.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

На приятеля ми му пада

Здравейте. Аз съм на 17, а приятелят ми е на 18 и сме заедно от 9 месеца. И аз и той сме девствени и няколко пъти пробвахме да го направим. Всичко си върви добре, докато не се стигне до същинската част и на него му пада. Пробвали сме около 5 пъти и с по-дълга и с по-къса любовна игра, но не става. Казва, че го боли и затова му пада. Моля ви, дайте ми някакъв съвет, защото много го обичам и искам да помогна както на него така и на мен.

fuck...pi4a e pritesnen !!

Фей Валънтайн
    Guest
    Първо, че сигурно е притеснен и второ - ползвате ли презерватив? Опитвайте задължително с презерватив, за да се намали чувствителността при него що-годе, ако тя е проблем. Може и лубрикант да добавите, въпреки, че ти сигурно си достатъчно влажна след по-дълга 'игра'.

Guest
    Да, винаги с презерватив го правим. Пропуснах да кажа, че когато той е отгоре пък въобще не може, а когато аз съм отгоре успява да влезе малко, но почва да го боли и му пада.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да не би...еми да. Или му е прекалено голям пениса или ти си по-тясна. Да пробва с пръст ала-бала, за да се отпуснеш максимално.

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    според мен малко свирене ще събуди звяра

системата е следната. Слагаш една клечка и я облепяш за члена с тиксо. Както с цвете за да не се пречупи ХхахахаХАХ

Сега сериозно. Отпусни го и верно една свирня ще му дойде добре.

Супер фен
    Питай го дали не му е стегнат много капута. Ако да - от това е.
    2т. системно

Guest
    И ако е оттова без пресерватив ли трябва да го правим или?

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    еми да ако е от презерватива го правете без но да си играе повече със теб не от 1-я път да бърза да вкарва.......

и ти се заигравай със пениса му че да не пада толкова бързо

Guest
    Тфа ми напомня на един виц
    "Един младеж (на около вашата възраст ) влиза в аптеката да се оплаква че презерватива му се е скъсал. Та влиза си в аптеката а там както обикновено опашка с пенсионери. Идва неговия ред и почва да бучи на аптекарката
    -Ае вие зако сте ми дали презерватив койт се къса е?
    Един дядка се обажда от опашката
    -Оплачи се и зарад мене че и накланя пишката надолу."

ЕЕЕЕЕЕЕЕх младежта.
    Мацко трябва да го възбудиш хубаво. Тъй като съм луд ще ти дам ени сайтове с обяснения какво трябва да се прави и какво въобще се изисква да се прави от момичето и момчето при секс. обаче трябва да се регнеш. Като се регнеш ми прати ено ЛС и ще ти ги дам

Супер фен

Re: На приятеля ми му пада

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте. Аз съм на 17, а приятелят ми е на 18 и сме заедно от 9 месеца. И аз и той сме девствени и няколко пъти пробвахме да го направим. Всичко си върви добре, докато не се стигне до същинската част и на него му пада. Пробвали сме около 5 пъти и с по-дълга и с по-къса любовна игра, но не става. Казва, че го боли и затова му пада. Моля ви, дайте ми някакъв съвет, защото много го обичам и искам да помогна както на него така и на мен.
    KAKVO GO BOLI BE MACKA
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Ше му пада, като не го предразполагаш, така че да се отпусне и да се почувства уверен. Явно той се възбужда, ти се дърпаш пък после като си се навила вече, той се е превъзбудил, притеснил и т.н. Смени схемата на действие просто и ше станат нещата.

Според мен е много притеснен,случвало ми се е преди време.Ами помогнаха свирките и може би след около 7-8 дни започнахме да правим секс.Така,че споко ще се оправите.
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

nadurvi go qko.

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Тфа ми напомня на един виц
    "Един младеж (на около вашата възраст ) влиза в аптеката да се оплаква че презерватива му се е скъсал. Та влиза си в аптеката а там както обикновено опашка с пенсионери. Идва неговия ред и почва да бучи на аптекарката
    -Ае вие зако сте ми дали презерватив койт се къса е?
    Един дядка се обажда от опашката
    -Оплачи се и зарад мене че и накланя пишката надолу."

ЕЕЕЕЕЕЕЕх младежта.
    Мацко трябва да го възбудиш хубаво. Тъй като съм луд ще ти дам ени сайтове с обяснения какво трябва да се прави и какво въобще се изисква да се прави от момичето и момчето при секс. обаче трябва да се регнеш. Като се регнеш ми прати ено ЛС и ще ти ги дам
    axaxaxa stra4en vic

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По-скоро теб трябва да те боли,а не него.Днешните мъже станаха много изнежени бе!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Днешните мъже станаха много изнежени бе!
    Е как няма да станат!??!!?

карате ги да се обезкосмяват

да са с нежни ръце и изпилени нокти

да се мажат с всякакви кремове и пръскат с дезодорантчета

и какво ли още не

като 90% от жените почнаха да си падат по този тъп "момченца" нормално е вече да се появяват и дузини "много изнежени"

Щом искате света да е женски, а не мъжки, така ще е!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    системата е следната. Слагаш една клечка и я облепяш за члена с тиксо. Както с цвете за да не се пречупи ХхахахаХАХ

[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY

[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Дойни мУ !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Guest
    Ако си някоя гадна кранта мноо ясно, че шму пада!

Фен
    Град
    Смолян
    след всички неща до тук по темата... моето мнение:

Отпуснете се... музика.. лека светлина... свещи и тн.. да няма напрежение.. по чаша вино напр... масаж.. малко повече романтика няма да ви навреди...

...

Прочети сатиите в този сайт, смятам че ще ти свършат много добра работа!
    SY

az imah sy6tiqt problem pri pyrviqt pyt prosto se pritesnqwah protelkata mi dali mn q boli i mi be6e mn pritesneno no za neq kazah i tova ne6to i nqkak se pootpusnah i ne6tta si stanaha pogowori s nego dokato go prawite celuwate se i t.n. i dano stane
    Kazano e che starata lubov rajda ne hvashta.....razbrah che e taka ;]!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си