- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво слушате в момента? /Punk, Hardcore ... /
Хахаха успех братле
Celtic Frost- Innocence and wrath
Norther-Unleash hell
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ignite - A place called home
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Celtic Frost- Circle of the Tyrants
Нова Генерация - Тъмна земя
Отново ме обхвана тинейджърската депресия и слушам само тези гении!Баси!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Tristania- Mercyside![]()
Death-Leprosy![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Judas Priest - Touch of evil![]()
Empyrium- The franconian woods in winter's silence
Slipknot - Iowa
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Нови цветя-Хайде в Кореком
ОБИЧАМ ГИИ!!
Слуашам нещо на пица ... и аз нвезнам каво слкушаам
Кой ще танцувас скааа
![]()
pizza - инструментал
![]()
Missing The Point - Missing The Point(тоя път от СиДи-то)
Грррр мамичката му скапана.. Ей сега се прибирахме с момчетата и барабанягата на емпти фейс и си говорехме колко хейтърски са станали концертите.. Некви се бият, тупаници в погото а аз изпуснах 2-3 групи заради ходене до пирогов и сега съм с шина на крака.. Грозна работа бе да му еба майката! Кой тъпак е пуснал слух че хардкор концерт означава че трябва да се бием на фона на музика.. Да ви еба майките скапани!
П.П. Яко съм ядосан бе да му еба майката.. Заради някъв пробит метъл дето ми легна на крака стоях и гледах въртележки и уол оф дет.. И утре пак само ще гледам щото някви са решили че пого значи бой.. Да му еба майката!
Gravity Co. - Empty World
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Necro, Ill Bill, Goretex, Mr.Hyde (Circle Of Tyrants) - The Chosen Few
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Тамън се бях надъхал утре да ходя и аз...а то някви мизерии пак,деееба тоя декември си еба майката......
Death-Empty Words
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Necro - Hoe Blow
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Абе заеби. Сигурно на следващия ексмас ще трябва да ходим с боксове и ножове..Първоначално написано от exploitedteen
Иначе мен тва спря да ме боли и е екстра.. Само дето ми станало много хлабаво коляното и преспокойно си се движеше настрани.. Дано гадната шина да го оправи.. Поне да има защо да не мога да си събуя чорапа защото не мога да го стигна.
Иначе мерси много и сега че пита и че ме пита как ще се прибирам! :>
Явно вече не може да се иде на концерт,на който да се накефиш на музиката,дасе поблъскаш малко с хората и да се прибереш доволен,или разн скапани граничари,организатори,охр ана ше прецакат нещо,или някви лумпени ше запалят факли на концерта(в петък тва се случи),или нещо друго ше стане дееба.
Control Denied-Expect The Unexpected!!!!
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
На 22 петък имаше Winter Storms фестивал,прецакан по време на концерта от 2-ма "фена",които запалиа 2 от тия факли дето ги палят по стадионите.Имаше реалната опастност някой да умре,аз едвам се измъкнах навън,почти се бях задушил,тва е най-гадното найстина когато такива хора прецакат концерта.![]()
Control Denied-The Fragile Art of Existence
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Пфф по-добре съм вече...
Днес на приятната ска беше некъв чист побой е**ти. Тея са адските злета! То се налагаха зверски с ярост... Некъв се хвана за тавана и почна да рита където свари. Разби мутрата на едно момиче... Е**х ги малоумниците дето са налазили. Пого както каза BFP не значи бой бе мама му де*ба Са на 29 и 30 требе ходя с оръжия за масово поразяване едвали не! Кухи лейки... Напълнило се е с льохманчета и прсоти пу***...
Last Hope - Pizzacore