Здравейте!Искам да споделя и моята история надявам се да ми помогнете!Благодаря предварително!Аз съм на седемнадесет години имам приятел на 22.Той учи вв Велико Търново и както предполагате връзката ни трябва да приключи не по мое желание естествено.Аз съм от друг град по точно той дойде да работи тук.Бяхме колеги.ТОй имаше сериозна връзка преди мен!Около 2 години,но на един банкет ...се целунахме и така започна нашия романс.МНого искам да бъда с него и за напред,но той ...майче неКакто и да е проблемът не е в това,проблема е че той се държи ужасно в момента,защото да ни било по лесно като се разделим в края на октомври.реших да ви пиша и се надявам някой да ми даде съвет как да го накарам да продължим вразката си след края на месеца.Искам да бъда с него!!
![]()
Dano sym edinstvenata koqto ne razbra mnogo mnogo kakvo vsyshnost se e sluchilo.. Zashto trqbva da prikluchi vryzkata v kraq na meseca? Zaradi fakta che toi uchi vyv Veliko Tyrnovo? Ili zashtoto ne te obicha? I ti iskash da go nakarash da ostane s teb vypreki vsichko.. no koe e vsichko? I koq e prechkata? :P
Той отива да учи и иска да късат до колкото разбрах о.О
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не можеш да обедиш един човек, който не иска да поддържа връзка от разтояние да продължи. За такава връзка се иска прекалено много желание, любов и вяра. Никак не е лесно.. От опит го казвам. Ако той няма желание и вяра и ако не те обича достатачно няма как да стане..
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Мн правилноПървоначално написано от Nightmare
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Какво да ти кажа...ако той не те обича няма как да си с него...една връзка се състои от двама души,а той явно няма чувства.Не можеш да го накараш насила да бъде с теб.
Prosto moje bi mom4eto ne iska da e s teb i za tova taka e formuliral vyprosaПървоначално написано от anonimno112
Нещо не ми е ясно. Как така трябва да скъсате конкретно в края на октомври? Ами ако ще късате направете го веднага, а ако не искате, може да си поддържате връзката и от разстояние или оне докато полека отшуми ( защото разстоянието прави точно това, но поне раздялата не е толкова болезнена).
А ако пичът се държи кофти още сега, колкото и да искаш да си с него, по-добре си тръгни първа, а недей да се молиш за внимание.