.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Докторе,ти да не си онзи тати със 17 годишната щерка?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен
    ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Докторе,ти да не си онзи тати със 17 годишната щерка?
    Малко те е бил баща ти. Освен да е поредния мухльо дето жените в къщата го бият с чехъла. Хем си извратена, хем си и устата. Не завиждам на родителите ти. Пропаднала работа. Добре, че нямам момче, че ако попадне на такава като теб, едва ли ще стигне по-далеч от затвора. Не знам какви учители ви учат и какви родители ви възпитават, но такова нравствено падение, каквото демонстрирате тук, не бях срещал.
    Дано повече родители проследяват за какво се пише тук и лишат децата си от тази възможност да четат тези извратености.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    докторе...ходи си еби както там знаеш и не ни обяснявай че имаме психически проблеми хахаха.. BDSM-то според мен си е един вид начин на живот..хммм

Град
    Varna
    Dqdka, tui kato gledam ti mai visi6 v "detskiq forum" po cql den i se " криещ зад оградата на детската градина и любуващ се на малките момиченца". 6to ne spre6 da se zanimava6 s na6ite pedofili i malkite deca.
    Golqm e**4 kato tebe ne znam ko prai tuka. Begai pri 17-godinata si 6terka i ne ni zanimavai nas. neka sme si " мръсната пяна на обществото".
    ostai ni pokvareni ili tam kakvoto be6e, 4e ne mi se zanimava s tebe.
    Napravi uslaga na sebe si i na drugi te i ne se zanimavai s "detskiq ni forum".

Град
    при чичо Страх
    Хахахахаха.
    Боят не е всичко.Ти така ли възпитаваш малкото си момиченце?С тупаници?Ей такива като тебе в лудницата трябва да ги вкарват.
    Устата съм и кво?Някакъв проблем?Или ти е кофти,че мога да се изразявам с повече от 5 думи?

Фен
    Град
    Свищов
    Е има хора ,на които им харесва,аз не съм против няма нищо лошо от малко разнообразие,иначе кво събличаш се,гасиш лампата прас-прас и лягаш да спиш.....не е ли скучно хахахах
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Град
    София
    Хахахахаха.
    Боят не е всичко.Ти така ли възпитаваш малкото си момиченце?С тупаници?Ей такива като тебе в лудницата трябва да ги вкарват.
    Устата съм и кво?Някакъв проблем?Или ти е кофти,че мога да се изразявам с повече от 5 думи?
    съгласна съм с момичето

Мега фен Аватара на quench
    докторе,с чист и неподправен респект към интелигентният ти и незлоблив постинг,мога ли да те попитам - истинските ебачи пишат ли по тийн форуми?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    при чичо Страх
    Чак сега го видях това...

"Дано повече родители проследяват за какво се пише тук и лишат децата си от тази възможност да четат тези извратености...."
    ..за да могат самите родители да могат да четат тези ИЗВРАТЕНОСТИ?

Мега фен Аватара на quench
    Виж,док,ако прочетеш това - не знам кое "детенце",което слуша мама и тате,му е позволено да чете в категория "Секс"

сега какво да им обясня? недейте,ако имате перверзни желания,идете на психолог и като ви сложат усмирителната риза,бъдете благодарни! електрошоковете ще ви спасят!

малко мислиш като от 18век...

виж,даже Communist не е толкова радикален
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    София
    и като са родители какво..?!? Аз и на 40 да стана пак ще ми харесват тези така наречени "извращения"... Естествено не бих налагала вижданията си на детето ми (ако имам такова) всеки сам си решава

Град
    при чичо Страх
    Пффф,имах предвид друго.
    Не ми се обяснява.Днес съм почивка.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    докторе,с чист и неподправен респект към интелигентният ти и незлоблив постинг,мога ли да те попитам - истинските е**чи пишат ли по тийн форуми?
    Сексуално задоволения индивид не изпитва необходимост от споделяне на сексуалните си подвизи и перчене пред останалите индивиди. Да не говорим за детски форум, където едно такова проявление, особено осезаемо подсказва липсата на каквато и да е реална задоволеност у същия.
    Момченце... ако си влязъл тук, за да се уредиш с тийнейджърка е разбираемо до някъде. Пак го казвам - не виждам какво търсиш при децата? Ти и още две, три елементчета минали 20 годинки, освен "вижте ни ние големите колко сме велики, умни и знаем".

Град
    при чичо Страх
    Госте,биеш ли я?

Guest
    Хахахахаха.
    Устата, означава че не си достатъчно възпитана! Това, че можеш да се изразяваш с повече от 5 думи, би било хубаво, ако си по-смирена и скромна. Може и много книжки да си прочела, но явно първите седем годинки не е работено върху теб и ето сега как хубаво си личи.
    Ако ми беше ученичка или дъщеря, за такъв език бих ти ударил минимум 2 шамара, пък след това си разправяй, че боят не е всичко. Едно време така се каляваше стомата, а сега станахте разхайтени. Едно шамарче и айде при Милен Цветков. За това сме на тоя хал. И не стига, че не си добре възпитана, а ми си и голяма лигла. Ако баща ти не ти даде 5 лева сигурно ще си ги заработиш в някой клуб. Ето на къде върви света, както чета че пипат някои по други теми, на къде отивал - ти и приятелчета ти тук, сте забележителен пример.

