- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- жени...
Не искам да ме мислите за извратена, но просто ми е много ми е интересно какво мислите за секса между жени (ако въобще мога да използвам думата "секс", но мисля че всички разбирате за какво говоря). Тук не става дума за чувства и т.н... просто заради тръпката, заради самото изживяване и удоволствие. Като нещо ново и различно...
Повече ми е интересно мнението на момичетата, защото мисля че знам повечето момчета какво биха ми отговорили..но все пак си кажете и вие!
Например..бихте ли го направили с някоя приятелка...или някоя страшно яка мадама?
![]()
нямам особено мнение по въпроса .... мисляче не бих пробвала ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Това е извратено гнусно и гадно! Никога няма да направя подобно нещо, нямам нужда от секс с жена...мъжът е този който задоволява тези потребности!
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
haha...dobreshtom kazvash, no chak pyk gnusno...
![]()
Еммм...на който му харесва да го прави.Въпрос на личен избор.Аз не бих го нправила,защото обичам само един човек и не ми трябват други сексуални партньри,а още по-малко не бих правила нищо с човек,който не обичам.
Бих правила секс с жена.
/rossa./
Хомосексуалният секс не е извратен,не е лош,не е противоестествен. Сексуалното удоволствие може да се постигне по много начини,но проблема е,че често човек бързо се насища (моят случай). Аз бих го направил с мъж,например,и ако ми достави удоволствие,няма да се чувствам зле,мога и да го повторя. Не виждам какъв е проблемът и момичета да го правят.
Почти всички момичета които познават има влечения към момичетаЕ има и такива които..са пробвали, но не...не нещо постоянно не им е пректика :P
Болшинството от момичетата искат.
...
Ам..аз съм се целувала с всичките си приятелки (естествено след като подпийнем доволно) и това сме го възприемали за нормално. Нито ни е било срам, нито сме се смятали за извратени или ненормални![]()
Даже много честичко се случва да се заглеждам по жени. Иначе като казах на приятеля си той отговори "Мило, плашиш ме!". Което ме ядоса! Какво му е толкова ненормалното по дяволите?![]()
Може би ще пробвам някой ден ако ми се отдаде възможност
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
и аз така.. от вс по малко трябва да се пробваПървоначално написано от samotna
![]()
Познавам момчета, които са ми се молили да се целуна с момиче (пък и като се има предвит, че имам обица на езика хептен полудяват!),а приятеля ми го намира за нещо извратено (е не целувката, а другото...). Мне знам.. мъже къде сте? Няма ли някой да се намеси?![]()
Уж ми е интересно ..., но не мисля, че ще го направя.
Но имам още доста годинки да изживявам. Няма да казвам голяма дума.
Ако нямам човек до мен който обичам ... може би ще пробвам, но малко вероятно.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Неем. Не сте ме разбрали правилно май.. Тук не става дума за любов. Нещата много се променят, ако обичаш момичето, за да правите това и онова.. Говоря за една съвсем нормална хетеросексуална девойка, която иска да го направи с друга девойка просто така... за удоволствието и тръпката, защото е различно и непознато. Представете си само.. ммм![]()
Тук смеееееи ще се намеся... не мисля че някой мъж ще отрече, че целуващи се жени го възбуждат... поне при повечето е така... съдя по себе си и по приятелите и връстниците ми... темата може да се обърне към тройка с 2 жени и... ще се появят и мъжките мнения тук
като обичащ и обичан човек, аз гледам на нещата така: ако е 1 път и ако съм на терена и аз... бих го приел (като подарък дори
)
каквото и да си говорим отношенията между 2 жени, винаги са били по-разкрепостени в сексуално отношение от колкото тези между 2-ма мъже... земете за пример самото здрависване...повечето момичета се целуват... и прегръщат.. дори и да не са си особено близки... а 2 момчета не биха го направили![]()
![]()
според мен секса с жена е заложен вътре във всяка... под каквато и да е форма... някоя може би обича да доставя удоволствие... защото е сигурна в това което прави.. все пак е жена и знае кое се харесва на жените... а друга се вазбужда от идеята да за женски език по себе си... тръпне за нежност която може би не получава от мъжете... това предразполага жените и голяма част от момичетата опитват
НО НИКОГА ТОВА НЯМА ДА НИ ИЗХВЪРЛИ ОТ ИГРАТА>>>
![]()
П.П. в поста си се стараех да съм обективен и да оставя чувствата настрана....![]()
Sensual, благодаря ти много за мнението. Какво да ти кажа, ти намери най-точните думи! :P =D>
Колкото до тройките. Мисля, че и това хич не е лошо (но да се разберем - 2 жени и 1 мъж! Повече от един мъж със събути боксерки на едно място е малко страшничко!). Проблема е, че не мога да навия гаджето си! Защо така?! Не знам...Пък и малко момичета ще си кажат, че искат..
Ух..всичко си остава една фантазия май...
мойте фантазии се осъществяват... голяма част от тях, вече не са в графатажелая ти успех... по трудното според мен е да намериш 3-тия човек.. да го избереш.. приятелят ти няма да се дърпа много
обещавам ти
3-ти в секса може... но не и в любовта... ако го убедиш да правите секс, освобедени... само за да опитате усещането... да оставите чувствата, не напълно, но в някаква степен... може да се получиУспех!
![]()
veselo e![]()
как знаеш какво е, като не си го пробвала??? Мноо мразя такива изказвания..Егати ограничените хора стеПървоначално написано от miss_india
![]()