S priateliat mi, s koito sum ot godina pravime kaji rechi redovno sex, vinagi s prezervativ, dokato edin den reshihme da go napravim bez. I tova beshe nai-goliamata greshka koito niakoga sum pravila prez jivota si. Edna greshka, koiato shte promeni jivota mi ot tuk natatuk.
Sluchi se taka che zabremeniah, i veche e kusno za aborti i takiva podobni.
Dekemvri mesec shte triabva da rajdam, kazvat che shte e momichence.
Na 18 sum, priateliat mi na 21. Estestveno roditelite mi znaiat, biaha shokirani kato razbraha. Priateliat mi mnogo mi pomaga i niama turpenie da se rodi bebeto. No puk znam li kakvo shte stane sled kato se rodi, kak shte se durji togava, moje da go otreche, da me izostavi...
Chuvstvam se ujasno, ne moga da poviarvam che sled 2 meseca shte rajdam .Koi bi mogul da si predstavi che shte sum v takava situacia v koiato sum sega. Eto vsichkite mi priatelki shte budat studentki, a az shte buda studentka i gledam dete. I vsichko tova se sluchva zaradi glupostta koitato napravihme s priateliat mi, zaradi onaia vecher kogato go pravihme bez prezervativ.
I kakto poslovicata glasi:"Everything happens for a reason", no taka i ne moga da ia razbera zashto se sluchva taka.
Tolkova mnogo sum plakala i bih dala vsichko za da vurna vremeto nazad i promenia sluchiloto se. No za sujelenie e prekaleno kusno, veche si nauchih uroka. Sega sled 2 meseca shte buda maika, maika na 18 god, koiato shte triabva da se spravia absolutno sama. Mnogo me e strah ot tova kakvo shte se sluchi sled kato rodia, kak shte se durji priateliat mi. Estestveno shte imam nujda ot nego, ta toi e bashtata. Strahuvam se che sled kato rodia toi niama da iska da ima nishto obshto s men i dujeria si, che deteto shte izrastne bez bashta. Strah me e, no az sum si vinovna. Koi bi iskal da bude bashta na 21 god, osobeno maika na 18-nikoi.
Edinstvenoto koeto moga da kaja e NE pravete sez BEZ prezervativ!!!
Napulno seriozno vi govoria, tova koeto napisah ne e niakakva luja.
Radvaite se na jivota, no mislete VINAGI kakvo i kak go pravite. Mislete s glavite si, mislete za postupkite si zashtoto predi da razberete kakvo e stanalo sthe e tvurde kusno.
Nadiavam se nikoi ot vas da ne se ozove na moeto miasto, edva li bihte go iskali, zatova predi da pravite kakvoto i da e bilo pomislete za posledstviata