.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    Цитирай Първоначално написано от vladi_addict
    П.П. сега съм си нацелил едно девойче, от моето у-ще, в понеделник ще действам - ако стане нещо ще черпа :P
    ако не стане нищо - майната му, курви...

ех че оптимизъмм...
    Малко се отклонявам от темата ама ще ме порщавате.Искаш да кажеш,че ако въпросното "девойче " ти откаже значи е курва Еми с такова селско разсъждение наистина нищо няма да стане.
    това момиче за мен винаги ще е принцеса! .. нямах предвид това което ти написа. имах предвид, че има курви с които да си утолявам жаждата, макар че това най-малко искам от девойчето, но.. не може да се живее все на чекии.
    vengeance knows no mercy

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: моля помогнете ми на 16години съм,а още съм нямал прияте

Цитирай Първоначално написано от zlato
    Здравеите както пише по-горе на 16 години съм ,а все още съм нямал приятелка(гадже). Просто когато почвам да говоря с някое по красиво момиче (което не се случва много често по разбираеми причини) аз си оплетвам езика почвам да говоря глупости, изчервявам се и какво ли още не. Според мен не съм чак толкова грозен висок съм 180см. тежа 70кг. лицето ми няма пъпки , защото ходя на козметик, от скоро тръгнах и на фитнес.Повечето ми приятели имат приятелки, а мене даже ме е срам да говоря с тях(приятелките на приятелите ми).
    Изобщо се нуждая много сериозно от ПОМОЩ Така, че ако някой може да ми помогне нека да пише ,МОЛЯ ВИ
    Нема се шашкаш бре. Некой хора просто се осъзнават по-късно и в последствие наваксват. Не се отчайвай, нито па си давай толкова зор, ше ти дойде времето да си имаш гадже, като ти е толко мерак. Споко

abe 6to kato za na4alo ne se opita6 da se spriqteli6 s nqkoe momi4e taka po lesno 6te presko4i6 barierata mom4e momi4e!ako ima6 nqkakva kompaniq bi trqbvalo v neq da ima i momi4eta a ako nqma zna4i 6te e hubavo ti i priqtelite ti da kontektuvate pove4e s momi4eta!ako uspee6 da se otpusne6 v kompaniqta da si lafi6 s momi4etata 6te si spe4eli6 priqtelki!a kakto znae6 granicata mejdu priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e e mn tunka za jalost no vse pak e taka!ne misli samo za tva 4e iska6 da zabie6 edno momi4e gledai na nego kato na tvoi priqtel...6oto momi4etata ne sa stra6ni skupi ne hapqt imai malko pove4e samo4uvstvie i uverenost ne si vtulpqvai 4e si smotan 6oto ne e v tvoq polza!
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

АТАКАБГ
    Guest
    Има време. Като пораснеш още малко ще се отракаш и ще почнеш да действаш по-смело. Движи в повече компании с момичета. Заговаряй ги и така нататък.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Момчетата се развивате по бавно в това отношение .. 16 годишните попринцип са големи дървета в свалките .. лично мнение

Фен
    Град
    България
    Спокойно, не си нито парвия , нито ще си и последния!не бади толкова стеснителен, преодолей срамът!Със срам , нищо няма да постигнеш.Ако това ще те успокои, аз сащо бях много срамежлива.Но си поставих за цел да преодолея този срам , защото усъзнах , че от него няма никаква полза.Беше ме срам , дори да поздравявам хората!но сега вече съм по-различен човек, няма иу следа от думата срам!!!А за гаджето и аз съм в твоето полежение .

Фен
    Град
    Мездра
    Спокойно бе пич.Както и ти така и аз ,а и още много не сме имали гадже...НО това не трябва да ни отчайва ,а да ни дава сили и да направиме крачката напред.Познавам доста момичета говоря си с тях много спокойно и на всякакви теми ,но пак не ми върви.Вече това не ми прави впечатление и си живея спокойно.Като му дойде времето (дано някога да ми дойде и на мене) всичко ще се подреди.И аз не съм много хубав и нямам самочуствие ,а това е минус...трябва да имаш самочуствие без него някак си не върви.Айде това е от мене.

az shte ti kaja samo edno SPOKO !!!
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

spokoino.....ne se obvinqvai...az li4no poznavam hora koito me poznavat ot 10000 godini,no v1preki tova gi e sram v 1vite 10 min da govorat s men!!!Spokoino!!! i k1smet!
    Отиваш си....
    Дори ръка за сбогом ти не ми подаваш!
    Отиваш си....
    Макар да знаеш,че мечетите ми така предаваш!
    Отиваш си....
    Без теб ще страдам в утрешния ден!
    .Отивай си!!
    Върви спокойно,аз няма вече да те спра...

