- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- haresvate li
кво мислите за Маноуар
Manowar sa mnogo qka grupa. \/
ми нищо не мисля за тях
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
ами много яко свирят стават Hammer Fall са п добри
Смешни са ми. Някакви там ми пеят метъла е велик, метъла е голямата работа и разни такива. Незнам какво толкова им харесват.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Преди време ги послушвах. Любимата ми песен беше The Gods Made Heavy Metal.
Много тъпо изказване, като се има на предвид, че са едни от най-добрите в heavy metal-а...Първоначално написано от Mo6nо
![]()
Едни от най-добрите?!? Абе стават, но са много по-величани отколкото са и това ме дразни.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
неси ли е Number 1
koi sa tiq?![]()
тия са братята са кашоните
братята с найлоните
и сестрите с турбите
Имайки впредвид аватара и подписа ти не съм очаквал и да знаеш.Първоначално написано от Pimki
Ето линкове към 2 хубави техни песни:
Manowar - Master of the Wind
Manowar - Warriors of The World United
Ето и инфо - тук
80.95.22.55
84.43.153.36
не ги слушам почти, ама ся не мога да не призная 4е са добри , все пак са класика![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от Mo6nо
на тия песничси са много добре и Brothers of Metal е добра
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
![]()
![]()
za parvi pat gi 4uvam
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от marina star
![]()
БОЖЕЕЕ КОЛКО ТЪПАНАРИ ИМАЛО НА ТОЯ СВЯТ
НАПРАО НЕ Е ИСТИНА
![]()
Супер яка си е групичката, правят хубава музика. Колкото до тях самите - мисля че не сме седнали да им обсъждаме характерите, да не говорим че едва ли някой от тук ги познава лично, та да ги обсъжда психически.
Друг е въпросът, че аз съм на мнение, че трябва да съдиш един човек тогава и само тогава, когато си направил нещо велико като него. Аре всяка жаба да си знае гьола.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly