.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    И ти какво - искаш да си по - якичък за да сваляш мацки ли? Защото ако е така, хуквай към фитнеса. Доста голям процент от момичетата си падат по мускулести мъжаги. Пък и ако тренираш усърдно и спазваш режима ще си моделираш тялото.
    Лично аз мисля, че не трябва да се променяш. Ако тръгнеш да качваш килограми, само за да се харесаш на тоя или оня... Ако самият ти се чустваш некомфортно - направи всичко възможно. Но не се променяй заради някой друг...
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защо всички момчета сте луднали по тия килограми-всички познати блъскат във фитнеса,пият протеини,тровят се с разни глупости...Само и само да "качат" нещо.Не е важно колко тежиш,а как изглеждаш като цяло.Ако не си харесваш фигурата-тренирай,ама по мои наблюдения,като почне да се обажда ЕГН-то със сигурност ще качиш нещо излишно,а отслабването е по-трудно.Освен това дори да направиш маса,като спреш да тренираш ще си върнеш първоначалния вид(поне с баща ми и с двама мои приятели така стана-спряха тренировките и се спаружиха)Мускулите не са най-важното(поне за мен),много "яките" ми изглеждат заплашително и не се чуствам комфортно с разни гардероби.
    Доста вярно. Евала,че има и момичета с твоето мислене.

И аз ходя на фитнес,но не за да правя мускули,а по-скоро да подържам форма,тъй като едно време играехме мачове всеки ден,карахме велосипеди и така нататък,а сега няма време за такива неща и фитнеса е единствения начин да "спортувам". От друга страна съм слаб (не кльощав,но не и мускулест) и принципно имам желание малко да си оформя тялото. Но нямам някаква мания да правя мускули,да изглеждам като охранител на дискотека,да си меря мускулите с тоя и оня. Но е пълно с идиоти,които ходят точно с тази цел на фитнес. Да се хвалят колко вдигат от лежанка и да показват бицепси и трицепси наляво-надясно. А като стане някъде бой първи бягат и се покриват

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    kolkoto i da trenirash ako si grozen , pak si ostavash groznik
    Много точно Като си рапон в лицето,колкото и мускули да направиш,ебати тялото да изваяш...пак си оставаш грозен Между другото по фитнес залите тея най-яките,най-мускулестите почти всичките са некви пълни рапони във физиономията.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защо всички момчета сте луднали по тия килограми-всички познати блъскат във фитнеса,пият протеини,тровят се с разни глупости...Само и само да "качат" нещо.Не е важно колко тежиш,а как изглеждаш като цяло.Ако не си харесваш фигурата-тренирай,ама по мои наблюдения,като почне да се обажда ЕГН-то със сигурност ще качиш нещо излишно,а отслабването е по-трудно.Освен това дори да направиш маса,като спреш да тренираш ще си върнеш първоначалния вид(поне с баща ми и с двама мои приятели така стана-спряха тренировките и се спаружиха)Мускулите не са най-важното(поне за мен),много "яките" ми изглеждат заплашително и не се чуствам комфортно с разни гардероби.
    true, true... =D>
    Фитнеса отдавна се е превърнал в място дето не се тренира, а се мерят мускули /и евентуално пишки/, а фитнес маняците в безмозъчни анаболни кретени.
    ам..не съм съгласна с вас..който има желание-нека си тренира,без значение по какъф предлог го прави.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Проблема на фитнеса според мен е , че е мн вманиачаваща работа за някои хора , даже не знам за ко друго да си приказвам с тях освен за това , че и не спират да говорят за него. Иначе е хубаво хората да се насочват към фитнеса отколкото към трева , цигари и тн. , защото 2те са много несъвместими. Аз лично тренирам кикбокс за да се чувствам по-жив и гъвкав , пък и по ми харесва самото чувство след тренировката, много по изморително е.
    Иначе ти можеш да съчетаеш фитнеса и с плуване или само плуване , пак много хубав и полезен за тялото спорт
    CoNcEnTrAtE !!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Еми .. на мен слабите ми харесват

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

и на мене ми харесват слаби момчета

Еми ако си представя , че съм момиче и гаджето ми да пада от първия майски полъх ... нее , тряя момчето да е по-едро от момичето , няма значение колко ,разбира се .. но това си е мое мнение , като момче де :П
    CoNcEnTrAtE !!!

FiRe_LaDy
    Guest
    Padam si po slabichkite.I spored men ne vijdam kyv e problema.Takav si .. i po debel da stanesh vse shte si ti.

Re: Проблем ли е това , да си кльощав.

Цитирай Първоначално написано от liubovta_e_bolest
    Винаги съм си бил много слаб... 184см ... 65кг
    Мислите ли , че трябва специално да си поставям за цел да кача килограми и да работя по този въпрос... и на какво смятате , че ми пречи това.

п.с. май сбърках секцията за тая тема ама карай да върви...
    асоциирайте го с момичетата проблема тогава дали окото им избирателно се хваща само по яките копелета
    Ако имаш мерак.. добре ще е да качиш.

П.С. И приятеля ми е на същите ти мерки. Аз специално не обичам слаби момчета, но просто така се случиха нещата, но има момичета които ги харесват. Айде късмет.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    България
    Според мен е проблем , ДА!Защото едно е да си слаб ,а друго е да си клъощав.Не е чак толкова хубавао.И , да , може да си поставиш за цел да напанееш малко.Поне малко.Защото така ще подсилиш и организмът си!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    za problem ne e....ako ti se haresvash,ot kakvo znachenie e mnenieto na drugite?

