Ето и моята историйка: Запознах се с нея като първо я харесвах, това бе тази година на 8ми март..но вместо да станем гаджета тя ми каза че аз сам първото момче с което си споделя толкова и че иска да сме си само приятели, но добри..през цялото лято тя беше на морето,тогава станахме доста близки макар и разделени,всъщтност смятам че точно това ни сближи...а сега тя ме чувства като най-добър приятел както и аз нея...но до толкова я обичам че я ревнувам от всеки дори и може би от най-добрият ми приятел и всеки път когато се замисля че тя може да си хване някое момче започва да ми се иска аз да стана гадже с нея,за да го предотвратя..може би ще кажете че сме наистина мн добри приятели и не искам да я загубя затова си въобразявам такива неща..но всъщност тя е моят идеал за момиче и това оказва голямо влияние...тъй като се усещам че наистина искам да ходя с нея ..и все пак ако се примиря някакси и останем само приятели, аз ще търся момиче което е копие на нея и ше го сравнявам с нея и според мен тя винаги ще излиза с нещо напред и ще се отказвам от другото момиче!

Какво ще ме посъветвате да направя? и ви Благодаря предварително