- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем ли е това , да си кльощав.
Винаги съм си бил много слаб... 184см ... 65кг
Мислите ли , че трябва специално да си поставям за цел да кача килограми и да работя по този въпрос... и на какво смятате , че ми пречи това.
п.с. май сбърках секцията за тая тема ама карай да върви...
асоциирайте го с момичетата проблема тогавадали окото им избирателно се хваща само по яките копелета
![]()
az vinagi sum haresvala slabi mom4eta taka 4e ot mqo gledna to4ka ne e problem
С фитнеса сичко се оправя![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
ами фитнес , мани ти тая работа.. според мене е досадно въпреки , че ако имах повече маса бих ходил за да ми бъде стегната фигурата иначе не бих се чувствал добре... в момента съм слаб , но ми е стегната.Сега ако почна да ходя на фитнес , което би ми било досадно донякъде и безинтересно... ще стана като Брус Ли да ти личи сяка жила от тялото .. нема що.. смятате ли , че трябва да си го поставям за цел да кача килограми за да имам по-пропорционална фигура
В нашия фитнес има и от двата типа хора. Тия с генетично развита физика които очевидно искат да трупат големи количества фибри, и такива като тебе - кльощавелници ама с хъс и упоритост са постигнали невероятин релефни тела, без да приличат на гардероби. Смятам че и без да ти е заложено генетично можеш да направиш красиво тяло, не е нужно да плашиш хората по улиците и малки дечица да ти викат ШРЕК.
2т. системно
Я първото ми мнение и сякаш случих на тема. Аз самия не се възприемам за нещо повече от обикновен и невзрачен младеж, обаче да ти кажа важно е как ти се усещаш.
Ами пич и аз съм 185 и сам 60 кг, но си се чувствам добре. Не ми личи, че сам 60 кг... изглеждам на по едърАбе добре си си... само това ти казвам!
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
ти не си се подлагал на специална диета, че сега да се страхуваш, че си твърде слаб. мисля, че всеки слаб или не, трябва да се възприеме такъв какъвто е и да не избива комплекси
Радвай се, че си слабИма някой хора дето биха дали всичко за да са слаби
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
не бе аз сигурно мога сравнително лесно с един режим да кача малко кила... но питам как мислите вие отстрани т'ва проблем ли е...
Не се правя , че не ми пука как изглеждам отстрани.
Сигурно ще се чувствам по-добре с малко по пропорционална фигура - да![]()
Несмятам че има проблем в това че си слаб.Въпроса е как се усещаш ти и дали се харесваш така както изглеждаш.Ако ти се харесваш това ще се прехвърли и към другите около теб и мнението им ще рефлектира.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
аз нямам нищо против слабите момчета :P
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Защо всички момчета сте луднали по тия килограми-всички познати блъскат във фитнеса,пият протеини,тровят се с разни глупости...Само и само да "качат" нещо.Не е важно колко тежиш,а как изглеждаш като цяло.Ако не си харесваш фигурата-тренирай,ама по мои наблюдения,като почне да се обажда ЕГН-то със сигурност ще качиш нещо излишно,а отслабването е по-трудно.Освен това дори да направиш маса,като спреш да тренираш ще си върнеш първоначалния вид(поне с баща ми и с двама мои приятели така стана-спряха тренировките и се спаружиха)Мускулите не са най-важното(поне за мен),много "яките" ми изглеждат заплашително и не се чуствам комфортно с разни гардероби.
true, true... =D>Първоначално написано от Анонимко
Фитнеса отдавна се е превърнал в място дето не се тренира, а се мерят мускули /и евентуално пишки/, а фитнес маняците в безмозъчни анаболни кретени.
Аз мисля,че не трябва да предприемаш нищо по въпроса,ако си в teen-възрастта,а ти най вероятно си,като поотраснеш още малко ще започнеш да се пооформяш.Така,че споко.
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Не се чувстваш комфортно,ама ако се наложи нещо,тоя гардероб ще те отърве.Пък и няма нищо лошо да се тренира,защото спортът е здраве,по-добре ли е да стоиш вкъщи,да киснеш по форумите и нищо да не правиш полезно.А пък от такива некомпетентни мнения фитнеса в кво се бил превърнал ползва няма,тва са хора,които са стъпвали в фитнес зала 4-5 пъти,какво може да знаете вие мн ми е интересно.Там се изисква дисциплина,строг хранителен режим,постоянство и още куп неща.А относно тва з кой как изглежда,сравни ми едно хилаво момченце с едно мн добре изглеждащо и стегнато момче,е кое предпочиташ?Първоначално написано от tX
Ти що реши, че аз не спортувам ?Първоначално написано от doky
![]()
В интерес на истината това по което съм се запалил, една много малка грешка може да ти коства живота, или най-малкото да си счупиш нещо.
За това не ми говори за дисциплина във фитнеса.![]()
xax za tva ot gore se 6eguvam... az sum 1.85 -65 kg ne se aresvam ama skoro 6e se pooprava![]()
EM AZ HARESVAM "PO-QKITE KOPELETA" I GI PREDPO4ITAM PRED NQKOI KLIO6TIOVCI![]()
Момиче съм ! ! !
И кво е това ултра опасно нещо? Караш скейт нали?Първоначално написано от tX
Влезте в фитнес зала па тогава ми говорете че не се тренирало.
2т. системно
kolkoto i da trenirash ako si grozen , pak si ostavash groznik![]()
ае само да не ми минават момичетата с номера "не харесваме мускулестите",тука не става въпрос да си като Coleman (8 пъти мистър Олимпия) целта на фитнеса е на 1-во място да се харесваш ти , а покрай това и другите ще те харесат.така че ако не се чувстваш добре с тия 65 килца почни фитнес-ти си висок и ще направиш яко тяло.и спокойно-не ги слушай повечето "разбрачи"-за 1 -2 години няма опастност да станеш хипер як![]()
Фитнеса е средство с което да заличаваш недостатъците си-ако тренираш има опасност единствено да започнеш да се харесваш,и да започнат да те харесват.Моя съвет(фитнеса е една от причините сутрин да ставам с кеф) е да не се замисляш за така известната" Химия".Фитнесът е мания,начин на живот!
не мисля че е проблем жив пример е Боян от Big Brother 3 слаб е но е мн готин на мен лично мн ми харесва
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Аз съм 181см. и тежа 70 кила ... абе добре ми е![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.