Град
    Varna
    dqdka, ti da ne si u4itel?

Град
    при чичо Страх
    Скромна съм,когато трябва.
    С теб няма да съм скромна и смирена.За да се отнасям с уважение към някого трябва да е спечелил уважението ми.Такива като теб не ви уважавам и никога и няма да ви уважавам.
    Мислех да ти кажа още неща..виждам,че се опитваш да ме засегнеш...ядосан си значи..Съжалявам чичка,това е животът.

Град
    Varna
    dqdka, bungle, ne 4i4ka

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sweet^F
    Аз съм за,но в по-леки форми.Точно когато секса е по-див,животински,болката е приятна и възбуждаща в определени количества,които всеки сам си определя.В никакъв случай не говорим за изнасилване,става въпрос за партньори,които си имат пълно доверие и са обсъждали нещата.
    подкрепям
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Guest
    Скромна съм,когато трябва.
    С теб няма да съм скромна и смирена.За да се отнасям с уважение към някого трябва да е спечелил уважението ми.Такива като теб не ви уважавам и никога и няма да ви уважавам.
    Мислех да ти кажа още неща..виждам,че се опитваш да ме засегнеш...ядосан си значи..Съжалявам чичка,това е животът.
    Не се опитвам да те засегна. А за уважението ти, ако си достатъчно възпитана, би уважила и различното от твоето мнение. Аз твоето го приемам, просто не съм съгласен с него, защото е израз на един нравствено изпаднал човек, който няма никакви морални устои и се крепи единствено на подкрепата тук на шепа невръстни дечица и колцина извратени младежи. Хубава групичка сте се оформили. Никак не бих се намесил, а просто бих си чел кротко, ако не бяхте започнали да прекалявате с пропагандирането на извратени идеи сред децата. Големия процент тук все още не знаят какво е секс, как да се предпазят от болести и бременност и т.н. А вие с вашите теми ги провокирате и тласкате към дъното.
    Като разумен човек и за да не ви звуча толкова "чичковски" бих ви посъветвал: вземете се съберете тая групичка и си направете едно групово изпълнение, за да задоволите страстите си. А ако ви е необхидима изява пред публика, идете във форуми с тематика секс, където пишат хора от 25 нагоре. Интересно ми е да ли и там така ще се перчите.
    Ако сте толкова знаещи и можещи, съм съгласен да комуникирам с вас и на други нива, но не и в детския форум, където постъпките ви са осъдителни.

Goste za takiva kato teb,trqbva da ima specializirani kliniki,kudeto mnogo boi da ti slagat.Kato si tolkova dobur roditel,6to du6terq ti e vlizala tuka ,a ?Mai ti ne6to si izpusnal da q vuzpita6...Ti kat q bie6 nqkoi den tupkano 6te ti se vurne.Za psihiatrita si ei!Tiq metodi na vuzpitavane s boi,sa ot na prababa mi vremeto.Napi6i nqkoq druga knijka da vidqt decata kfi individi ima...vse o6te.Edinstveno 4ovek koito ne moje da se spravi s ne6to,s dumi pribqgva kum nasilie...puk o6te pove4e da bie deteto si Prosto se 4udq kak sa te ostavili da prepodava6...Kat sme tolkova propadnali i dolni "plunki" ne se zanimavai s nas.Nie su6to si imame roditeli i te sa ni vuzpitavali kakto sa re6ili za dobre.Vqrno 4e vseki si ima svoe mnenie,ama ne moje6 da razkritikuva6 cqloto ni pokolenie.Kolkoto i da ne ti se iska vseki moje da 4ete kakvoto i kogato mu e udobno i priqtno.
    ...it's WilD ObseSSioN...

Град
    Varna
    Propadnala, ama sym v nai-hubavata gimnaziq vyv Varna !!!

Град
    при чичо Страх
    Зачитам мнението ти.Само,че ти не зачиташ моето..
    Виж,бях ти обяснила нещо миналият път,когато пак дискутирахме това...не съм им учител,нито възпитател,не искам и да бъда.Всеки има глава на раменете си.Никога не съм им казала "практикувайте еди какво си,защото е много готино". Как се перча?Хахахах.Хайде обясни ми,просвети ме.
    И още нещо-винаги съм съветвала по-малките тук да правят безопасен секс и то след една определена възраст..обаче ти като си ме заклеймил...
    Oh god,Im such a whore...
    Линчувайте ме.Изгорете ме на клада.
    Междудругото,вярваш ли в Бог и кога последно запали свещ?

Супер фен
    аз съм против.. не съм пробвала такива работи пък и не искам.. не ми изглежда хубаво..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си