Виж какво момче...с това,което ще ти кажа нямам за цел да те отчайвам или нещо подобно...казвам само факти...никакви лични преценки...ТИ не си слаб...ти си мършав...може да ти прозвучи малко груба оценка но истината е че ти не си нормален човек.....за твоят ръст трябва да си минимум 80 килограма....освен това недеи да слушаш сичките тъпи патки...дето не харесвали "мускулестите" момчета...щото в ограничените им мозъци се е лепнало едно изображение на някоя 110 килограмова назобена мутра и за тях следователно всички "мускулести" са задължително такива "гърдероби"...това че в последно време тенденцията в наща лай***а страна е броят на слабите(т.е. клйощавите) и дебелите да се увеличава не трябва да те успокоява...напротив.трябва да те амбицира да те нахъсва да се промениш...да не бъдеш просто поредната мърша...а да се гордееш с тялото ти знаейки,че си се трудил много за да постигнеш резултатите .... а наи-малкото пък да се притесняваш,че ако отидеш на зала да тренираш bodybuilding ще станеш много голям изруд...повярвай ми това е толкова малко вероятно да стане(особено за ектоморф,какъвто си ти...или Hardgainer ако предпочиташ англииски термини)че тези които са го постигнали се броят на пръсти ...така че поемаи смело по пътя към perfection-a...и ще видиш,че единственото,което мойе да ти се случи в залата,е прогресът и също така ще усетиш как се увличаш...защото няма човек...който след като е постигнал целите си в залата...да се е отказал от нея...напротив те продължават..поставяйки се и постигайки се по високи цели и съответно резултати...мога да ти пиша и до утре но трябва да ходя да ям...така че ако прочетеш това и то ти отвори очите питаи каквото искаш и с удоволствие ще ти отговоря...освен това има и други "мускулести" момчета в тоя форум така че има кои да ти отговори....
    I Am A BiG BaD MUJU

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DaBigBadMUJU
    Виж какво момче...с това,което ще ти кажа нямам за цел да те отчайвам или нещо подобно...казвам само факти...никакви лични преценки...ТИ не си слаб...ти си мършав...може да ти прозвучи малко груба оценка но истината е че ти не си нормален човек.....за твоят ръст трябва да си минимум 80 килограма....освен това недеи да слушаш сичките тъпи патки...дето не харесвали "мускулестите" момчета...щото в ограничените им мозъци се е лепнало едно изображение на някоя 110 килограмова назобена мутра и за тях следователно всички "мускулести" са задължително такива "гърдероби"...това че в последно време тенденцията в наща лай***а страна е броят на слабите(т.е. клйощавите) и дебелите да се увеличава не трябва да те успокоява...напротив.трябва да те амбицира да те нахъсва да се промениш...да не бъдеш просто поредната мърша...а да се гордееш с тялото ти знаейки,че си се трудил много за да постигнеш резултатите .... а наи-малкото пък да се притесняваш,че ако отидеш на зала да тренираш bodybuilding ще станеш много голям изруд...повярвай ми това е толкова малко вероятно да стане(особено за ектоморф,какъвто си ти...или Hardgainer ако предпочиташ англииски термини)че тези които са го постигнали се броят на пръсти ...така че поемаи смело по пътя към perfection-a...и ще видиш,че единственото,което мойе да ти се случи в залата,е прогресът и също така ще усетиш как се увличаш...защото няма човек...който след като е постигнал целите си в залата...да се е отказал от нея...напротив те продължават..поставяйки се и постигайки се по високи цели и съответно резултати...мога да ти пиша и до утре но трябва да ходя да ям...така че ако прочетеш това и то ти отвори очите питаи каквото искаш и с удоволствие ще ти отговоря...освен това има и други "мускулести" момчета в тоя форум така че има кои да ти отговори....
    Еххх добре че има хора където да пишат вместо мене когато ме мързи . Сички лигли си мислят че влезеш ли в фитнес два три месеца и пиеш ли протеин ще станеш капитан америка и ще тряба да те превозват с камион. То ако така ставаше сички щяхме да сме културисти.
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    Радвай се, че си слаб Има някой хора дето биха дали всичко за да са слаби
    taka e

ми аз съм 176 и съм 65 кг....чувствам си са идеално
    колкото до въпроса за фитнеса..тва е тъпотия
    просто ходят там некфи комплексари и си мислят че с тия големите
    ръце ( вече скийй аз иам 45 ръка ... ихаааа) ше избият другите си недостатъци
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Супер фен
    ако искаш да знаеш точно момчето което харесвам е с твоите размери според мен не ти пречи но ако искаш да се промениш ходи на фитнес,вдигай тежести,прави лицеви опори и пр.

бе аз си се чувствам идиалну...тва е важното
    пък и за кво да ходя фитнес...с тея дрехи които нося никфи мускули
    нема си личат... а и както казах тва си е избиване на комплекси
    тва че има там некфи мускули и вече си мисли че е непобедим....
    един такъф ако ти се изпречи ... некой голям камък или един прът 4х4
    и да ги видим тея мускули
    Аdmin-Coki:

Супер фен
    Друго си е да имаш 20 юзербара в подписа - е тва е гъзария.
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Друго си е да имаш 20 юзербара в подписа - е тва е гъзария.
    мдааа бате...голем фен съм......
    ма да земем да спрем да спамим вече топика ли??
    Аdmin-Coki:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си