Цитирай Първоначално написано от doky
Цитирай Първоначално написано от tX
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Защо всички момчета сте луднали по тия килограми-всички познати блъскат във фитнеса,пият протеини,тровят се с разни глупости...Само и само да "качат" нещо.Не е важно колко тежиш,а как изглеждаш като цяло.Ако не си харесваш фигурата-тренирай,ама по мои наблюдения,като почне да се обажда ЕГН-то със сигурност ще качиш нещо излишно,а отслабването е по-трудно.Освен това дори да направиш маса,като спреш да тренираш ще си върнеш първоначалния вид(поне с баща ми и с двама мои приятели така стана-спряха тренировките и се спаружиха)Мускулите не са най-важното(поне за мен),много "яките" ми изглеждат заплашително и не се чуствам комфортно с разни гардероби.
true, true... =D>
Фитнеса отдавна се е превърнал в място дето не се тренира, а се мерят мускули /и евентуално пишки/, а фитнес маняците в безмозъчни анаболни кретени.
Не се чувстваш комфортно,ама ако се наложи нещо,тоя гардероб ще те отърве.Пък и няма нищо лошо да се тренира,защото спортът е здраве,по-добре ли е да стоиш вкъщи,да киснеш по форумите и нищо да не правиш полезно.А пък от такива некомпетентни мнения фитнеса в кво се бил превърнал ползва няма,тва са хора,които са стъпвали в фитнес зала 4-5 пъти,какво може да знаете вие мн ми е интересно.Там се изисква дисциплина,строг хранителен режим,постоянство и още куп неща.А относно тва з кой как изглежда,сравни ми едно хилаво момченце с едно мн добре изглеждащо и стегнато момче,е кое предпочиташ?
Ти що реши, че аз не спортувам ?
В интерес на истината това по което съм се запалил, една много малка грешка може да ти коства живота, или най-малкото да си счупиш нещо.
За това не ми говори за дисциплина във фитнеса.