- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- molqq vi mn speshnoo plss !!
zdraveite bih vi pomolila nqkoi slu4aino ako ima texta na snap-rame da mi q prati mn speshno plss ! ;[
Едва ли някой ще ти обърне внимание на молбата, поради пРоСтАтА приЧиНа че мястото й не е тук...Пробвай в раздел "Музика и ТВ" - там може да имаш по-голям успех,а? И още нещо - google.com е чудесна търсачка. Ако не си я чувала - поразрови се малко там пък може и да си намериш така желания текст! Не отнема дори времето за което би написала и постнала въпроса си тук!
![]()
www.google.com бе проста провинциална свиньо!
Първоначално написано от MauMyHkaTa
![]()
![]()
![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Първоначално написано от WILD__BOY
не мисля,че е нужно,чак пък толкова,май имаш нужда от малко укротяване
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Първоначално написано от WILD__BOY
Не е нужно да обиждаш на провинциалист....
Стигаше сам опроста свиньо.. Обиждам се на за друго щото съм от малък град..
А иначе: http://textove.com/
Там може да си го намериш .. Пък и мястото на темата не е тука.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
мисляче не е нужно да си толкова груп ...може би просто човека не е наясно с пцтата и с форумите секи ден се пускат хиляди тъпи теми като половината от тези теми не са пуснати нарочно така ... момичето просто е искала текста ...разбра ли е тъп шопп !!!!!!!!!!!Първоначално написано от WILD__BOY
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Мисля,че се пише грубПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
Или съм в грешка?
Поне се научете да пишете.Има и други грешки,но сама си ги открий защото не ми се пише толкова.
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...