.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Ahym
    Guest

Kak taka nqkoi jeni se izprazvat

Ne moga da razbera kak taka nqkoi jeni se izprazvat kakvo e tova i kak go mogat samo nqkoi

Хаха тва бих казал, че е от възбуда, а не от изпразване не съм много сигурен, но когато момичето се възбуди и се овлажнява... :P
    One ring to rule them all,
    One ring to find them,
    One ring bring them all
    and into the darkness bind them.

Ahym
    Guest
    NE GOVORQ ZA OVLAJNQVANETO TO SI E NAPRAVO SVYR6VANE

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Свършването равно ли е на оргазма? Или говориш за течността която се отделя при някои жени по време на оргазъм? Не мога да ти кажа от къде е и кога се отделя точно, но съм чел че може да достигне 500мл.

Ти да не мислише, че само мъжете свършват..

Ahym
    Guest
    NE NE 4E MISLQ 4E SAMO MYJETE SVYR6VAT NAPRIMER I MOQTA PRIQTELKA SVYR6VA NO NE SE IZPLISKVA NAVSQKYDE

Голям фен
    Град
    Stz
    То не е изплискване!Просто някои момичета като свършват и им е било много хубаво...има някаква течност не знам и аз каква...но пък и много рядко са момичетата които наистина свършват по такъв начин (което не означава че няма)

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Фен
    Град
    У Нас!
    Ми незнам за кви течности говорите,ма най-вероятно да е урина,защото при клиторен оргазъм нека жените да кажат как им се припишква

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Ми незнам за кви течности говорите,ма най-вероятно да е урина,защото при клиторен оргазъм нека жените да кажат как им се припишква
    Не става въпрост за урина!От вагинален оргазъм се отделя такава течност!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest
    Става въпрос за това:

http://www.funpic.hu/hu.picview.php?...&c=28&s=dd&p=5

ULTRA

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Не става въпрост за урина!От вагинален оргазъм се отделя такава течност!
    За тва ясно,ама аз казвах само за клиторния оразъм,че е по хубав общо взето,поне ми доставя по-гомяло удоволствие като помагам да стане

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Става въпрос за това:

http://www.funpic.hu/hu.picview.php?...&c=28&s=dd&p=5

ULTRA
    a?!

Мега фен Аватара на quench
    Хехехе!!!
    Та...
    При оргазъм мускулатурата на вагината ритмично се свива и отпуска. Ако спазмите са много силни или започват отгоре-надолу,вагиналните секрети се изливат навън,дори могат да бъдат бурно изхвърлени. Или ако секрецията е много силна и прочее

znachi se poluchava,kogato momicheto e adski vazbudeno?A moje li na vsqko mimiche da se sluchi?
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Да
    Но не е само до силната възбуда. Всъщност,партньорът трябва да е много опитен с реакциите на женското тяло. Обикновено съм го правил чрез стимулиране на входа на влагалището с пръсти или с език,без пронкване,точно преди пенетрацията. Също помага,когато през това време партньора стимулира малките срамни устни с език нежно,но настойчиво и бавно. След пенетрирането не се стимулира G-точката,а отново бавно,но силно се прониква дълбоко,за да се възбудят самите стени на вагината. После е въпрос на техника.
    Естествено,може и да не се получи ака,всяка жена е индивидуална и може метода при теб да е друг...

blagodarq,izvinqvam se,che otklonqvam temata,ama kade moga da polucha po pulna imformaciq?
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

От живота! Народа има една дума - това не се казва,а се показва!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    по-скоро при вагинален ми се пишка повече,защото стените на влагалището се свиват и отпускат и притискат пикочния мехур и уретата.Но не е урина-просто влагалишната течност илиза с по-голяма сила.Аз винаги мокря чаршафите като за световно-все едно съм изляла чаша вода на тях!

Way to go,girl!!!
    =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си