- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momi4eta daite saveti...
hi alliskam da pitam kak moga da nakaram cikala mi da se otloji s nqkolko dni za6toto pr mi e v germaniq i 6te si doide tuka okolo koleda do 3-4 qnuari....a na mene principno mi idva kam 26-27 i mi svar6va 34....a neiskam takiva problemi kato cikal dokato si e tuka za6toto 6te go vida otnovo sled 2 ili 3 meseca...znam 4e se pie vitamin C
slu4valo mi se e da izpiq edna opakovka za 2 dni...oba4e go zadarjam maksimum 1-2 dena...kajeto ako znaete ne6ta koito se piqt , qdat ili pravqt za da ti se otloji...PLSSSSSSSSSSSSs
Трябва да се посъветваш с гинеклог.Ти казваш какво искаш, а той ще изчисли кога да започнеш да вземаш противозачатъчни за да стане както искаш.Друго няма!Иди още сега, за да се почне навреме.
Pii Orgametril toi zabavq cikala i deistva
mene me e strah ot genekolozi.... pak i edinstvenata dobra v pernik...e prqtelka na maika mi...a btw 4uvala sam 4e protivoza4ata4nite imat stra6no mn strani4ni efekti....verno li e...i tova koeto mi kaza protivoza4ata4no li e ili....
едно лято щях да пия такова чудо заради морето, ама така и не го пих, щото взе че ми дойде прекалено рано..така де, по същество - трябва задължително да питаш гинеколог!! тва, което ми бяха изписали да пия не го знам как се казва, но трябваше да почна да го пия 2 дни преди да ми дойде и тва max 8 дена мисля.. и след тва като спреш да го пиеш трябва да ти дойде.. нещо от сорта.. а бе питай си гинеколог и ще ти бъде обяснено както трябва, а не тук сульо и пульо да се правим на доктори, щото все пак с тия работи шега не бива...
P.S. а бе гинеколога няма да те качва на магарето(оня специалния стол).. хихихх просто ще ти каже какво да пиеш.. пък противозапатъчни - пфффизобщо не е нужно, има си специални лекарства за такива неща!!
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
mersi mnogo...ako nqkoi ima drugi predlojeniq da kazva...a znaete li ot tiq babinite divetini...za6toto pih stra6no mn lekarstva sa naskoro i vaob6te ne mi se piqt....abe pri mene e malko slojno no nai veroqtno 6te mina prez ginekolog....nqmam izglejda drug izbor ...