Здравейте, първа тема ми е и бих искала да се допитам до момичетата, които са имали удоволствието да изпитат оргазъм дотук в сексуалния си живот.

Водя полов живот от почти три месеца, сравнително редовно, с един партньор, който много обичам, но досега не съм изпитала оргазъм - нито клиторен, нито вагинален, никакъв. По-лошото е, че в живота си никога не съм, дори сама - не е като да не съм се опитвала, просто не се получаваше, усещането от това да се докосвам не беше/не е кой знае какво.

Партньорът ми знае за това и мисля, че е доста разочарован, че не успява да ме докара до оргазъм, освен това мисля, че се дразни и на мен (не че някога нещо ми е казал, но се усеща); никога досега не ми беше минавала мисълта да симулирам подобно удоволствие пред него, но вече започвам да се чувствам зле и да допускам възможността да го направя. Проблемът е - никога не съм го изпитвала и изобщо нямам представа как трябва да изглеждам, за да симулирам оргазъм. Та въпросът ми е - моля опишете ми е един оргазъм, искам да го чуя от жена. Не знам дали ще го направя, просто искам да знам.

Благодаря