- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ужас...
http://bebetata-ne.hit.bg/
Извинявам се,че темата не е за този раздел,но както казах и в раздел "Любов" трябва да и се обърне внимание...Неможе Човешки бебета да бъдат деликатесссссс...Това е извратено...Човек да яде човек до къде опря света бре...
П.С.Моля ви вижте сайта...и много се извинявам за неподшодящото място за темата ми,но наистина не трябва да се подминава такова нещо![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Нещо няма смисъл от този линк. В България няма такова нещо, а дори да има някъде по света, това са много редки случаи. Отгоре на всичко има правописни грешки и т.н.
Тъпо е и ми се вижда прекалено измислено. Сега ще стане както с тюлените ще има 5000000 теми.
да бе, ок![]()
така или иначе не си падам по бебета и не ме грее особено, ама такова нещо като консумацията им няма.
но звучи някак... о.О шизо!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
сайта по всяка вероятност е монтаж и е поредния опит да се превземе мрежата чрез спам. досега имаше всякакви "оригинални" идеи, но това минава всякакви граници и изобличава що за морал притежава средностатистическия спамер.
samo da pitam tiq snimki gnusni li sa da znam dali da gi otvarqm,4e sega qm i ne iskam da gledam gadosti.![]()