- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво слушате в момента? /Punk, Hardcore ... /
хехехехе!Първоначално написано от scissorhand
The Stranglers -No more heroes
поздръфчи!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
избило ме е на някви стари неща
Meredith Brooks - Bitch
тва дали е за тука![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
The Stranglers - Long black veil![]()
![]()
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Metallica - I Disappear
...and then it's time I disappear.
Добър вечер.
Saatana vittu perkele hate crew!
Cupola-F.S.R.E.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Devotchkas-What happened
Много ме радват!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Йорданка Христова - Сърца червени
лялялялмз, ходи ми се на мач!!!
Кфо стаа е БорнФромПейн. Неска колко часа стана?![]()
Hatebreed - Perserverance
Оо не питай.. нещо от рода на един и нещо.. И прохождането сутринта беше яко тегаво.. Някой неизвестен металяга ми даде коляно в бедрото и се оказа че тва боляло повече отколкото си мислех :> Деа дано утре да съм човек :>
С тебе какво стаа :>
Вие сте си добре спали сте си,а аз в 8 бях на крак щото имах работа дееба.При снощното ми състояние може да се каже че тва си е подвиг.![]()
![]()
![]()
Слушам Фрактура сега.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Edguy - King of fools
Аз... аз пия бира и мразя сестрата щото ми е делнала муувито, което мислех да гледам. Ступид.
Метал!!!!!!!!!!!!!
Хаха радвай се че имаш сестра щото аз цял ден си имам у нас племенница :/ Едно малко русо врещяло дето обича да ми пипа китарата, компютъра и плакатите... В такива моменти дори завиждам на хората със сестри :>
А бирата е идея.. Добре че бащата е от тоя тип хора дето винаги имат в хладилника :>
Born From Pain - Under These Skies
Ще дам мало инфо за предстоящи концерти.На 26 декември ще има Hardcore X-mas,в клуб Блек Бокс,в един ден 18 групи,ще започне от ранния следобед и ще продължи до след полунощ.На 26 януари ще има Napalm Death в София,в зала Христо Ботев.Засега и за двата концерта това е информацията но поне са сигурни.
![]()
Napalm Death-Live from Kavarna
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ramones - Needles&Pins
(run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away run away I have to run away.)
Ххаха и аз съм имала малка братовчедка на гости, която дамз, обича да пипа разни важни неща, да ми лакира ноктите във фрапиращи цветове и да ме дърпа за пиърсите. Иначе смея да твърдя, че много добре се оправям с малки деца, ако искаш съвети да давам)
Напалм Дет са блазнещи...
Гледах току що новото видео на Cradle of filth и съм крайно разочарован,дееба и помията.
Slayer-Death Skin Mask
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Homeless Wonders - A Day In The Life Of..
Оо на мен ми е нужно повече от съвети.. Айде ще се менкаме като е у нас и ти ше я гледаш, че мене децата ме убиват направо.. Повтарям едно и също нещо 10 пъти и тя пак не ме слуша.. И обича да ми прави на пук и да ми се смее после.. Гадни малки дечица..
А милото много ме обича и само по мене се лепи ама мене не ми е особено интересно да слушам какво станало в последния епизод на Фантагиро(или нещо от тоя род..) :/
Sonata Arctica - Don't say a word
Ааа, знам я аз Фантагиро. Там единия герой - Тарабас, е сууууупер як (питай детенцето за него и то щи каже, че е пич)
А ти, като толкова те обича момичето, що не я манипулираш с това. Баси, манипулирането май само жените го могат. Дори и малките племенници![]()
Dehumanized - Don't Forget The Chaos(Exploited)
Хаха оня с който се обичат и дето го бяха превърнали в някъв грозен старец ли? (Т'ва го помня щото ме хвана да го гледам с нея :/)
А кво да я манипулирам.. Тя си ме върти яко.. Ама няма как де. То само като го видиш едно такова мъничко сладко и като дойде смутено и пита "А чичо.. Дали ще може и аз да поиграя на компютъра мъничко" и направо ти се насълзяват очите от умиление :>
Dissection - Where dead angels lie
A spell was cast an the sky turned red
The angel's heart froze to ice
The blackness that falls is coming to stay
Under the snow lies angels so cold
ЕБАТИ ЯКАТА ПЕСЕН!!!
Мииии така е... жените са могъщи, чичо.
Дай да си поиграя аз малко на компа![]()
Хаха туй метълите са много шантави на моменти :>
А ти чичиното може да си поиграеш на компа, ама след половин час е мой ред(и тоя половин час обикновено става 10 минути щото малката не се оправя с часовници :>>>)
Така че и за теб може.. Стига да не познаваш часовника ;П
Gormoth Iscariot - Black Magic
Познавам го. С друго ще трябва да ме излъжеш...