- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво слушате в момента? /Punk, Hardcore ... /
Pungent Stench-True Life
А някой от вас мисли ли да ходи на Kultur Shock,a да и на 3 декември май ще има Еуфобия с подгряващи Дистормънт тва също трябва да се гледа и май ше е безплатно даже.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Guns n' Roses - Don't cry нещо ме смота тая песен.
Иначе аз набарах някъф флаер за Еуфобия и чак днес го загледах и... изглежда офертно. Смисъл - хои ми се![]()
БФП, аз пойче не искам да ме лъжат![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Мм да може да се посети значи ;> Тоя път с т'ва боксьорското за зъбките щото все си представям как някой концерт ще е последния за някой от зъбите ми :>
Boot ееми добре.. може да се уреди ама се очаква същото и от теб :П
P.S. говоря само за от моя страна де хаха :> Забравих си магичесия жезъл - не за друго :>
Biohazard - Salvation
Аз съм дуро момиче. Свястно. Не лъжа. Пиша си домашните. Пия умерено. Ко пойче?![]()
A perfect circle - Passive
passive-agressive bull shit
Хаха верно :П И аз същата работа ама не си пиша домашните... Бях почнал за някво време ама тая работа не е за мене :> Но пък за сметка на т'ва съм най-големия анти-лъжец ;>
БТВ вие що се юрнахте така като се видяхме.. В смисъл ние отидохме да видиме Венци кво праи че закъсняхме доста и изведнъж всичките се юрнахте на някъде :>
Sado-Nation - Mom And Pop Democracy
(тоя вокаааал :>>>>)
ъ?!
Pain - Bye/Die
IT'S TIME FOR YOU TO UNDERSTAND: THIS IS WAR!!!
(bye bye
why don't you go
and die die)
Cock and ball torture-APHRODISIANUS
БТВ вие що се юрнахте така като се видяхме.. В смисъл ние отидохме да видиме Венци кво праи че закъсняхме доста и изведнъж всичките се юрнахте на някъде :>
еми щото дойдохте и нямаше кой повече да чакаме и тръгнахме за концерта,да не закъснеем.Не че закъсняхме де ама идеята беше такава събираме се и тръгваме.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
аз пък вече чух ремонт, нях нях нях.
Сега малко Oomph! - Dopamin, после малко Oomph! - Serotonin и май ще ми се наложи да се отправям към леглото.
Iced Earth-Travel in Stygian(live in Athens)
aйде лека ви нощ
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Холера - Белия сняг
Баси, на мен още ми е вчера, а днес вече започна гадно.
Bonny Tyler - I need a hero
(да да, смейте ми се че слушам ретро поп. Мноу ми дреме...)
Нищу не е станало, ама се смотах нещо. Тряя се случи нещо, ама не знам кфо?!![]()
Ремонт - Социалната Песен
Чук чук чук.. Нямам търпение да стане утре сутринта да мога да ги чуя как си тряя на мноо повече волюм :>
Хъм.. еми тогава направи така че да се случи нещо, после пак и пак и пак докато не усетиш че е станало т'ва което е трябвало да стане.. Или нещо такова..
Мързи ме кхххххНищу няя да правя. Като заеба всичко, нещата сами си стават.
Marilyn Manson - Apple of Sodom
I'm dying
I hope you're dying too...
I'm dying
I'm dying
И се чудя дали тази вечер да изслушам Ремонт или утре.
Само да сми свърши яката песен Oomph! - My Soubrette (I WILL ALWAY ADORE MY SWEET WHORE)
Ако не умираш можеш спокойно да седнеш и да ме изчакаш да дойда с косата. Или с белина в супата. И стрихнин. Да, да... зла съм.
Ама недей де![]()
Хм... явно го слушам прекалено тихо.. Щото вокала на ТВУ(той е нали?) ме кефи точно с тва че всичко което казва му се разбира.. А тука не е баш така и реших да обвиня записа ахах :П Ама на по-силно вече ще може да се каже кво е положението :>Първоначално написано от exploitedteen
Хаха Boot като се има в предвид че живея на майната си ще има да те чакаааам.. То ще си умра от старост докат дойдеш с градския ;П
мммм... аз чакам да ми изсъхне лака и лягам, другари.
Демото е яко.
Ами ако наште ги нямаше можеше да ти предложа да скокнеш първо през денонощното и тогава към нас да се убиваме с пиене ;> Ама така.. Еми явно няма да умирам тая вечер :П
П.С. ее а аз кво да правя като още не съм си купил лак, та камо ли да се лакирам и да съхне.. Аз начи не тряя лягам хаха :>
Дае... на него му предлагаш. Бахти кочовете мръсни сте...