.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Проблем ли е това , да си кльощав.

Винаги съм си бил много слаб... 184см ... 65кг
    Мислите ли , че трябва специално да си поставям за цел да кача килограми и да работя по този въпрос... и на какво смятате , че ми пречи това.

п.с. май сбърках секцията за тая тема ама карай да върви...
    асоциирайте го с момичетата проблема тогава дали окото им избирателно се хваща само по яките копелета

vility
    Guest
    az vinagi sum haresvala slabi mom4eta taka 4e ot mqo gledna to4ka ne e problem

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    С фитнеса сичко се оправя
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Guest
    ами фитнес , мани ти тая работа.. според мене е досадно въпреки , че ако имах повече маса бих ходил за да ми бъде стегната фигурата иначе не бих се чувствал добре... в момента съм слаб , но ми е стегната.Сега ако почна да ходя на фитнес , което би ми било досадно донякъде и безинтересно... ще стана като Брус Ли да ти личи сяка жила от тялото .. нема що.. смятате ли , че трябва да си го поставям за цел да кача килограми за да имам по-пропорционална фигура

Супер фен
    В нашия фитнес има и от двата типа хора. Тия с генетично развита физика които очевидно искат да трупат големи количества фибри, и такива като тебе - кльощавелници ама с хъс и упоритост са постигнали невероятин релефни тела, без да приличат на гардероби. Смятам че и без да ти е заложено генетично можеш да направиш красиво тяло, не е нужно да плашиш хората по улиците и малки дечица да ти викат ШРЕК.
    2т. системно

Я първото ми мнение и сякаш случих на тема. Аз самия не се възприемам за нещо повече от обикновен и невзрачен младеж, обаче да ти кажа важно е как ти се усещаш.

Фен
    Град
    Варна
    Ами пич и аз съм 185 и сам 60 кг, но си се чувствам добре. Не ми личи, че сам 60 кг... изглеждам на по едър Абе добре си си... само това ти казвам!
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Мега фен Аватара на iiirish
    ти не си се подлагал на специална диета, че сега да се страхуваш, че си твърде слаб. мисля, че всеки слаб или не, трябва да се възприеме такъв какъвто е и да не избива комплекси

Фен
    Град
    Варна
    Радвай се, че си слаб Има някой хора дето биха дали всичко за да са слаби
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Guest
    не бе аз сигурно мога сравнително лесно с един режим да кача малко кила... но питам как мислите вие отстрани т'ва проблем ли е...

Не се правя , че не ми пука как изглеждам отстрани.
    Сигурно ще се чувствам по-добре с малко по пропорционална фигура - да

Повече от фен
    Град
    Луната
    Несмятам че има проблем в това че си слаб.Въпроса е как се усещаш ти и дали се харесваш така както изглеждаш.Ако ти се харесваш това ще се прехвърли и към другите около теб и мнението им ще рефлектира.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Фен
    Град
    У Нас!
    Аз съм 190 висок и съм 86кг,бях 62 преди да започна с фитнеса.Ами кво да ти кажа,много по-добре ще се почувстваш,когато достигнеш нормалните за ръста си килограми,давай смело с фитнеса

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    аз нямам нищо против слабите момчета :P
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Guest
    Защо всички момчета сте луднали по тия килограми-всички познати блъскат във фитнеса,пият протеини,тровят се с разни глупости...Само и само да "качат" нещо.Не е важно колко тежиш,а как изглеждаш като цяло.Ако не си харесваш фигурата-тренирай,ама по мои наблюдения,като почне да се обажда ЕГН-то със сигурност ще качиш нещо излишно,а отслабването е по-трудно.Освен това дори да направиш маса,като спреш да тренираш ще си върнеш първоначалния вид(поне с баща ми и с двама мои приятели така стана-спряха тренировките и се спаружиха)Мускулите не са най-важното(поне за мен),много "яките" ми изглеждат заплашително и не се чуствам комфортно с разни гардероби.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защо всички момчета сте луднали по тия килограми-всички познати блъскат във фитнеса,пият протеини,тровят се с разни глупости...Само и само да "качат" нещо.Не е важно колко тежиш,а как изглеждаш като цяло.Ако не си харесваш фигурата-тренирай,ама по мои наблюдения,като почне да се обажда ЕГН-то със сигурност ще качиш нещо излишно,а отслабването е по-трудно.Освен това дори да направиш маса,като спреш да тренираш ще си върнеш първоначалния вид(поне с баща ми и с двама мои приятели така стана-спряха тренировките и се спаружиха)Мускулите не са най-важното(поне за мен),много "яките" ми изглеждат заплашително и не се чуствам комфортно с разни гардероби.
    true, true... =D>
    Фитнеса отдавна се е превърнал в място дето не се тренира, а се мерят мускули /и евентуално пишки/, а фитнес маняците в безмозъчни анаболни кретени.

