.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    апф...то найстина било бонбони ама още съм си на старото мнение,че няма смисъл от такова белио...щот то само за 1 нощ и после трябваа да го хвърляш...освен,ако някои не го изяде
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Guest
    Ами ако случайно си чела какво е писала момичето нямаше да пишеш такива въпроси за какво й било. Дай помисли и дай воля на фантазията си какво би станало ако имаше приятел и беше с такова бельо. Щяхте да седнете да се замервате с бонбоните ли или...

АТАКАБГ
    Guest
    Абе деца,тва бельо не е направено за носене попринцип,а за една вечер да зарадвате гаджето...като му дадете възможността ви изяде "бельото" преди да ви изпапка вас.
    Какви са тея спорове и диспути тука

Guest
    MNOGO QSNO 4E BELIOTO E TO BONBONIIIIIII!!!!mnogo e gotino no ne bih si go kupila kato e samo za edin pat

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Стига бе .. тва нещо е ужасно грозно и смешно

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Стига бе .. тва нещо е ужасно грозно и смешно
    Разбира се че ще ти е смешно. Още незнаеш за какво става дума. Отиди и питай майка си и баща си как са те направили. Като разбереш за как во и тря на мацката тогава се върни и осмисли всичко пак. когато отидеш при родителите си питай ги какво означава думата "секс" (недей й са пули, ами си я напиши на листче)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    mnogo te molq ne si pravi takiva izvodi 6tot mn se draznq nqkoi kat mi kazva 4e sam prosta moje da sam vsqkakva no ne i prosta taka 4e nogo ti se molq ne me poznava6 ako be6e taka NIKOGA nqma6e da kaje6 podobno ne6to
    Ммммммммхмм... Девойко, правописът ти е като на детенце от трети клас (незавършен). Сега като се замисля, може би е и по-зле.. Нека направим една кратка ретроспекция на стойността на твоите мнения:
    МнениеФорум: Секс Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 8:36 am Заглавие: жени...
    az sam bila s jena i 4estno da vi kaja be6e mn qko,eee ne po-qko otkolkoto s maj ama qko i otvsqkade sam za po-razkrepostenite vrazki
    Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 9:46 am Заглавие: Отговорете с цитат
    AZ SA6TO NE SAM PRAVILA SEX NOOOO VSI4KO S VREMETO SI
    Ето толкова достоверни са мненията ти. Е как да повярваме сега, че не си проста, като доказваш ежедневно обратното?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mnogo te molq ne si pravi takiva izvodi 6tot mn se draznq nqkoi kat mi kazva 4e sam prosta moje da sam vsqkakva no ne i prosta taka 4e nogo ti se molq ne me poznava6 ako be6e taka NIKOGA nqma6e da kaje6 podobno ne6to
    Ммммммммхмм... Девойко, правописът ти е като на детенце от трети клас (незавършен). Сега като се замисля, може би е и по-зле.. Нека направим една кратка ретроспекция на стойността на твоите мнения:
    МнениеФорум: Секс Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 8:36 am Заглавие: жени...
    az sam bila s jena i 4estno da vi kaja be6e mn qko,eee ne po-qko otkolkoto s maj ama qko i otvsqkade sam za po-razkrepostenite vrazki
    Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 9:46 am Заглавие: Отговорете с цитат
    AZ SA6TO NE SAM PRAVILA SEX NOOOO VSI4KO S VREMETO SI
    Ето толкова достоверни са мненията ти. Е как да повярваме сега, че не си проста, като доказваш ежедневно обратното?

ТИ МЕ УНИЩОЖИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си