- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Антивирусна
Здравейте! Искам да питам за антивирусната ми програма. Сега съм с Avast! Версията е 4.6, но то няколко дни ми дава че ключът ми е изтекъл и има нужда от обновяване. Някой може ли да ми каже дали има по-нова версия, линк към нея, евентулно код за регистрация и ... мнението му за програмата. Или да каже някоя друаг антивирусна, като има предвид че компа ми е много скапан...
Е, за какво ти е тази антивирусна? Настройваш добре, който и да е firewall, antivirus не ти трябва.
Ти се изказа!Първоначално написано от Psycho Realm
Въпреки че винаги съм се чудил как аз в продължение на толкова години не съм лепвал вируси без антивирусна и firewall, но това е друга тема... Но ти смяташ ли че след такъв зададен въпрос човека е способен да се опази сам? За да се предпазиш сам се изисква доста опит, интуиция (която се натрупва в следствие на опита).
Иначе бих те посъветвал да си изтеглиш AVG Free Edition, лека е, безплатна е и се update-ва ежедневно. Можеш да я изтеглиш от www.grisoft.com / .net / .org (пробвай не съм сигурен как точно беше).
Ти се изказа!Първоначално написано от Psycho Realm
Въпреки че винаги съм се чудил как аз в продължение на толкова години не съм лепвал вируси без антивирусна и firewall, но това е друга тема... Но ти смяташ ли че след такъв зададен въпрос човека е способен да се опази сам? За да се предпазиш сам се изисква доста опит, интуиция (която се натрупва в следствие на опита).
Иначе бих те посъветвал да си изтеглиш AVG Free Edition, лека е, безплатна е и се update-ва ежедневно. Можеш да я изтеглиш от www.grisoft.com / .net / .org (пробвай не съм сигурен как точно беше).
AVG наистина е добър избор, защото е и лесна за използване. А и пищи като стане гав![]()
Аз съм с Kaspersky и не сам имал никави проблеми. Малко забавя компютара, но поне е сигурна
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Kaspersky ot predi bqh s McAfee ama s neq mi se resva6e kompa kogato si poiska6e i sqkfi tekiva . a dosega kakto sum s kaspersky nqmam problem
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
AVG Pro 7.1 + Firewall![]()
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
мда и аз съм с касперски и нямам никви проблемиПървоначално написано от Bisollini
![]()
Kaspersky е най-добрата! За около няколко месеца бях с NOD 32, но компютърът се напълни със Spyware. Преди като си бях със Kaspersky нямах подобни проблеми. Така че си я качих отново. Kaspersky 6.0 не бави толкова компютъра. Моя си върви перфектно като си имаш напредвид, че не е от най-мощните машинки.
"Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend."
xora kasperski ne pazi ot hakeri da verno ima nekuv haker defense no kvo az li4no sum pronikva daje prez skype e da verno 4e mu dava signal za napadenie no ne me spira![]()
Дъ бест аватар от галерията
eeeee hora az sum s takava i iskam da vi pitam ne6to zna4i namerih si virus i poneje ni6ti4ko ne razbiram ot virusi i antivirusni iskam da vi popitam dali si q ima o6te 6toto sega kato si proverqvam mi ilzliza 4e nqma ama kato vlqza v predi6ni pregledi mi pokazva edin 4erven list i napravo nz!!!helpvaite 6toto az ne razbiram PLLLLLLSSSSSSSSSSПървоначално написано от WILD__BOY
![]()