Аз мисля,че не трябва да предприемаш нищо по въпроса,ако си в teen-възрастта,а ти най вероятно си,като поотраснеш още малко ще започнеш да се пооформяш.Така,че споко.
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от tX
    true, true... =D>
    Фитнеса отдавна се е превърнал в място дето не се тренира, а се мерят мускули /и евентуално пишки/, а фитнес маняците в безмозъчни анаболни кретени.
    Не се чувстваш комфортно,ама ако се наложи нещо,тоя гардероб ще те отърве.Пък и няма нищо лошо да се тренира,защото спортът е здраве,по-добре ли е да стоиш вкъщи,да киснеш по форумите и нищо да не правиш полезно.А пък от такива некомпетентни мнения фитнеса в кво се бил превърнал ползва няма,тва са хора,които са стъпвали в фитнес зала 4-5 пъти,какво може да знаете вие мн ми е интересно.Там се изисква дисциплина,строг хранителен режим,постоянство и още куп неща.А относно тва з кой как изглежда,сравни ми едно хилаво момченце с едно мн добре изглеждащо и стегнато момче,е кое предпочиташ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от doky
    true, true... =D>
    Не се чувстваш комфортно,ама ако се наложи нещо,тоя гардероб ще те отърве.Пък и няма нищо лошо да се тренира,защото спортът е здраве,по-добре ли е да стоиш вкъщи,да киснеш по форумите и нищо да не правиш полезно.А пък от такива некомпетентни мнения фитнеса в кво се бил превърнал ползва няма,тва са хора,които са стъпвали в фитнес зала 4-5 пъти,какво може да знаете вие мн ми е интересно.Там се изисква дисциплина,строг хранителен режим,постоянство и още куп неща.А относно тва з кой как изглежда,сравни ми едно хилаво момченце с едно мн добре изглеждащо и стегнато момче,е кое предпочиташ?
    Ти що реши, че аз не спортувам ?
    В интерес на истината това по което съм се запалил, една много малка грешка може да ти коства живота, или най-малкото да си счупиш нещо.
    За това не ми говори за дисциплина във фитнеса.

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София

xax za tva ot gore se 6eguvam... az sum 1.85 -65 kg ne se aresvam ama skoro 6e se pooprava

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    EM AZ HARESVAM "PO-QKITE KOPELETA" I GI PREDPO4ITAM PRED NQKOI KLIO6TIOVCI

Момиче съм ! ! !

Супер фен
    В интерес на истината това по което съм се запалил, една много малка грешка може да ти коства живота, или най-малкото да си счупиш нещо.
    За това не ми говори за дисциплина във фитнеса.
    И кво е това ултра опасно нещо? Караш скейт нали? Влезте в фитнес зала па тогава ми говорете че не се тренирало.
    2т. системно

Мега фен
    Град
    Utopia..
    kolkoto i da trenirash ako si grozen , pak si ostavash groznik

freeque
    Guest

fitness

ае само да не ми минават момичетата с номера "не харесваме мускулестите",тука не става въпрос да си като Coleman (8 пъти мистър Олимпия) целта на фитнеса е на 1-во място да се харесваш ти , а покрай това и другите ще те харесат.така че ако не се чувстваш добре с тия 65 килца почни фитнес-ти си висок и ще направиш яко тяло.и спокойно-не ги слушай повечето "разбрачи"-за 1 -2 години няма опастност да станеш хипер як
    Фитнеса е средство с което да заличаваш недостатъците си-ако тренираш има опасност единствено да започнеш да се харесваш,и да започнат да те харесват.Моя съвет(фитнеса е една от причините сутрин да ставам с кеф) е да не се замисляш за така известната" Химия".Фитнесът е мания,начин на живот!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    не мисля че е проблем жив пример е Боян от Big Brother 3 слаб е но е мн готин на мен лично мн ми харесва
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Аз съм 181см. и тежа 70 кила ... абе добре ми е
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си