.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85

Тема: троиките

Голям фен
    За....Бих пробвала и с 2 момичета и с 2 момчета

Супер фен
    Бреййй изумен съм. Доста разкрепостена младеж
    2т. системно

Фен
    Град
    out of the reality
    Амии на този етап не бих.По нататък ако ми се прииска ще сме 2 момичета и едно момче
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    Nikoga ne bih si Delil Gadjeto s Drug .
    нее задалжително да делиш нечие гадже.

Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Ами нито за, нито против съм.Лично мен не ме влече и не смятам и да го правя.
    и аз съм на това мнение
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CHOKITO
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    Nikoga ne bih si Delil Gadjeto s Drug .
    нее задалжително да делиш нечие гадже.
    Може гаджето ти да те подели тебе с друг .
    2т. системно

Forslor
    Guest
    ЗА единствено ако са две жени ,иначе 1 жена и 2 - ма мъже пе*ерастка работа .

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Хубаво нещо са тройките. Правила съм с 1 момиче и едно момче... Много е яко, стига да няма двойка гаджета там, че ще се ревнуват после...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    ЗА съм, ама е най-добре да не е с близки хора 6ото е по-6ит. Аз праих 1път с две мом4ета и 1 път с момче и момиче и първото ми хареса повече )
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

ami vinagi sym iskal da probvam...i sym bil na pyt de ama ama ne6to se obyrka togava...TA AZ SYM ZAA de
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Ами аз сам правила тройка с 2 момчета,но не ми харесва и не бих повторила...
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kotetoto
    Ахааам с две момчета- едното дето те ебе и другото в огледалото а?
    ХАХАХАХААХ лягай си ма курво

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от Kotetoto
    Ахааам с две момчета- едното дето те ебе и другото в огледалото а?
    ХАХАХАХААХ лягай си ма курво
    ХАХхаХХАххХхаххахахХАХахХ АХХА кефиш ма е манякк...ма не стиае знаиш ли момичето може да е искала само да пробва
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Guest
    Тройките на се нещо извратено и всеки млад човек е хубаво да опита и от таз наслада

аз съм го правила с 2 момчета.нямаше такова преживяване...супер беше

Не съм против тройките и не съдя хората, които ги практикуват, но аз лично на този етап нямам желание да правя. Имала съм възможности, но съм отказвала категорично.

Нямам абсолютно нищо против тройките ! Наистина явно е готино усещането ,но все пак аз вече казах в други теми ,много обичам приятелката си и не бих я делил с никой . Ако тя има желание няма да я спра ,но иначе аз да предложа да се включим в тройка ,никога

Guest
    хахаххаах. ХАХАХХАХАХАХАХАХ А ХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА ХХАХАХАХАХХХХХХААХХАХАХА

Ти си мъж путка ве. Ти си от тези които се прекланят пред приятелките си. Ти си нищо. Ако ти каже че отива да се ебе със съседа ти ще кажеш ок. Ако каже че отива да се ебе с Коня Албена отвънка ти ще вдигнеш ръце. Ако ти каже Ами лижи ме ти ще я лижеш. ХАХАХАХХАХА ТИ НЕ СИ ПРОСТО ЧАСТ ОТ ГАВРАТА, ТИ СИ ПРОСТ!!!

Guest
    Това бяха само примери недей ги взема навътре.
    Става въпрос че си изцяло зависим от жена си и й се кланяш като най големия глупак. Земи са замисли че ще й писне по някое време и ще те зареже

az li4no sum probvala i dvata varianta i dvata mi haresaha,no kato se ima pred i fakta 4e sum bi seksualna se6tate se koe mi haresva pove4e!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от VORTEX
    az li4no sum probvala i dvata varianta i dvata mi haresaha,no kato se ima pred i fakta 4e sum bi seksualna se6tate se koe mi haresva pove4e!
    Поглрднато реално именно защото си бисексуална не е много лесно да разберем кое ти е харесало повече... Защото ако не се лъжа бисексуалните(към които май спадам и аз) изпитват удоволствие от секса и с двата пола... Така че хич не е ясно кое ти е харесало повече...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    сигурно ше ви изненадам ама и аз сам ЗА: две моми4ета и едно момче

аз лично съм за тройките.кефят ме повече тройки с 2 момичета и 1 момче.а няма и нищо лошо ако са само момичета. аз все още не съм опитвала но мисля да го направя в най-скоро време

Супер фен
    аз съм ЗА тройките - 2 моми4ета с 1 момче яко е :P

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Фен
    Град
    ruse
    Qko takoz :P Bih probvala.Tva e ne6to kat predizvikatelstvo,a az obi4am predizvikatelstvata i raznoobrazieto sy6to. \/ :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си