споко човече .... нема се плашиш
    сички сме били като тебе...
    нормално е ... то аз и сеа още не моа се отърся от тва чувство
    все още се случва мн да се притесня некой път
    давай смело напред бате =D>
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нямаш никакъв проблем или поне няма да имаш , ако престанеш да търсиш под вола теле и да се комплексираш.

Иди , пийни .. повесели се и пак постни темата

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Аз пък ще ти дам следния съвет за да не се притесняваш толкова 1-во почни у чата да ги зарибяваш и да общуваш със момичета и после ще си малко или много трениран за на живо

Аз поне като се помня какво дърво бях и още не съм баш дон жуан но от много чат със момичета сега ми е по добре и имам бая приятелки даже във момента движа във женска компания

Guest

Здравеите както пише по-горе на 16 години съм ,а все още съм нямал приятелка(гадже). Просто когато почвам да говоря с някое по красиво момиче (което не се случва много често по разбираеми причини) аз си оплетвам езика почвам да говоря глупости, изчервявам се и какво ли още не. Според мен не съм чак толкова грозен висок съм 180см. тежа 70кг. лицето ми няма пъпки , защото ходя на козметик, от скоро тръгнах и на фитнес.Повечето ми приятели имат приятелки, а мене даже ме е срам да говоря с тях(приятелките на приятелите ми).
    Изобщо се нуждая много сериозно от ПОМОЩ Така, че ако някой може да ми помогне нека да пише ,МОЛЯ ВИ
    az pa sum na 9 i sum se 4ukal s 16 20 godi6ni kaki4ki....xahxha...kuf si tup!

Guest
    да но как да я накарам да ми обърне внимание?
    ПС. знам че въпроса е тъм ама наистина ми трябва помощ
    Aбе незнам за друите ама мен тва твое откроение ме трогна много.
    Сигурна съм, че някъде по света има някоя мацка, дето да е съшата като тебе (и мене която да се впечатли не от друго а от искерността ти. Сигурно ти звучи много банално и ти е писнало да го чуваш. И смен е така, вярвай просто лошите хора имат повече късмет от нас. Всичко ще мине един ден. Просто го приеми и ще ти е по-лесно

Фен
    Град
    Kazanlak
    Тва бях аз де
    You're a looser. But I'm not.

Guest
    HAha,pi4 vuob6te ne ti trebe seriozno gadje!samo si gubi6 vremeto!Kato pootrasne6 te sami 6te dojdat!Sega gledaj da stane6 4ovek za da moje posle da se nagu6i6 s pari,a v posledstvie nqma oturvane!Are sa nalqgaj urocite,a jenite sami si idvat pomni mi dumata!

Град
    София
    Мисля, че няма за какво да се притесняваш. На 16 не е все едно да си 160 все пак. Не си чак толкова остарял. Все ще се изнамери и за теб гадже. Аз все си мисля, че истинската любов идва ненадейно без да я търсиш. Така, че не се притеснявай, не насилвай нещата и един ден ще си хванеш гадже. А иначе всяко момиче обръща внимание на момче поради различни причини/прозвучах като бабичка/ т.е няма универсална формула за това да я накараш да ти обърне внимание.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    няма какво да се притесняваш на 16 си не на 80,и аз съм на 16 и какво от това страдам за един идиот,споко има време да страдаш и да разбиваш сърцата на момичетат и те да разбиват твоета а и крайна сметка момчетат се развиват по бавно от момичетата.Споко има време за всичко
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Фен
    Град
    сф

awe sladur samo nqkolko ne6ta 6te ti kaja ....spored mene ne trqbva da se sduhva6 i ami da deistva6 za6toto vednaj se jivee s koeto iskam da ti kaja 4e nemoje6 da presko4i6 golqmata qma na dva malki skoka....a i edin 4ovek ne se opredelq po van6niq vid!vzemi se v race i deistvai!i az imah podobni problemi[bqh si sduhla]ama sega ne mi puka za ni6ty,deistvam na principa ili 6e stne ili ne ...spored men trqa se otpusne6 probvai i uspeh !cunki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си