- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На приятеля ми му пада
Това е от притеснение.Кажи му,че трябва да се отпусне и да не мисли за това дали ще го вдигне,защото аз съм сигурна,че всеки следващ път той мисли точно това и става притеснено.Нека се отпусне и да се отдаде на момента,продължавайте да опитвате!![]()
she sa opravqt neshtata imai turpenie kato probvateo she nqkolko puti taka she posvikne i she e 6
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Притеснен е-затова става така
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Изнежени мъже ня. Има мъже и жени. Изнежените се броят към жени.Първоначално написано от krem4et0
И затва че били станали много - ами земи си еби майката . Момичетата като не ни пускате и сте почнали да се лижите едни други и няма време за нас как ня да има повече педераси а? Да ва иба и в лизбийките
......ПРОАЙТЕ С ВИАГРА
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Може би си прекалено тъп и грозен и затва не му става. Може пък приятеля ти да не е гей. Не си ли си се замислял?Първоначално написано от Анонимко
толкова мног опостове и никой да не се сети че може да му има нещо на пишката на тоя.ми нали имаше едно такова положение,дето не се забелва докрая главичката.да не би тва да е.и като се надърви и да го опъва там...да отиде на лекар да се провери ве.или да лусне една 4екия там преди туй,ако проблема е че е прекалено възбуден...
даДАД ДА тва как ше става .Се 1 да кажеш ,че той никога не си е бил чекий??Първоначално написано от stupid`forum
А мацка ела при мен да видиш как няма да ми падне.![]()
А опитвала ли си да му закупиш КРАН и да решите проблемите по някъв начин: )
![]()
?
![]()
![]()