- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Залеза на моята любов
Няма да забравя онзи топъл слънчев ден..... чаках да дойдеш, но..... По край мен минаваха хора с непознати лица. Мислех, че можеби си сре тях. Часове се нижеха един подир друг, докато слънцето започна да залязва. В момента в който реших да си тъгна, обръщайки се за посреден път, изведнъж те видях. Ти вървеше към мен. За миг сърцето ми тепна, но в следващия се скова. Ти не беше сам, до тебе беше ТЯ. Две топли сълци се отрониха от очите ми, и стигнаха до сърцето ми. И от плачеше защото аз бях излишната в този миг. Сякаш всичко се срути в мен. За мен нямаше значение. Единственото което исках е да избягам от всичко и да остана сама. Главата ми е пълна с въпроси. Защо? По-добра ли е от мен? Спомях си красивите мигове, които изживяхме заедно. Бяха толкова щастлили...... или поне аз така мислех. Да бяха щастливи, но до вчера. Ти открадна мечтите и сърцето ми, уби любовта ни. В мен е празно и болката е голяма. Спрях се за момент и осъзнах че няма къде да избягам. Затова се върнах у дома, а там всичко ми напомняше за теб. Навсякаде чувах гласа ти и виждах очитети. Беше ми толкова студено. Буря настъпи в мен. Обичах те, мразех те, желаех те, проклиняхте. Тези чувства водеха война по межде си, а з неможех да взема ничия страна. Реших да се затворя в себе си и ден след ден стоях сама в стаята. Само четири стени виждаха сълзите и болката ми. Само те споделяха нещастието ми. Вече незнаех какво е смях и радост всичко ми бе чужо....
PS: Ne iskam saveti ili sajalenie prosdto iskah da kaja na nqkoi kak se 4uvstvam i kak ve4e nqma mqsto v tozi svqt za mene ;(
винаги съм се питала защо се отказваме при всеки неуспех?! защо когато нещо или някой застане на пътя ни ние се отчайваме вместо да се борим!
и като седиш сама в къщи и плачеш до къде мислиш, че ще стигнеш?! това няма да е последната любов в живота ти, дори и сега да си сигурна в това!!! просто излез и виж колко хубав е днешния ден, порадвай се на умиращото лято и забележи колко красота има около теб! не всичко е загубено! живота за теб със своите препядствия тепърва започва! моят съвет е да ги посрещаш с усмивка за да не си пропиляваш времето в самота, защото от нея по-лошо няма
=D> съласна съмПървоначално написано от anito.sl
като седиш вкъщи и страдаш няма да промениш нищо а само ще загубиш,ще загубиш доста време от живота си,ще пропуснеш сумати хубави мигове дето те очакват,мн боли знам повярвай ми знам,но със самосажаление нищо няма да постигнеш излез и жйвеи,понякога трябва да си сложиш маска на щастливец и да се забавляваш,за да можеш след време да я махнеш и под нея да има усмивка на луцето.Успех и найстина живей,защото живота е твърде кратак,не го испускаи после може да е твърде късно
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Tova da se zatvarqsh v sebe si i da ne izlizash ne e reshenie.I za bqh taka.Bqh potisnata,depresirana,tyjna.No kakvo postignah?NISHTO!!! Izlez navan i vij kolko e hubavo.Kolkoto i da te boli prosto sloji falshivata usmivka i izlez.Znam,che e trudno,zashtoto i az v momenta zablyjdavam priqtelite mi cha sam shtasliva,no otvytre ... boli,sadiram se ot bolka ... Kato pravish taka pokazvash che si slaba,a ne biva.POkaji mu,che mojesh i bez nego.KOgato go vidish slagai nai hubavata usmivka.I pomni glavata gore.JIvota prodyljava.Ogledai se lubovta debne navsqkade.![]()
Ами сега сигурно се чувстваш ужасно и е разбираемо,защото все пак си го обичаш.Но опитай се да го забравиш,трябва.Незнам какво е станало,но той явно не иска да е с теб.Така ако си повтяраш и напомняш,че го обичаш естествено,че няма да го забравиш.Трябва и ти да положиш усилие.
ohh tova e mnogo tujno!O4ite mi se nasalziha dokato go 4etoh
!Sajelqvam za teb!Sigurno se 4uvstva6 ujasno,no jivota e pred teb!Gledai napred!Za nego si spomnqi vinagi s usmivka na lice,a i nali kaza 4e ste bili mnogo 6tastlivi!Trqbva da se radva6 za nego,makar 4e ti se kasa sarceto!Parvo mislih da te posavetvam da se bori6 za nego,oba4e pak ako ste kakto predi na teb 6te ti lipsva onazi trapka...za6toto toi 6te misli vatre6no za neq,a togava stava po-zle!Taka,4e draj se!Vsi4ko te se opravi!Uspeh!
![]()
Kakto vinagi sym syglasna s teb.Mnenieto mi se prepokriva s tvoetoПървоначално написано от anito.sl
![]()