.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: za6to

anonimno112
    Guest

za6to

Здравейте!Искам да споделя и моята история надявам се да ми помогнете!Благодаря предварително!Аз съм на седемнадесет години имам приятел на 22.Той учи вв Велико Търново и както предполагате връзката ни трябва да приключи не по мое желание естествено.Аз съм от друг град по точно той дойде да работи тук.Бяхме колеги.ТОй имаше сериозна връзка преди мен!Около 2 години,но на един банкет ...се целунахме и така започна нашия романс.МНого искам да бъда с него и за напред,но той ...майче не Както и да е проблемът не е в това,проблема е че той се държи ужасно в момента,защото да ни било по лесно като се разделим в края на октомври.реших да ви пиша и се надявам някой да ми даде съвет как да го накарам да продължим вразката си след края на месеца.Искам да бъда с него!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Dano sym edinstvenata koqto ne razbra mnogo mnogo kakvo vsyshnost se e sluchilo.. Zashto trqbva da prikluchi vryzkata v kraq na meseca? Zaradi fakta che toi uchi vyv Veliko Tyrnovo? Ili zashtoto ne te obicha? I ti iskash da go nakarash da ostane s teb vypreki vsichko.. no koe e vsichko? I koq e prechkata? :P

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Той отива да учи и иска да късат до колкото разбрах о.О
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Не можеш да обедиш един човек, който не иска да поддържа връзка от разтояние да продължи. За такава връзка се иска прекалено много желание, любов и вяра. Никак не е лесно.. От опит го казвам. Ако той няма желание и вяра и ако не те обича достатачно няма как да стане..

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от Nightmare
    Не можеш да обедиш един човек, който не иска да поддържа връзка от разтояние да продължи. За такава връзка се иска прекалено много желание, любов и вяра. Никак не е лесно.. От опит го казвам. Ако той няма желание и вяра и ако не те обича достатачно няма как да стане..
    Мн правилно
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на koalka
    Какво да ти кажа...ако той не те обича няма как да си с него...една връзка се състои от двама души,а той явно няма чувства.Не можеш да го накараш насила да бъде с теб.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: za6to

Цитирай Първоначално написано от anonimno112
    Здравейте!Искам да споделя и моята история надявам се да ми помогнете!Благодаря предварително!Аз съм на седемнадесет години имам приятел на 22.Той учи вв Велико Търново и както предполагате връзката ни трябва да приключи не по мое желание естествено.Аз съм от друг град по точно той дойде да работи тук.Бяхме колеги.ТОй имаше сериозна връзка преди мен!Около 2 години,но на един банкет ...се целунахме и така започна нашия романс.МНого искам да бъда с него и за напред,но той ...майче не Както и да е проблемът не е в това,проблема е че той се държи ужасно в момента,защото да ни било по лесно като се разделим в края на октомври.реших да ви пиша и се надявам някой да ми даде съвет как да го накарам да продължим вразката си след края на месеца.Искам да бъда с него!!
    Prosto moje bi mom4eto ne iska da e s teb i za tova taka e formuliral vyprosa

Нещо не ми е ясно. Как така трябва да скъсате конкретно в края на октомври? Ами ако ще късате направете го веднага, а ако не искате, може да си поддържате връзката и от разстояние или оне докато полека отшуми ( защото разстоянието прави точно това, но поне раздялата не е толкова болезнена).
    А ако пичът се държи кофти още сега, колкото и да искаш да си с него, по-добре си тръгни първа, а недей да се молиш за внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си