- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- троиките
abe to za tva seki si ima razli4no mnenie i moeto e 4e ne me kefi koi zn kolko i ne mislq da go pravq
az sam za- s 2 momi4eta estestveno![]()
ela da razberesh :P
АЗ ПЪК СЪМ ЗА ДВОЙКИТЕ С ДВЕ МОМИ4ЕТА !!!!!!!/напълно сериозно/ АИДЕ КУФЕЙТЕ!!!!!
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
ЗАААААААААААААААААААААААА АААААААААААА!Май съм и за двете.100000000000000000000000 % за 2 МОМИЧЕТа и АЗ![]()
Ами май всички са за и аз ше кажа за...В смисъл най-натурално ми изглежда 2 момичета и 1 момче,както си го правят по филмите и май така е най-разпространено да се прави!Друго малко гейско ми се вижда,в смисъл не е естетическо издържано,но пак става!Все пак познавам бисексуални мъже,които повече ги кефи с 2 момчета,а познавам и бисексуални жени,които го кефи с 2 момичета,но то си е въпрос на нагласа-дали ти се прави нещо,което излиза от традиционния модел мъж-жена...
Tvurdo protiv.
Предпочитам с две момчетата. Нямам нищо против тройките, но за сега не планирам да пробвам.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
3+2 = Аз + 2 красиви момичета![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
ZA-opredelenomi momi4e sam --> s 2 mom4eta shte mi e po got otkolkoto s pr mi i s nqkva macka.. ama taka kato se zamislq.. i tova e ideq
xax
![]()
Абе повечето момичета тва искат (май), ама малко ше са момчетата дето ше се навият с друго момче. Аз лично не бих.Първоначално написано от Lake_bodom
Първоначално написано от The`G_i_r_l
И аз така, за момента не бих пробвала![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Засега съм против. Искам си само мойто мило при мене!![]()
хубаво нещо са, особено бмв М тройките, ама иначе тройката за белотче не стига
Samo taka!!! =D>Първоначално написано от Lake_bodom
=D>Първоначално написано от Lake_bodom
И аз съм на тва мнение...пробвала съм с още една мацка и едно момче и беше супер...но си признавам че незнам дали бих могла да се справя с 2 момчета! А и доста гадничко ми се вижда, затова и не бих пробвала!![]()
E kvo mu e gadni4koto mi obqsni!Vqrno,4e i spored men 2 momi4eta i 1 mom4e e mnogo krasiva rabota,no puk 2 mom4eta 100% 6te te zadovolqt,dokato 1 edva li 6te se spravi s 2 momi4eta...Prosto 6te go izcedite mnogo qko!Първоначално написано от Gadi
Аз съм твърдо ЗА. Опитвал съм няколко пъти и определено повече ми харесва да съм с две момичета, отколкото с момиче и момче. Побъркващо е да усещаш два женски езика в устата си.Първоначално написано от chokito_m
![]()
От принципа за сравняване на коефициентите директно излиза, чеПървоначално написано от MrAsNiKa
2 = 2 красиви момичета
=> Аз = три красиви момичета (които, очевидно, се подвизават с никнейм "MrAsNiKa" (???) )
=> WTF ??Б?
Тъжна е истината, че пропада българската младеж, брато. И елементарната алгебра вече не `и е по силите.
По темата: Аз, Сашо и новата даскалица по астрономия, мома пред докторска дисертация... Мога да ти кажа, че аз изпитах най-голямо удоволствие, 'щото само аз си знам как щях да завърша инак.
Admin-Coki:
неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
awe to momi4eto nemoi mene udurji 4e o6te 1 kat mene ... a 6tom e jensko da idva we nqma go sprem![]()
![]()
![]()
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
za \/ super qko e...az sum prbval i moga da vi posavetvam da probvate...nqma da ostanete razo4arovani
![]()
аве нубове я затваряйте устата
Аз съм твърдо за троиките ....аз с две момчета обаче...![]()
Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но, за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.