- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво слушате в момента? /Punk, Hardcore ... /
Даааааа бе, ама преди друго разправяше.
Sepultura - Angel
Адски кавър!!!!
(Аааааа, кфа глупост си причиних на ФайърФоксаааа, грозен е :'( )
Saatana vittu perkele hate crew!
Шшшшшт, не така за ФайърФокса
Мерси и за поздрава, пънкославе.
За тебе (Judas Priest - ) Painkiller
отвори устичка...
тавана нещо ме мрази... както се казваше някъде.![]()
Dry Kill Logic - Then you lie!!!
!!!!!!!!!!!!
Walls of Jericho - There is no I in FUCK YOU (убийствено...)
Кфо имаш предвид?! о.О
Хахах нищо :П Бъзикам те че се чудя кво да правя :> И в тоя ред на мисли се сещам че скоро трябва да полегна, че утре един приятел тряя ме кара да си подам документите за книжката.. И то безбожно рано.. В 9 сутринта ://
Е т'ва е стъпка към ранното ставане :>
Anti-Nowhere League - Wet Dream
Ееееех, все прехвърляте вината на някой друг. Приятелят те принуждава, айде айде.
The Rolling Stones - Time Is On My Side (тамън като за 1.20 вечерта.)
А, тфа е мило![]()
Ива.
Ъм... ти?
![]()
Хахах не ве попринцип писането преиначава нещата :П Иначе целта беше да е мило :П
Иначе попринцип Християн ама не отговарям на т'ва гадно име.. Само на Чочо.. И всичките му производни.. Вече какво ли не съм чувал.. Чочи, Чичи, Чечи, Чачи и какво ли още не :П
Хаха Ива е готино именце.. Ама е някво късичко :> хаха :> (добре и тва не звучи много мило.. деа тия буквички винаги са яко буквални :>)
Искаш ли бисквитка?!![]()
Мен ми се доспа. (И като казах, че е мило имах предвид, че наистина е мило)
AFI - God called in sick today
Хахах трима сме чочовците в квартала дето знам.. И ни един не е фашага :> Май ме бъркаш с някой.. Аз фашага никога не съм бил :> И тоя 100% не се е казвал Чочо щото уж се знаеме по тоя квартал :>Първоначално написано от exploitedteen
П.С. Боко може би.. Ама за него се съмнявам щото той е свестно наци.. Другите.. Само 2ма не ги познавам ама едва ли са чочовци :>
Абе не ти ли дойдоха в повече три поста един след друг. Шизофреник.![]()
Нямам папагал, мразя повечето видове фтички.
Свършва ми песента Nevermore - Matricide и лягам, щото ще вземе да тръгне някой слух така като гледам
Лека и мекаУтре като си чуеш алармата на тела/будилника само не се замисляй дали можеш да спиш още, ами направо ставай и се плискай със студена вода.
![]()
Anti-Flag-Turncoat!![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
The Skoidats - Alone
Кой днеска стана първи а? а? а? :>>> А съм станал преди 20 мин и даже се изкъпах(мани.. и тоя ден дойде хах) :> Яко кеф :> Само да не тряяше да излизам след малко :/
А майка ми ей са ме пита кви цигари пуша.. И ще ми вземе кутийка :>> Ебати днеска ще да е яко готин ден :>
Summoning - Beleriand
Нечовешката група просто...
Дуро утроАз станах още преди 30 минути и единствената ми мисъл беше кога пак ще легна. Ама... довечера. Сега ям и отивам да се уча.
Marilyn Manson - Spade
Йеееей, няма да остана стара мома с розово червило и рижава коткааа!!!![]()