- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да си излея душичката...
Хм..здравейте всички..отдавна не съм пускала тема във този раздел,но сега ми се налага.Няма да разтягам локуми,понеже момчето е регнато във форума..И такам..сичко стана по чата..от нищо стана "нещо" ..слагам го в кавички понеже беше за кратко.Видяхме се след време (на 9 септември беше) ..беше..много хубаво..но логично че сичко има лош край..въпреки че той ми каза,че ме харесва..не го мислех..и когато се видяхме за втори път(след 3 дни-демек сряда) ..помислих че за него е по-добре да сме само приятели при положение че не ме харесва..и реших да му кажа че искам да си останем приятели..казах също че аз не съм го харесала..а излъгах..и сега сме си просто приятели..за огромно мое съжаление се виждаме в училище и ест хич не ми е леко..за него не знам..не си обяснявам само едно нещо..беше ми казал,че изпитва нещо между приятелство и любов но клони към любов..миналия ден го питах какво изпитва..и отговора беше "единствено приятелски чувства..".Боли ме..но няма какво да направя повече.Не е първия,не е и последния(не ми го казвайте,знам го) ..но за мене др няма..та това е накратко..с една дума-края на всичко..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!