koalka
    Няма какво да ви пречи?Е,ако класа ти е някъв не много хубав и може и да почнат да говорят някакви неща за вас,но какво ви пука?Важните сте вие.Да не ви пука за чуждото мнение.

Голям фен
    Град
    Stz
    М...Според мен ще ви пречи!В много случаи е така!Преди ходех с едно момче от моя клас и той много ме обичаше...след като го зарязах исках пак да си останем приятели като преди...но ся почти не си говорим и е гадно!Но пък и от друга страна други от класа ми ходят почти две години и им е много добре заедно!Тъй че ти сама трябва да си прецениш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от mercedes_bentz
    приятелството може да завърши с любов,но любовта с приятелство никога
    не е вярно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: Kakvo da napravq ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zna4i ot tazi godina sam v nov klas i v klasa mi ima edno mn sladko mom4e, v koeto moje bi ve4e sam vlubena. Naposledak stavame vse po-blizki i az mn se radvam. A sega vaprosa mi ako slu4aino tragnem dali tova 6te ni pre4i 4e sme v edin klas i posle kogato sled vreme se razdelim dali 6te si ostanem pak priqteli? Mnogo mi e obarkano v momenta za6toto nikoga ne sam hodila s nqkoi ot klasa mi i sigurno e mn qko no nz . pls kajete mi kakvo da pravq
    Gadno e sled tova kato skysate ako ti go zareje6 nqma da ti progovori i 6te ti e typo da si v edin kls s nego ,a nai-golqmata glypost e ,4e vsi4ki 6te pletat intrigi okolo vas ,osobeno ako ima drugi momi4eta ,koito go haresvat!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си