- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На приятеля ми му пада
Здравейте. Аз съм на 17, а приятелят ми е на 18 и сме заедно от 9 месеца. И аз и той сме девствени и няколко пъти пробвахме да го направим. Всичко си върви добре, докато не се стигне до същинската част и на него му пада. Пробвали сме около 5 пъти и с по-дълга и с по-къса любовна игра, но не става. Казва, че го боли и затова му пада. Моля ви, дайте ми някакъв съвет, защото много го обичам и искам да помогна както на него така и на мен.
fuck...pi4a e pritesnen !!![]()
Първо, че сигурно е притеснен и второ - ползвате ли презерватив? Опитвайте задължително с презерватив, за да се намали чувствителността при него що-годе, ако тя е проблем. Може и лубрикант да добавите, въпреки, че ти сигурно си достатъчно влажна след по-дълга 'игра'.
Да, винаги с презерватив го правим. Пропуснах да кажа, че когато той е отгоре пък въобще не може, а когато аз съм отгоре успява да влезе малко, но почва да го боли и му пада.
Да не би...еми да. Или му е прекалено голям пениса или ти си по-тясна. Да пробва с пръст ала-бала, за да се отпуснеш максимално.
според мен малко свирене ще събуди звяра
системата е следната. Слагаш една клечка и я облепяш за члена с тиксо. Както с цвете за да не се пречупи ХхахахаХАХ
Сега сериозно. Отпусни гои верно една свирня ще му дойде добре.
Питай го дали не му е стегнат много капута. Ако да - от това е.
2т. системно
И ако е оттова без пресерватив ли трябва да го правим или?
еми да ако е от презерватива го правете без но да си играе повече със теб не от 1-я път да бърза да вкарва.......![]()
и ти се заигравай със пениса му че да не пада толкова бързо
Тфа ми напомня на един виц
"Един младеж (на около вашата възраст ) влиза в аптеката да се оплаква че презерватива му се е скъсал. Та влиза си в аптеката а там както обикновено опашка с пенсионери. Идва неговия ред и почва да бучи на аптекарката
-Ае вие зако сте ми дали презерватив койт се къса е?
Един дядка се обажда от опашката
-Оплачи се и зарад мене че и накланя пишката надолу."
ЕЕЕЕЕЕЕЕх младежта.
Мацко трябва да го възбудиш хубаво. Тъй като съм луд ще ти дам ени сайтове с обяснения какво трябва да се прави и какво въобще се изисква да се прави от момичето и момчето при секс. обаче трябва да се регнеш. Като се регнеш ми прати ено ЛС и ще ти ги дам![]()
![]()
![]()
KAKVO GO BOLI BE MACKAПървоначално написано от Анонимко
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Според мен е много притеснен,случвало ми се е преди време.Ами помогнаха свирките и може би след около 7-8 дни започнахме да правим секс.Така,че споко ще се оправите.
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
axaxaxaПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
stra4en vic
Е как няма да станат!??!!?Първоначално написано от krem4et0
карате ги да се обезкосмяват
да са с нежни ръце и изпилени нокти
да се мажат с всякакви кремове и пръскат с дезодорантчета
и какво ли още не
като 90% от жените почнаха да си падат по този тъп "момченца" нормално е вече да се появяват и дузини "много изнежени"
Щом искате света да е женски, а не мъжки, така ще е!
Първоначално написано от WILD__BOY
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Първоначално написано от WILD__BOY
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Дойни мУ !
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ако си някоя гадна кранта мноо ясно, че шму пада!
след всички неща до тук по темата... моето мнение:
Отпуснете се... музика.. лека светлина... свещи и тн.. да няма напрежение.. по чаша вино напр... масаж.. малко повече романтика няма да ви навреди...
Прочети сатиите в този сайт, смятам че ще ти свършат много добра работа!
SY
az imah sy6tiqt problem pri pyrviqt pyt prosto se pritesnqwah protelkata mi dali mn q boli i mi be6e mn pritesneno no za neq kazah i tova ne6to i nqkak se pootpusnah i ne6tta si stanahapogowori s nego dokato go prawite celuwate se i t.n. i dano stane