.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    nekfa
    Guest

molqq vi mn speshnoo plss !!

zdraveite bih vi pomolila nqkoi slu4aino ako ima texta na snap-rame da mi q prati mn speshno plss ! ;[

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Едва ли някой ще ти обърне внимание на молбата, поради пРоСтАтА приЧиНа че мястото й не е тук... Пробвай в раздел "Музика и ТВ" - там може да имаш по-голям успех,а? И още нещо - google.com е чудесна търсачка. Ако не си я чувала - поразрови се малко там пък може и да си намериш така желания текст! Не отнема дори времето за което би написала и постнала въпроса си тук!

www.google.com бе проста провинциална свиньо!

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Едва ли някой ще ти обърне внимание на молбата, поради пРоСтАтА приЧиНа че мястото й не е тук... Пробвай в раздел "Музика и ТВ" - там може да имаш по-голям успех,а? И още нещо - google.com е чудесна търсачка. Ако не си я чувала - поразрови се малко там пък може и да си намериш така желания текст! Не отнема дори времето за което би написала и постнала въпроса си тук!
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY

не мисля,че е нужно,чак пък толкова,май имаш нужда от малко укротяване
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Не е нужно да обиждаш на провинциалист....
    Стигаше сам опроста свиньо.. Обиждам се на за друго щото съм от малък град..

А иначе: http://textove.com/
    Там може да си го намериш .. Пък и мястото на темата не е тука.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мисляче не е нужно да си толкова груп ...може би просто човека не е наясно с пцтата и с форумите секи ден се пускат хиляди тъпи теми като половината от тези теми не са пуснати нарочно така ... момичето просто е искала текста ...разбра ли е тъп шопп !!!!!!!!!!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    мисляче не е нужно да си толкова груп ...може би просто човека не е наясно с пцтата и с форумите секи ден се пускат хиляди тъпи теми като половината от тези теми не са пуснати нарочно така ... момичето просто е искала текста ...разбра ли е тъп шопп !!!!!!!!!!!
    Мисля,че се пише груб Или съм в грешка? Поне се научете да пишете.Има и други грешки,но сама си ги открий защото не ми се пише толкова.
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си